Aynen dediğin gibi ablam 1 hafta ağlarım 1 haftada kendimi toplarım 1 ay 2 ay aklımdan çıkmaz ama ömür boyu ağlamaktansa bu kadarına razıyım ben..ne demek ablam yardımcı olduysam ne mutlu bana gençken insanın kanı kaynar 2 küçük güzel söze kanar da acısı sonra çıkar gözü bişey görmez sonra ağlamaktansa şimdi ayla şimdi çok çok aşıksan bile en fazla 1 kaç ay ağlarsın ama daha sonra ömür boyu pişmanlık duyarsın eskiden annemde bize söylerdi bunları o zamanlar aklımız 5 karış havadaydı ama insanın en büyük ders alması malesefki yaşayarak oluyomuş sen pişman olacağın şeyler yapma inşallah ...!
Canim arkana bakmadan kac sen
Ne bileyim beni çeken fazlaca olgun davranmasıydı..evlilikler sadece aldatmayla bitmiyor.(şiddet ilgisizlik anlaşamama vsss çoğaltmak çok). ben insanların zaman için de degişecegine inanlardanım .bugün mükemmeldir yarın olmaz. tam terside olabilir .. gördüğüm şu ki ayrılmış ve çoçuğu olan insanın( kadın erkek fark etmez ) hiç evlenmmeiş insanla evlenipte mutlu olması çok zor çevremde gördügüm örneklerden
Ben sana bayıldım valla,çok pozitif görünüyorsun burdan,konuna gelince bana kalırsa kesinlikle uzak dur,çok zorlanırsın sonra,diyelim ki evlendin,çocuğun oldu çok da mutlusun,adam Sabancı,Koç ailesi mensubu olmadığına göre önceki 2 çocuğuna sürekli nafaka verdiği için zorlanacaksınız,senin çocuğunun istediği birşey alınamayacak örneğin,onlarda çocuğu sonuçta ama sen kendi çocuğunu düşününce üzüleceksin...Ölümcül bir derdim yok çok şükür..
En fazla biter gider ağlayan zırlayan bir modda da değilim sadece kafam karışık..
Herşeye rağmen hayat devam ediyor..
Eh var biraz pozitiflik :)Ben sana bayıldım valla,çok pozitif görünüyorsun burdan,konuna gelince bana kalırsa kesinlikle uzak dur,çok zorlanırsın sonra,diyelim ki evlendin,çocuğun oldu çok da mutlusun,adam Sabancı,Koç ailesi mensubu olmadığına göre önceki 2 çocuğuna sürekli nafaka verdiği için zorlanacaksınız,senin çocuğunun istediği birşey alınamayacak örneğin,onlarda çocuğu sonuçta ama sen kendi çocuğunu düşününce üzüleceksin...
Aynen öyle canım,her anne en çok kendi canını,kendi çocuğunu düşünür,merhametli olduğun için(bunu yazdıklarından çıkardım ve aslında biraz kendime benzettim seni :) ) sesini çıkaramazsın onlarda onun çocuğu diye ama içten içten üzülürsün ve muhtemelen başka birşeyi bahane edip ani patlamalar yaşarsın,ee gitti işte huzur,ayrıca bekar adamla bile evlenince evlilik rio karnavalı değil :) Böylesiyle düşünemedim ben :)Eh var biraz pozitiflik :)
Sonunda ölüm yok ya insanlar 20 yıllık eşlerinden boşanıyorlar ben daha sevgilim bile olmayan adam için üzülecek ağlayacak duruma neden geleyim.. Bi süre çıkmaz aklımdan evet belki şu an olduğu gibi uykumu kaçırır ama biter gider :)
Şu an için anne olmadığım için ne bileyim o çocukları da severim gibi geliyo sokakta bulduğum kediyi köpeği bile eve getirip bakan hastaysa ameliyat ettiren bi insan olarak ama anne olunca eminim böyle düşünülmüyordur. Kendi evladın herşeyin herkesin önüne geçiyordur.
Bütün yorumları okudumda 3. sayfada falan birisi 'senin kazandığından diğer taraflara gidince, veya diğer taraflara gittiği için senin çocuğunun bir şeyi eksik kalınca ne yapacaksın' gibisine birşeyler söyledi orda dank etti aslında benim kafama.
Şu anda ben senin bir kuruş paranı yemem onlar senin çocuklarının rızkı diyip dışarda kesinlikle itiraza bile olanak vermeden yediğimin içtiğimin parasını ödüyorum evet ama yarın öbürgün çocuğum olduğunda herşeyinin en iyisi olmasını istiycem..
Belki herşey olurdu da işte bu kısmı bende olayı bitirdi.. Kaldıramam ben..
