Aklıma bir soru takıldı bakarmısınız??

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Dün dikkatimi bir olay çekti çok bakımlı ve çok güzel bir kadın var arkadaş çevremden elbise uyumuna kokusuna her türlü dış görünüşüne dikkat eden bir kadın makyajsız markete bile gitmez yakışıyorda kendisine ama dün eşinin onu aldattığını ve kendinden daha çirkin bir kızla aldattığını halbuki aralarında hiç bir problem olmadığını söyledi tartışmıyorlar mis bile bir erkek neden bakımlı ve güzel eşini kendisinden daha çirkin biriyle aldatır bunu merak ediyorum .Evlilikte çok bakımlı olsanda genede aldatılıyormusun

Tabikide herşey yemek temizlik bakım seksilik değil ki
Banada öyle geldi ama ne biliyim bir erkeğin eşi onun için özeniyorsa ve helaliyse neden dışarda olur ki gözü arkadaşım çok ağlıyor ama boşanacagını söyledi anlamadım bende nasıl anladığını sordum cevap vermedi

Bunu araştırmışlar.
Erkek sanırım her yönden harika karısının karşısında "ezildiğinden" kendisinin "ezebileceği" kendince "çirkin" kadına gidiyormuş.
Aldatmanın tabii ki de böyle bir nedeni olamaz, olmamalı ama bilim dünyası erkeğin yanında olduğundan böyle araştırmalar yapıp böyle sonuçlara ulaşıyor
En sonki araştırmaları da şuydu: Eğer bir erkek çocuk birden fazla kişi tarafından yani örneğin annesi anneannesi babaannesi tarafından bakılırsa aldatmaya yatkın oluyormuş....

Bilim insanları bunlarla uğraşacağına başka şeylerle uğraşsa keşke...

adriana lima
angelina jolie
jennifer aniston

daha sayayım mı?

Banada öyle geldi ama ne biliyim bir erkeğin eşi onun için özeniyorsa ve helaliyse neden dışarda olur ki gözü arkadaşım çok ağlıyor ama boşanacagını söyledi anlamadım bende nasıl anladığını sordum cevap vermedi
Bak mesela güzellik göreceli birşey aldattığı kadın neye göre kime göre güzel . Tabi ne kadar güzel olursa olsun aldatması doğru değil. Mesela yengem aldatılıyor biliyoruz bunu. Kadın süper temiz titiz çocuklarına evine baksan kendine baksan çiçek . Ama işte amcam aldatıyor makyajsız kapıyı bile açmaz ama işte . Belki kadın evde çok dırdırcı huzursuz vs adamlar ne olursa olsun heyecan arıyorlar bence

Belki kocasi diger kadinin karakterini sevdi.. bilemeyiz ki bunu sadece esi söyleyebilir neden yaptigini

Bak mesela güzellik göreceli birşey aldattığı kadın neye göre kime göre güzel . Tabi ne kadar güzel olursa olsun aldatması doğru değil. Mesela yengem aldatılıyor biliyoruz bunu. Kadın süper temiz titiz çocuklarına evine baksan kendine baksan çiçek . Ama işte amcam aldatıyor makyajsız kapıyı bile açmaz ama işte . Belki kadın evde çok dırdırcı huzursuz vs adamlar ne olursa olsun heyecan arıyorlar bence
Ne heycanmış arkadaşım seni evde bekleyen bir kadın var çocuklarının annesi ama onlar heyecan peşinde kadınlarda böyle birşey yok mesela her türlü temiz canlılarız vesselam :)

Belki kocasi diger kadinin karakterini sevdi.. bilemeyiz ki bunu sadece esi söyleyebilir neden yaptigini
Eşine çok mantıksız bir açıklama yapılmış aldatan şahıs arkadaşım söylediklerine çocuk bile inanmaz diyor kadın sözde onu tehtit etmiş eğer onunla birlikte olmazsa onu rezil edeceğini söylemiş varmı acaba gerçekten bu kadar kötü hemcinslerimiz

Canım ; Erkeklerin yatağında 10 kadın olsa ve odanın kapısında da 1 kadın olsa , yatak da ki 10 kadından nefsini köreltip kapıda ki 1 kadını da ister :) maymun iştahlı bunlar , kendi psikolojik eksiklik ve açlıklarını bir kaç kadınla birlikte olarak bastırmaya çalışıyorlar bence.

Aldatır.
Bir eş ağzıyla kuş tutsa dahi, diğer eş gider aldatır.
Çünkü konu eşin ne olduğunda değil (cinsel ayrım yapmıyorum kadın/erkek için geçerli), kültürel düzey, dış görünüş, beceriler, vasıflar gibi şeyler etken değil malesef.
Konu aldatanın ahlakının ve tiynetinin ne olduğunda!

Eğer midesi alıyorsa, herşeyi yapar.
Bu kadar basit.
Bunun da ne kadını var ne erkeği...

Back
X