Merhaba kızlar,
bir derdim var benim kızlık zarımı bundan 2 sene önce özel bir hastanede esnek olduğunu öğrendim.
Şimdi yakın zamanda evleneceğim biri yok ama ilerde öyle biri olursa bu durumu ona söylersem beni
anlar mı?bir de bir arkadaşım evlendiği zaman kan gelmediği için doktora götürülmüş ve esnek demiş
ama kocası inanmamış kan gelmedi diye aynı şey benim başıma da gelirse diye korkuyorum.
Ne yapmam lazım?tavsiyelerinizi bekliyorum.
iki sene önce nerden esti de zar esnekliği kontrolü yaptırdın ki[/Q
merak ettiğim için gidip baktırdım.
Neden kontrol yaptırdın ki ? Karşındaki kişi seni seviyor ve güveniyorsa hiç bir problem yaşanmaz. Hele ki seni seviyorsa bakireliği umursamayan erkekler de var. Oldu ya,birlikte olduğunuzda kan gelmedi,tutar kolundan doktora götürürsün. Tabi ki bu doğru değil, sana güvenmeyenle işin olmasın ama ispatın var sonuçta. Vicdanın rahatAyrıca esnek bile olsa ilk birleşmede yırtılmasa bile zamanla yırtılıyormuş zaten.
doktor senin ki ya çok sert bi ilşkide ya da çocuk doğunca yırtılır diyip şeklini çizdi kağıda bana
arkadaşım evelndikten sonra bu olay gelince başına ben de gittim baktırdım. eşi sen doktoru ayarlamışsındır demiş.
zayıflıkla alaksı var mı bilmiyorum ama ben de arkadaşımda baya zayıfız.
arkadaşım evelndikten sonra bu olay gelince başına ben de gittim baktırdım. eşi sen doktoru ayarlamışsındır demiş.
zayıflıkla alaksı var mı bilmiyorum ama ben de arkadaşımda baya zayıfız.
Zayıflıkla ilgisi olduğunu kim söylemişse kandırmışlar seni,haberin olsun..
Hee umarım arkadaşın da o adamla evli değildir artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?