evlilik değilde aklımda sadece çocuk vardı, eğer bitecek olsa bile anne olmak istiyordum.)
Şu var zaten diğer konu yüzünden böyle bir sarsıldım karşı taraf güzel ya da değil genede insan kendini kıyaslıyor, ben eşimin beni böyle de beğendiğini düşünürken bir bakıyorum zayıf olsan daha iyi diye düşünüyor. ( Bu arada bu konu gündeme gelmeden diyete başlamıştım.)
Hayallerim yıkıldı. Ben artık bana dokunmasını, sarılmasını ve çocuk sahibi olmayı istemiyorum.
Eğer gerçekten kendi hayatıma devam etmek istersem nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Kızlar biliyorum konu değişikliği yasak ama böyle sesli söyleyince ve sizi tanımayan insanların elestirilerini kaldıramayacağımı fark ettim. Lütfen kızmayın...Kocani begenmedim. Is tecrubesi edinirsin merak etme. 30 yas biraz gec ama cok da degil ve 30 yas 31 yastan gec degil. Yasa takilip moralini bozma. Daha da erteleme bazi seyleri. Bir ise giris. Kocanin seni kilitledigi monotonluktan da kurtulmus olursun. Fedakarliktan anlamayan bir insanmis daha fazla yapma.
Kızlar biliyorum neden yazdın neden sildin diyeceksiniz haklısınız sorunlarımı bu şekilde çözemeyeceğimi ve burada konuşuldukça dahada atlatmakta zorlanacağımı fatk ettim. Teşekkürler hepinize...
Haklısın bu da bir zaman kaybı , ama sesli söylemek zor geldi bir terapistle görüşmem gerektiğini fark ettimSagol ya. Okudugumla kaldim iyi mi
Evet galiba bunu yapıcam ilk olarak...Okumaya devam edebilirsin. Ph.D
Haklısın bu da bir zaman kaybı , ama sesli söylemek zor geldi bir terapistle görüşmem gerektiğini fark ettim
Farkındayım ama getirmezler inşallah diye dua etmekteyim.Sorununu kendi cozen konu sahibi en sevdigim.
Yoneticiler konunu geri getirecek bil istedim.
Farkındayım ama getirmezler inşallah diye dua etmekteyim.
Mune hatamı biliyorum konuyu geri getirmezsen çok mutlu olurum ama yok gelecek dersende yapacak yok daha sonrada konuyu kapatabilirmisin?
Sen ne haklı bir insansın ya.Bir biskrem versen belki geri getirmez ha.
O kadar kotu degiliz ya biz. Konunla ilgili yorum yapacaktik bitecekti.
Kocana laf soylemeleri galiba zoruna gidecekti ondan boyle yaptin.
Sen ne haklı bir insansın ya.
Şaka bir yana ne yapacaksam yapayım 100 kişiyle oturup çekiştirmemi hak etmediğini dusundum
Demek ki senin evlilik daha bitmemis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?