Aklıma geldikçe sinirim bozuluyor.

10 gündür gerçekten bu konuya üzülüyor olamazsın . Ben olsam şimdiye kadar 10 paket dondurma yemiştim . Çeşit çeşit önüme dizmiştim . Arabaya damlatma mevzusu beni de gerer açıkçası . Ama siz kutusuyla alıp evde yiyebilirsiniz .

Arabalar erkeklerin kıymetlisi . Ev eşyaları nasıl bizim için kıymetliyse onlar için de araba öyle .
Ben de eşime bir şey yemesini yasakladım . Yiyeceği varsa dışarda yeyip binmeli arabaya . Geçen gün ayran içerken döktü her yer mahvoldu . 2 dk’lık zevki için arabayı mecbur koltuk yıkamalı temizliğe bıraktım .
130 TL aldı adam . Eşim arabadan kıymetli mi hayır ama ne gerek var dışarda yesin içsin .
Dediğim gibi kimse size bir şey yapsın diye beklemeyin , kalkın siz alın ne istiyorsanız . O bebeğin babası olabilir ama siz de annesisiniz . Bu kadar strese sokmaya gerek yoktu.
Beni hiç kimse nazlandırmamış herhalde, bu tarz konularda onu anlıyorum . Şu fani dünyada kimseye de beni nazla demedim . Tırnağım varsa başımı kaşıdım .

Sizde eve dökersin diyip yemek yapmayın. Madem öyle

öküz herif arabana sçaym senin deseydin. alıp dondurmanı taksiyle dönseydin eve bir de hamileymişsin

Hayır dökmem istiyorum alacağım deseydiniz ya yazık değil mi kaç gündür unutmamışsınız belli ki canınız epey istemiş.

Başlatma arabaya
Dökülürse dökülsün napıyım
Dökmem bebek miyim ne alakası var
Evde yerim alacam
Vs vs

Gibi şeyler söylemek varken böyle üzülmek olmamış.

o an olay nasıl gelişiyor ki, yani markete girince ben alacaklarımı sepete atarım. alalım mı demem kendi yiyeceğim için.
ya da hadi dondurma aliyorum dedim eşim alma arabaya dökersin dedi, o an onu ciddiye almayıp çocuumun suratında dondurma mı çıksın der alır gülerim muhtemelen hamile olmamama rağmen bu cümleyi genelde istediğim şeyler için kurup gülüyorum.. evet eşinizin tavrı hoş değil ama siz de cevabını vermeyip, alacağınız şeyi bırakıyorsanız o da mantıklı değil. içten içe kızmaktansa iletişim kurmak en güzeli. Allah kucağınıza almayı nasip etsin

ya üzme kendini erkekler böyle işte. o an onun canı istemediyse çok gereksiz görünür. Benim kocamda öyle napıcaksın ya der, sonra gider alır, ilk idrak edemez. Sizinkinin arabaya dökersin lafı saçma olmuş. Bebeğinden önemli mi araba deseydin

katılıyorum bende cevabı yapıştırırım.

Beni A dan alip B ye götürecek olan bir nesneye fazla anlam yükleyip benim ve bebegimin önüne geçiren adamin o arabasını çam agacinin altina park ettirmek için sivri zekâmı kullanirdim... Cok degerliyse sokakta birakmasin o zaman arabasini...

Alıp getirip evde yerdiniz. O bahane getirmiş siz susmuşsunuz gelicek sefer alın istediğinizi böyle içinizde kalmasından iyidir

cok katildim. sevgilim her seferinde ben arabada kahve icecegim zaman yassy bak dikkat et dokme der cunku arabasi cok kiymetlidir onun. ben de dokulurse temizle hahayt der icerim. o icme dedi diye niye icmeyeyim be

konu sahibi siz esiniz bir sey hakkinda olumsuz konusunca hep onun dedigini mi yaparsiniz? yani baskin karakter o, onun istedigi mi olur?

Insan caninin istedigi bir seyi neden esine sorar ki zaten. Markete alisverislerinde bunu alayim mi diye esime sordugumu dusunemedim bile. Ha siz koltuklari yenilemek istersiniz esinizle oturup konusur birlikte karar alirsiniz ama bu dondurma ya.

Valla gücenmekte çok haklısınız.. Hiç de hormonlar falan diyemeyeceğim.. Bir de hamilelik dönemimizde ne olsa hormonlar bağlıyorlar ona da ayrı ayar oluyorum zaten Hamile olmasanız bile alması gerekiyordu.. Nedir yani hem bu öyle döke saça yenilecek birşey değil ki.. Tabi insanlık hali dökülse bile temizlenmeyecek birşey de değil..arabayı bahane etti madem eve giderken alsaydı evde yerdiniz.. Karısının canı çekmiş sizden değerli mi.. Üstelik hamilesiniz ekstra hassas olması lazım.. Ayıp etmiş..Dediğim gibi Hamile olmasaydınız da ayıp etmiş olurdu.. Kırıldığınızı söyleyin, konuşun.. Belki bir anlık gafil avlandı..

Bende olsam kızar ve üzülürdüm ama tabi ki dünyanın sonu değil.. Genelde nasıldır eşiniz bilemem ama bir iki kez böyle öküzlük yaptıysa çok da şey etmemek lazım

Mesela benim eşimde arabada çekirdek yememe çok kızıyor.. Biraz haklı çok da döke saça yiyorum.. Her defasında alıyor mesela pikniğe gidiyorsak ya da ailemin yanına giderken falan alıyor gidince yersin diyor ama ben hep açıp o çekirdeği yiyorum sesini de çıkaramıyor mecbur fakir eroini ya dayanamıyorum gidene kadar beklemeyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…