aklim cook karisik

dennese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
5
2
86
herkese merhaba,

Oncelikle bu forumda cok yeniyim, daha onceden okuyodum ama yazmak simdi nasip oldu.
Yaklasik 4 senedir yurtdisindayim v emaalesef buralarda kendime hic arkadas edinemedim, turkiyedeyken arkadaslarim cevrem isim renkli bi hayatim vardi. Sevdigim adamin pesine takilip geldim ve geldim geleli de surekli biseyler yapmaya ugrasiyorum. Once dili ogrendim ve su an rahat konusabiliyorum. Asil meslegim ogretmenlik ve brda ogretmenlik yapabilmek icin bi kac deneyimim oldu ancak basaramadim. Bu ve bunun gibi basarisiz deneyimler beni hep icime kapatti kendime olan guvenim herseyim yavas yavas eridi. Gecen sene yine basarisiz bi okul deneyimimden sonra Turkiye de aldigim egitimin aynisini burda almaya karar verdim cunku bazi konularda kendimi yetersiz hissediyorum ve ancak bu bolumu tekrar okursam altindan kalkabilecegimi dusunuyorum ama bakalim nasip artik.
okul haftada sadece bir gun esimde hafta ici ise gidiyo ve aksama kadar yalnizim evde sadece televizyon izleyip internete giriyorum bazen diyorum herseyi birakip cikip donsem ulkeme ama esimden vazgecemiyorum cunku gercekten cok iyibirisi ve ben de onsuz bi hayat istemiyorum. Burda kaliyorum zamanin gecmesini bekliyorum ama boyle hic bisey yapamamak icten ice mahvediyo beni, sabah kalkinca aklima baskalari geliyo kendine kurdduklari hayatlar isleri cocuklari. Hayattaki en buyuk istegim bi isimin olmasi ve isime gidip gelmek su an hala hatta yillardir bunun icin ugrasiyorum ama sonunun ne olucani hic bilmiyorum, bazen umut ediyorum bazen hic umudum kalmiyo. Napicami bilmiyorum kararim burda esimle beraber kalmak ama ayni zamanda yavas yavas eridigimi de farkediyorum, bazen diyorum en guzel yillarim boyle gecip gecip gidiyo.
sizden ricam yerimde olsaydiniz napardiniz ya da bu gunler gecicek mi boyle seyler yasayan birileri var mi? gercekten aklim cok karisik ve bunaldim. Bi yandan ellerimden kayip giden evin icinde gecen senelerim diger yandan hala sevdigim esim..
sizinle sadece icimdekileri paylasmak istedim umarim en yakin zamanda benim de hayatim yoluna girer,emek verdigim seylerin karsiliklarini alirim.
Sevgiler..

Eşinle aranda bir problem yoksa bence sabretmeni tavsiye ederim..
Ya eşinle herşey kötü olsaydı daha kötü değilmiydi..
Bence biraz olumlu yönünden bakmalısın..
Hep negatif düşünmemelisin..

İş bulabilmek için daha fazla çabalayın.
Eve kendinizi kapatmakla dünyanızı iyice küçültürsünüz.
Eyinizin sosyal çevresi yok mu?
Onun arkadaşlarının eşleriyle görüşebilirsiniz..

Kendinize uğraşlar bulmalısınız ya da oyalanmak için bir işe girmelisiniz. Böylece arkadaş da edinirsiniz.

tesekkur ederim cevaplariniz icin, tavisyelerinzi dikkate alicam.
Esimin pek sosyal cevresi yok aslinda o yuzden de biraz zorlaniyorum.
Ama umarim zamanla her sey yoluna girer, olumlu dusunup yoluma devam etmem gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…