Aklım Çok Karışık :(((

Yalniz_papatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2018
7
0
1
28
Biz sevgilimle çok mutluyduk her dakika konuşurduk hep arardı. Sonra birden birine aşık olduğunu söyledi ve onunla evleniyorum numaramı sil bende seninkini siliyorum dedi. Numarasını silmiştim. Sonrasında nişanlıyken beni aradı ve buluşmak istedi reddettim. Sürekli karşılaşıyorduk hala da hemen hemen birbirimizi görüyoruz. Evliyken de yanıma geldi yine reddettim hep konuşmaya çalışıyordu sürekli reddettim. Hala beni gördüğü yerde bakıyor. Gece hayatı yoktu geceleri dışarıda geziyormuş. Hep benim görmediğim yerde bana bakıyormuş kaç kere arkadaşlarıma yakalandı. Ben onu unutamıyorum. Acaba neden böyle davranıyor. Her yerde karşıma çıkıyor.

Aklını karıştıran ne ki? Adam evlenmiş ister gece dışarı çıksın isterse evden günlerce çıkmasın kısacası ne hali varsa görsün, sen önüne bak.

Kurtuduguna dua et. Senle evlenseydi demek ki baskasina bakacakti geceleri gidip. Benimde evlenip boyle geri donen arayanlar oldu ama bu onlarin ne kadar çapsiz basit insanlar oldugunu gormemi sagladi.
Sorun şu ki arkadaşım kaç kere görmüş çevresinde o kadar kız varken bakmıyormuş. Neden sadece ben?

Sorun şu ki arkadaşım kaç kere görmüş çevresinde o kadar kız varken bakmıyormuş. Neden sadece ben?
Sana çok aşık denmesini bekliyorsun değil mi?
Hayır aşık değil, alamadığı bir şey vardır, onu kovalıyordur.
Başka açıklaması yok.

Cevresindeki o kadarkiz evli bi adamin metresi olmayi kabul etmez cunku. Seni belki dusurebilecegini dusundugu icin bakiyor. Ben bana sonra yazan arayana da dedim sen benle dalga mi geciyorsun beni ne olarak gordun acaba diye kizmistim. Duygusaldavranma seni gercekten sevseydi pat diye gidip bi kizla evlenmezdi seni tercih ederdi degil mi?

Cevresindeki o kadarkiz evli bi adamin metresi olmayi kabul etmez cunku. Seni belki dusurebilecegini dusundugu icin bakiyor. Ben bana sonra yazan arayana da dedim sen benle dalga mi geciyorsun beni ne olarak gordun acaba diye kizmistim. Duygusaldavranma seni gercekten sevseydi pat diye gidip bi kizla evlenmezdi seni tercih ederdi degil mi?
Teşekkür ederim

Boşverin gitsin sizde önünüze bakın bakıyormuş ediyormuş bunların artık ne önemi var ki?iyi ki bitmiş diye sevinmelisiniz bence.Allah gönlünüze göre birini verir inş.

Bir insan nasıl olurda sevgilisine başkasına aşık oldum der evlenir birdenbire. Utanmadan takip ediyor konuşmaya çalışıyor:sinirli:

Biz sevgilimle çok mutluyduk her dakika konuşurduk hep arardı. Sonra birden birine aşık olduğunu söyledi ve onunla evleniyorum numaramı sil bende seninkini siliyorum dedi. Numarasını silmiştim. Sonrasında nişanlıyken beni aradı ve buluşmak istedi reddettim. Sürekli karşılaşıyorduk hala da hemen hemen birbirimizi görüyoruz. Evliyken de yanıma geldi yine reddettim hep konuşmaya çalışıyordu sürekli reddettim. Hala beni gördüğü yerde bakıyor. Gece hayatı yoktu geceleri dışarıda geziyormuş. Hep benim görmediğim yerde bana bakıyormuş kaç kere arkadaşlarıma yakalandı. Ben onu unutamıyorum. Acaba neden böyle davranıyor. Her yerde karşıma çıkıyor.
Adam evliymis unutamiyorum lafini soyleme bile.arti iyiki senle evlenmemis dua et verilmis sadakan varmis yoksa senide aldatmaya baslar kadin kiz arardi gozleri

Ay bırak Allahini seversen şükür namazı kıl adam dengesizin inde gideni ondan aile adamı babası olur mu sence resmen lanet gibi beddua gibi bisi kaç vallahi sakin ama sakın aklını çelmesine izin verme deli gibi pişman olursun ne güzel nisan yapmışsın devamm
Seni sap gibi ortada bırakmasına rağmen köpek olmamışsın yoluna bakmışsın o yüzden de çekici gelmiştir şeref yoksununa kabul ettiğin anda sonsuza dek tekmeyi yersin nişanından da olursun

Ay bırak Allahini seversen şükür namazı kıl adam dengesizin inde gideni ondan aile adamı babası olur mu sence resmen lanet gibi beddua gibi bisi kaç vallahi sakin ama sakın aklını çelmesine izin verme deli gibi pişman olursun ne güzel nisan yapmışsın devamm
Seni sap gibi ortada bırakmasına rağmen köpek olmamışsın yoluna bakmışsın o yüzden de çekici gelmiştir şeref yoksununa kabul ettiğin anda sonsuza dek tekmeyi yersin nişanından da olursun
Ben nisan yapmadım o yapti

Sevgilisine başkasına aşık oldum diyerek evleniyorsa yüksek ihtimal aldatmıştir zamanında seni. O evlendiği kişinin de haberi vardir. Ohh olsun demeyi sevmem ama iyi olmuş eğer ki düşündüğüm gibiyse. İnsanların ahını alarak mutlu olabileceklerini sanıyorlar. Allah da seni korumuş , otur şükret. Uzak dur aklına bile takma onlar da ne hali varsa görsün.

Evlilikten sıkılmıştır. Seninde hala ondan hoslandigini yada sevdiğini biliyorsa kolay elde ederim diyordur. Macera arıyor yani.

Sakin kanma. Sevseydi bırakıp gitmezdi zaten

Back
X