Merhaba 23 yaşındayım ben. Geçtiğimiz günlerde iş amaçlı aynı sektörde(sinema tv) olduğum biriyle facebook dan ekledik birbirimizi. Kendi alanında çok başarılı bir çocuk ve güzel bir ekibi var. Numaralarımızı alıp konuşmaya başladık. Sirkeci de buluşmaya karar verdik fotoğraf çeke çeke sultanahmet e gideriz diye düşünmüştük. Beni sirkeci de bir cafede bekliyordu. Yanına gittim tam el sıkıştık bir baktım sol kolu bir garip endişelenip ne oldu koluna dedim. Birşey yok dedi gayet doğal. Net olarak bir baktım kolu sakat ve daha ince diğer kolundan fotoğraflarından hiç anlamamışım. Öyle bir densizlik yapmıştım ki bilmeden ağlayasım geldi tabi hiç çaktırmadım. Gözlerine baktım otururken gülümsedim nasılsın falan dedim baktım ışıl ışıl gözleri ve gerçekten çok yakışıklı biri, güzel konuşan, şık giyinen... Önce yemek yedik sonra baya gezdik sultanahmet de saatlerce sohbet ettik. Sonra taksim e gittik vs yani kısaca güzel vakit geçirdik. Ama o gece hep rüyama girdi sakat olan kolunu gördüm hep

sonra yine buluştuk aynı civarda elimi tutmak istedi farkettirmeden çektim niye bilmiyorum hoşlanmıştım da

sonra yine yeltenince tuttum elini fotoğraflar çektik yine o günkü gibi harika vakit geçirdik. En son yine taksim e gittik. Bana sarıldı ve iyiki buldum seni dedi bende ne çabuk karar veriyorsun dedim oda daha ne isterim ki dedi şöylesin böylesin birçok şey saydı. Sonra eve gittim yine hep rüyamda gördüm hatta uyandım bir ara ve özlediğimi düşündüm. Şimdi anlamıyorum gerçekten ondan hoşlanıyor muyum yoksa kolu yüzünden şefkat mi duyuyorum? Taksiyle gidiyorduk son buluşmamızda yanımızdan bisikletli bir grup geçti. O an aklıma çocukken bisiklete binememiş olduğu geldi ve çok üzülüp elini ben tuttum. Ne yaşadığımı bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi