- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.675
- 398
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Sizde eve dökersin diyip yemek yapmayın. Madem öyleMerhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. Geçen haftasonu eşimle markete gittik. Hamileyim canım dondurma istedi. Eşim arabaya dökersin dedi almadı. O gün bu gündür aklıma geldikçe ağlayasın geliyor. Sizinle paylaşmak istedim. Ailemle paylaşamıyorum. Hayırlı iftarlar.
Not: sorun dondurma değil. Eşimin tavrı. Bir dondurma için neden üzüleyim.
öküz herif arabana sçaym senin deseydin. alıp dondurmanı taksiyle dönseydin eve bir de hamileymişsinMerhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. Geçen haftasonu eşimle markete gittik. Hamileyim canım dondurma istedi. Eşim arabaya dökersin dedi almadı. O gün bu gündür aklıma geldikçe ağlayasın geliyor. Sizinle paylaşmak istedim. Ailemle paylaşamıyorum. Hayırlı iftarlar.
ya üzme kendini erkekler böyle işte. o an onun canı istemediyse çok gereksiz görünür. Benim kocamda öyle napıcaksın ya der, sonra gider alır, ilk idrak edemez. Sizinkinin arabaya dökersin lafı saçma olmuş. Bebeğinden önemli mi araba deseydinMerhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. Geçen haftasonu eşimle markete gittik. Hamileyim canım dondurma istedi. Eşim arabaya dökersin dedi almadı. O gün bu gündür aklıma geldikçe ağlayasın geliyor. Sizinle paylaşmak istedim. Ailemle paylaşamıyorum. Hayırlı iftarlar.
katılıyorum bende cevabı yapıştırırım.o an olay nasıl gelişiyor ki, yani markete girince ben alacaklarımı sepete atarım. alalım mı demem kendi yiyeceğim için.
ya da hadi dondurma aliyorum dedim eşim alma arabaya dökersin dedi, o an onu ciddiye almayıp çocuumun suratında dondurma mı çıksın der alır gülerim muhtemelenhamile olmamama rağmen bu cümleyi genelde istediğim şeyler için kurup gülüyorum.. evet eşinizin tavrı hoş değil ama siz de cevabını vermeyip, alacağınız şeyi bırakıyorsanız o da mantıklı değil. içten içe kızmaktansa iletişim kurmak en güzeli. Allah kucağınıza almayı nasip etsin
cok katildim. sevgilim her seferinde ben arabada kahve icecegim zaman yassy bak dikkat et dokme der cunku arabasi cok kiymetlidir onun. ben de dokulurse temizle hahayt der icerim. o icme dedi diye niye icmeyeyim beBu ufak şeyler nasıl bu kadar büyüyor arkadaşlar?
Dondurma istediniz dökersin dedi
E tamam siz de dökmem deyin gidin alın
Veya dökersem sefam olsun deyip alın.
Küçük çocuk gibi böyle al deyince al yok deyince bırakıyor musunuz gerçekten?
Valla gücenmekte çok haklısınız.. Hiç de hormonlar falan diyemeyeceğim.. Bir de hamilelik dönemimizde ne olsa hormonlar bağlıyorlar ona da ayrı ayar oluyorum zatenMerhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. Geçen haftasonu eşimle markete gittik. Hamileyim canım dondurma istedi. Eşim arabaya dökersin dedi almadı. O gün bu gündür aklıma geldikçe ağlayasın geliyor. Sizinle paylaşmak istedim. Ailemle paylaşamıyorum. Hayırlı iftarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?