Aklım karıştı

Domateskafa

Carpe diem
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
1.192
2.013
53
Kızlar Merhaba sizden akıl almak istediğim bişey var. Kaynanamin bi komşu kızı var evli barklı. Güya kaynanam onu esimle evlendirmek istemiş benden önce ama Eşim karşı çıkmış olmamış. Bende bu komşu kızı ile en fazla 5 kere karsilamisimdir. Her karşılaşma da bu durmadan bana bunu söyleyip duruyor. Hatta en sonunda evlenseydin madem bu kadar anlatıp duruyorsun içinde mi kaldı ama Eşim istememis konu kapanmış dedim ama hala bi ortamda karşılaşınca başkalarına anlatıyor. Siz olsanız ne yapardınız ben mi abartiyorum acaba ?

tek isteyen kaynananiz olmuş heralde kapi örümcek baglamıs onlardan once oda kendini fasulye gibi nimetten saymasina yetmiş

O lafa ragmen hala konuşuyosa demekki içinde kalmış.insan utanır ya evlisin adam evlenmiş daha ne kurcalıyon sanki ne olmuş ortada olan.
Eşindendemi utanmıyo bu mevzuyu açıp dururken

Sizin sinirinizi bozmak için kasıtlı yapıyor gibi, bu konuyu bir daha açarsa dalga geçin gülün, ters teper bir daha zırvalamaz bence.

Sonuca bakacaksın. Bir kişiyi bin kişi ister, bir kişi alır
Eğer sen alındığını belli edersen daha çok üzerine gelir.

hahahahahahaha, kendi kv me benzettim..benimkinin de bi komşu kızı varmış hem çok güzel, hem çok zengin bir premses :)))) onu alacakmışmış oğulcuğuna ilk evlendiğimiz yıllarda söyler dururdu tenhada kıstırıp. eşime ara ara hatırlatırım konuyu, kimmiş o komşu kızı ben hiç görmedim der eşim de...., gülüşürüz.... klasik kv tribi..etrafımda en az 5 arkadaşım daha aynı cümlelere ve zırvalara maruz kalmıştır. hiç takılmayın...

Her Türk kadınının başına gelir diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…