Aklım karıştı

“Eşimin beni seçmesinden, zevkini anlamış olman lazımdı çoktan. Seni kabul etmemiş, bari dillendirip rezil etme kendini” falan deyin şakayla “kocan duymasın” falan da deyin
Yahu adam kendisini kabul etmemiş, hiç mi onur gurur yok da dillendiriyor hala evli barklı kadın

Kadin evliliginde mutsuz onun icin bunu söyler durur. Esimin bir arkadasi var. Hep söyler "esin annemin istedigi damat adayiydi diye". Kiz hala bekar ve kendine göre kimseyi bulamiyor..bence mutlu evlilikte kimse bunu söyleyip durmaz. Ayip ediyorlar ama

Bende bi takmamayi ogrenseemm
ben artık bu tarz konularda üste çıkıveriyorum.
mesela bana o kadından mı bahsediyor, aaa ne kadar ayıp evli barklı kadının dedikodusunu yapmak yakışmaz bize, ben sevmem böyle konuşmaları deyip dönüveriyorum arkamı :)

Bunu utanarak değil de hala gururla söylüyor garip bi insan.

Size yapılan da büyük terbiyesizlik .. Birlik olup bunların ağzını gözünü kiralim

Bunu utanarak değil de hala gururla söylüyor garip bi insan.
aaa ben bunu söyleyen kayınvalide sanıp yazıyorum yorumları, e bunları komşu kızı söylüyormuş :))))
"""amaan ne kadar ayıp evli barklı kadınsın başkasının yanında söyleme sakın gözün aklın kocamda kaldı sanarlar, dedikodun çıkar""" deyin bence, bi daha konusunu açamaz.

Yok kayinvalidem Allah için hep iyi ki olmamış sen olmuşsun der bana ama bu kadın çok can sıkıyor

hahaha çok iyi ya istenmediğini her seferinde söylüyor :)
saf galiba biraz insan utanır.
hemde istemeyen adamın karsına söylüyor kocan beni istemedi diye.
yok yok kesin saf bence..

hahaha çok iyi ya istenmediğini her seferinde söylüyor :)
saf galiba biraz insan utanır.
hemde istemeyen adamın karsına söylüyor kocan beni istemedi diye.
yok yok kesin saf bence..
İlk başlarda beni ezme çabaları vardı baktı ben ezdirmiyorum o çabalar söndü ama bu konuda artık saf mı fazla m zeki cozemiyorum. .

Ben olsam “Eşin nerede? Ben de ona bu hikayeyi bana tam olarak beş kere anlattığını anlatmak istiyorum, o da gülsün” derdim.

Belki de artık benim sinirime gittiğini farkettigi için yapıyor bunu
İlk okuduğumda kayınvalideniz size söylüyor sanmıştım da oyuzden dalga geçin, gülün yazdım, şimdi konu yorumlarından farkettim kadının söylediğini pes yani.
Kadına kocam belli ki içinde kalmış ama yapacak bişey yok seni beğenmemiş beni almış deyin. İçiniz soğusun en azından. Sizin yerinize kendimi koyuyorum da ay gözüm dönerdi heralde sinirlendim valla, terbiyesiz kadın yaptığı muhabbete bak

Kadın dengesiz galiba sen onu Bı guzel tersle yine ama oyle boyle degil ıyı Bı biz gercı yapmışsın ama safa yatıyo belli

İlk başlarda beni ezme çabaları vardı baktı ben ezdirmiyorum o çabalar söndü ama bu konuda artık saf mı fazla m zeki cozemiyorum. .

ay ama bu çok onur kırıcı bir durum bence sürekli bunu dillendiren birinin birkaç tahtası eksiktir, zeki olmasına imkan yok:)

Gözüm dönüyor hem de ne dönme esime de anlattım durumu boşver konussun dursun ben seni seviyorum konu benim içn kapandı hiç açılmadı bile diyor ama insanın sinirleri bozuluyor

Kadın dengesiz galiba sen onu Bı guzel tersle yine ama oyle boyle degil ıyı Bı biz gercı yapmışsın ama safa yatıyo belli
Öyle böyle terslemedim kadın bana karşı çok iyi bu konu dışında ama surekli evliligim ile ilgili sorular soruyormus kv ye. Cevap vermesem de bi gün sonra tekrar soruyor diyo

Dur ben bunu bi de kocana anlatayim bakalim o ne diyecek derim. Neticede benim icin sikinti yok esim istememis seni ama baksana hala senin icine dert olmus acaba kocan bu duruma ne der deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…