- 17 Aralık 2020
- 236
- 204
- 18
- 34
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Benim sorularımı takip ediyorsunuz sanırım. Dedikleriniz doğru.Cimriydi bu adam ondan bence, bir de siz ailenizle paylasamiyorsunuz ama o annesine anlatmis olmasin? :)
Arabaya dökülse ne olacak siz ve bebekten daha mı değerli.. Bu erkeklerin araba aşkını anlamıyorum.Merhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. Geçen haftasonu eşimle markete gittik. Hamileyim canım dondurma istedi. Eşim arabaya dökersin dedi almadı. O gün bu gündür aklıma geldikçe ağlayasın geliyor. Sizinle paylaşmak istedim. Ailemle paylaşamıyorum. Hayırlı iftarlar.
Hormonlarla mı ilgili bilmiyorum ama aşırı derecede kırıldım.Hormonlardan biraz fazla şey etmişsiniz olsun
Ben olsam tartışma çıkarırım ne demek arabaya dökersin ya bence direk eşinle konuş aileye anlatıp napıcaksın kiMerhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. Geçen haftasonu eşimle markete gittik. Hamileyim canım dondurma istedi. Eşim arabaya dökersin dedi almadı. O gün bu gündür aklıma geldikçe ağlayasın geliyor. Sizinle paylaşmak istedim. Ailemle paylaşamıyorum. Hayırlı iftarlar.
İnanın sürekli bir şey isteyen biri de değilim. 7 aylık hamileyim Allah şahit canım şunu istiyor git al demedim.insan kırılır bazen böyle lafa ama hamileliğin getirdiği bir şeyle 10 gün üzülmüşsün bence kendini yıpratmana hiç değmez bu olay ama yok illa üzülüyorum diyosan gidip konuşman lazım bunun çıkar yolu yok başka
Aileme hiçbir şeyi anlatamıyorum. Bunu anlatmak manasız zatenBen olsam tartışma çıkarırım ne demek arabaya dökersin ya bence direk eşinle konuş aileye anlatıp napıcaksın ki
sorun dondurma değil hanımefendi. Sorun arabanın benden ve çocuklardan kıymetli olması.Bu ufak şeyler nasıl bu kadar büyüyor arkadaşlar?
Dondurma istediniz dökersin dedi
E tamam siz de dökmem deyin gidin alın
Veya dökersem sefam olsun deyip alın.
Küçük çocuk gibi böyle al deyince al yok deyince bırakıyor musunuz gerçekten?
Diyedebilirsiniz almak zorundaİnanın sürekli bir şey isteyen biri de değilim. 7 aylık hamileyim Allah şahit canım şunu istiyor git al demedim.
İstiyor da olabilirdinizİnanın sürekli bir şey isteyen biri de değilim. 7 aylık hamileyim Allah şahit canım şunu istiyor git al demedim.
Ben hayatında "şuraya dökersin yapma" cümlesini kurmayan veya duymayan biri olduğuna inanmıyorum.sorun dondurma değil hanımefendi. Sorun arabanın benden ve çocuklardan kıymetli olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?