aklım arkada kalacak gibi

evet saygıda kusur etmiyorum. Bişiy yapacaksam bi yere gideceksem İlk ondan izin alıyorum.. Eğer o beni çocukları yerine koymuşsa bazı yapılan iyilikler öne sürülmez ben ne yapabilirim ki söylüyo ee ne diyim teşekkürler hala Allah razı olsun dedim ama öne sürülnce iyilik mi yapmış oluyosun dedim.. Başıma kakıyosun neden o zaman dedim bunu söylemekte hakkım. suçum olmayan bişiyi neden dinliyorum yada ne yapabilirim.. Evet yapmış Allah razı olsun.. Hepimiz yaptık yapıyoruz yapacagız . ayrıc bana bşy dese ağzımı açmıyorum. Ama anneme gelince yok kardesımn parasını yıyosun haram olsun sen söylesin sen böylesin. Çalışmadan kazandın helal mi o . Oturdugun yerdenn kardesmn parasını yıyosun.. burası senin evinmi ki? gibi ağır laflar söyluyor ben bunu hazmediyorum o yuzden söyleniyorum..

Halaniz yillar once aldigi karardan pisman olmus,acisini sessiz gordugu bir de gelin olarak aileye katilan annenizden cikariyor. Isin ozeti bu. Zamaninda yanlis karar alinmis. Simdi ise pismanligini kusuyor. Gecmise yapilacak birsey yok. Ne yapabilirim derseniz, tartismayi olmamis kabul edin. Konunun uzerine gitmeyin. Nisanlinizla oturun ciddi bir konusma yapin. Yeni evli ciftin yuvasina ilk gunden aile uyesinin gelmesi hele ki birlikte yasamasi sagliksiz. Ileride cicim zamaninizi evde annenizle gecirdiginiz icin siz bile annenize bilenebilirsiniz. Insaniz olabilir. Evlendiginizde ayni apartman,site veya yakin apartmanda annenize ev tutun. Kadin artik kendi hayatini yasasin,kafasini dinlesin. 2-3 sene sonra nasip olursa bebeginize ister evinde ister sizde goz kulak olur. Bakiciyi kontrol edebilir. Saglik sorunlari basladiginda,yasliliga bagli, yaniniza alirsiniz. Boylece esiniz de annenize ve iliskinize alisir ayni zamanda herkes evinde huzurlu yasar. Laf sokan insan ok yaydan cikmis gibidir, yapar yapacaktir. Yanlis,hastalikli kararlar er gec karari alani da karar alinma sebeplerini de hirpalar. Simdiden tebrikler,bir omur mutlu yuvaniz olur insallah. Sakin ve mantikli kararlar ile sureci yonetebilirsiniz. Bu arada annenizin kirasi,faturalari, yemesi icmesinin velhasil masraflarini iki kardes, kardesce gucunuz olcusunde karsilayin. Karsilayin ki anneniz haksizliga ugramamis ve evlat olarak sizler de dogrusunu yapmis olursunuz.

O zaman siz halanin evinde kaliyorsunuz. Sizden sıkılmış olabilir belki yalniz kalmak isitiyordur evinde. Madem babanızdan maaş da kalmış maaile kalmayın kadının evinde.

O zaman siz halanin evinde kaliyorsunuz. Sizden sıkılmış olabilir belki yalniz kalmak isitiyordur evinde. Madem babanızdan maaş da kalmış maaile kalmayın kadının evinde.
halamın evi dediğiniz babamn evi yani niye kalmayayım anlamadım. . Annemnde kocasının evi.. ayrıca istemiyosa söylesin onun hakkı oldugu gbi annemnde benmde o evde hakkım var..

Halanız sizin için büyük fedakarlık yapmış. Kendisini takdir ettim. Ha belki de yapmasaymış daha iyi olacakmış. Hem o kendi ailesini kurmuş olurdu hem de anneniz sonuçta bir şekilde büyütürdü zaten sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…