Aklım Fikrim Darmadağın Farklı Bakış Açılarına İhtiyacım Var :(

ailesi nasıl insanlar
bu adam çocuklar sebebiyle eşleriylede görüşüyordur

benim bakış açıma en yakın olanı aslında bu oldu :)
zorunluluk yok kesinlikle dedigin gibi o da aynisini soyluyor seninle olucaksa dugunlu dernekli hersey kuralina uygun olarak olur diyor..
ki yasanan bazi olaylari da biliyorum eski esleriyle burda her ne kadar detaya inip anlatamasamda su andada eski esleriyle durumlari biliyorum vs. Benden hic bisey saklamamasi en cok hosuma giden kismi zaten.

Ama iste tek dusundugum kendi cocugum oldugunda ne kadar bencillesecegimi kestiremiyorum o konuda kendime guvenemiyorum..

Riske girmeye degermi kisminda takilip kaliyorum bende zaten.
Cunku eger olursa benimle cocuk icin olmayacak hicbirsey.. Tamamen istedigi icin olucak..

Yorumlar iyi oluyor aslinda bakis acilari iyi oluyor ama hep kotu tarafindan bakiliyor malesef durumlara.. o yuzden zaman gosterecek birazda hayirlisi neyse o olsun insallah :)

Kendi cocugum olana kadar benim icin sıkınti olmaz ama kendi cocugum oldugunda bencillesirmiyim diye dusunuyorum ya da ne kadar bencillesecegimi kestiremiyorum diyeyim..

Iste eski es durumu, ve kendi cocugum oldugunda hissedeceklrim ve ask bittiginde hissedebileceklerimi kestiremiyorum zaten malesef..

Canım benim bizde erkek arkadaşımla ilk günden her şeyi anlatmıştık birbirimize o yüzden az çok anlıyorum seni. Burada tabii ki belli bir yere kadar anlatabilirsin zaten :) Canım benim eminim sende anne olunca zaten o çocuklara istesen de kötü davranamazsın ki unutma onların kan bağı var ablaları olacak onlar :) bir şey alırken mesela onlara da al he yeri geldiğinde uygun dille de eşini uyar çocukları değil. Eşinle paylaş durumu hatta gözlemlemesini rica et eminim o da fark edecektir farklı bir şeyler olduğunu. Ama inşallah böyle bir problemle karşılaştırmaz rabbim seni :) kendi yiğenlerin gibi düşün onları da :) ne zararı olabilir ki :)

Sevgili degilim ve bu iliski ne olursa olsun bir sure daha boyle devam edicek..
Ben yine de kendim tanimaya calisacagim.
Baliklama atlayamam boyle bir iliskiye elbetteki su anda sadece sohbet ettigim gorustugum canim cicim konustugum ama elini tutmadigim sarilmadigim bir adam oyle soyleyeyim..

Henüz tam anlamiyla asigim diyemem zaten basladigim bi iliskide degil ama cekim alanindayim etki alanindayim.

Dediginizi uyguluycam tesekkur ederim :)

2 evlilik yaşamış. İlk evliliğinde çocuğa kıyamayıp evlenmiş ama 1 ay sonra boşanmış bu ne saçma şey. 1 ay sonra çocuk yok mu olmuş ? İkinci evliliğindede karısını hamileyken bırakan bir adam var. Ve ne hikmetse iki evliliğide birşeylerin zoruyla başlamış. Aktarıma göre mecbur bırakıldım havası verilmeye çalışılmış. Fazlasıyla saçma geldi. Şayet bu saçma hikayeler gerçekse bu adamdan kaçarak uzaklaş bu ne saçma hayat bu ne uçkur bu ne mantıksız kararlar, bu saçma hikayyeler gerçek değilse de kaç adam deli demektir.

Ya ben sokaktaki kediye kopege kiyamayan insanim..
Hasta yarali buldugum hayvani kendim yeri geldiginde yemeyip tedavi ettiren insanim bu acidan baktigimda evet vicdanim zaten o cocuklarin herhangi kotu birsey yasamalarina musade etmez..
Ayni sekilde benim cocugumun ablalari olucaklar yarin bir gun belki hepimiz olucez onlqr kardesler olarak kalicaklar bu hayatta oyle bir durum olursada cocugumun ablalariyla mutlaka gorusmesini arasinin cok iyi olmasini isterim..

Iste gunluk olarak evet cok mutluyum ama gelecek icin endise duymamak elde degil..
Korkutanda gelecek zaten..

Ailemin henuz haberi yok fakat sayet ki bu iliski baslarsa ailem benim her sartta her durumda arkamda dururlar..

Kesinlikle bak bu kadar iyi düşünmen güzel :) istersen özelden de konuşuruz canım benim ama benim fikrim senden yana :) bence iyi güzel olur :)

Ben korkardım böyle bir ilişkiye başlamaya. Zaten başlamamiş bence hiç de başlamasın. Pek normal ilişkiler yasamiyor bu adam anlattıklarıniza göre. Uzak durun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…