Aynen öyle canım,her anne en çok kendi canını,kendi çocuğunu düşünür,merhametli olduğun için(bunu yazdıklarından çıkardım ve aslında biraz kendime benzettim seni :) ) sesini çıkaramazsın onlarda onun çocuğu diye ama içten içten üzülürsün ve muhtemelen başka birşeyi bahane edip ani patlamalar yaşarsın,ee gitti işte huzur,ayrıca bekar adamla bile evlenince evlilik rio karnavalı değil :) Böylesiyle düşünemedim ben :)
Plasiyer (alan satış sorumlusu) olarak calisiyor taninan bilinen bi sirkette, şefliğide onaylandi onaylanacak durumda maddi acidan ailece sıkıntılari olan insanlar degiller.22 yaşında kızsın ne işin var 2 kere evlenip ayrılmış insanla 2 de çocuk ne iş yapıyor bu adam nasıl bakıyor çocuklara hayatına giren her kadından 1 çocuk yapmaya kararlı gibi.
Kadına doymuş adamlarin da adamligina tukureyim
dana gibi oradan oraya saldirmis
onun bunun kızıni aglatmis
Sonra adam mi olmuş
Kuzucuk senin için soylemedim
ama ben çok duyuyorum bu sözü asla öyle bir şey yok
insan ya iyidir ya kötüdür
bugün abazanlik yapayım can yakayim yarın iyi adam olayım yok böyle bir şey
vicdan ve merhamet sonradan olmaz
sana gelince çok Küçüksün
yapma sakin
pırıl pırıl insanlar çıkar karşına
değer mi bu sorumlulugu almaya
Allahını seven konunun linkini atsın üstüme
Allah Allah ben bu konuyu hatırlıyorumdeja vu mu yaşadım ne
Koşarak uzaklaş bence. Bakma bakma arkana. Duyguların köreldiğinde şu anki heyecanın kalmadığında hayatında hep iki kız cocugu ve onların anneleri olucak. Bu adam evlilik müessesesini yürütemiyorki iki kadınlada yapamamış. Belki iki kadındayfı problem ama işte "belki". Belki onlarada senin gibi açıktı iyiydi ya sonra?? Rabbim hepimiz hakkında en hayırlısını versin fakat önümüze bi takım şeyler belirtiler koymuşsada verdiği akılla bunu iyi bi süzgeçten geçirmemiz lazım. Tek bugünü değil bi ömrü düşün derimHerkese iyi akşamlar..
Öncelikle olabildiğince kısa yazmaya çalışacağım sorularınızı cevaplarım iyi kötü hakaret içermediği sürece her bakış açısına gerçekten ihtiyacım var..
23 yaşındayım.
O 28 yaşında.
Daha önce başından 2 evlilik geçmiş. 2 evliliğinden de birer kızı var.
İlk evliliği 19 yaşındayken kız arkadaşı hamile kaldığı için çocuğa kıyamadığından gerçekleşmiş evlenip 1 ay sonra boşanmışlar..
İkinci evliliğinde kız arkadaşıyla 1 yıl birlikte yaşamışlar sonrasında kız arkadaşının annesi çıkıp gelmiş evleniceksiniz demiş evlenmişler çocuk olmuş doğmadan boşanmışlar.
Ben gercekten çok hoşlanıyorum.. ikinci evliliği biteli 2,5 yıl olmuş.
Kızlarının sorumluluğunu alan bi adam. Her türlü ihtiyaçlarını gideriyor.
Biz tanıştığımız gün bana herşeyi en ince detayına kadar anlattı..
Doğru olduğunu biliyorum anlattıklarının.
Bana karşı davranışları ise bugüne kadar hiç kimseden görmediğim kadar mükemmel. Tavrı olaylara bakış açısı olaylara yaklaşımı ben ona zıt gittiğimde saatlerce sinirlenmeden sonsuz sabır göstererek bana herşeyi açıklaması anlatamam yani davranıslarının mükemmelliğini..
Ama korkuyorum geçmişine bakıyorum ya aynılarını yaşarsam diyorum.. Bilmiyorum ki onlara da davranışları böylemiydi..
Çok hızlı yaşamış hayatını çok fazla kadın girmiş çıkmış hayatına.. Ve benim hep inandığım şey 'kadına doymuş adamın adamlığına doyum olmaz' lafıdır.
Ama korkuyorum işte çok korkuyorum 'senin ne farkın var ki diğerlerinden' diyorum kendime.. O yüzden ne adım atabiliyorum ne geri çekilebiliyorum..
Yaşayan var mı böyle birşey?
Yaşamasanızda objektif fikirlerinizi öğrenmek istiyorum çünkü ben aşık olmama ramak kalmış durumdayken ne mantıklı ne de objektif bakamıyorum duruma
Sorularınız olursa cevaplarım teşkkür ederim şimdiden tüm yorum yapanlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?