Aklıma hep kötü şeyler geliyor

flubayan123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
61
73
8
Merhaba arkadaşlar
Ben daha önceden de üyeydim fakat hesaba giriş yapamadım o hesaptan. Önceki konumu anlatırsam çok kişi beni tanıyacaktır eşimle aramızda yaşanan aldatılmadan ötürü. Şimdi soranlar olur ama onu anlatmak istemiyorum zor atlattım daha doğrusu atlatamadım eşimi eskisi gibi sevemiyorum açıkçası ve güvenim de sıfır ona.
Neyse benim sormak istediğim asıl mesele şu dün gece eşim yattı ben henüz yatmamıştım tv izliyordum. Sonra eşim kalktı banyoya girdi bende kapıdan sordum ne oldu diye rahatsızlandım dedi. Ama ben inanmadım. Sonra gitti bende elimi yüzümü yıkamak için girdiğimde iç çamaşırını değiştirmiş olduğunu gördüm sonra yattık sabah işe giderken nasıl olduğunu sordum iyiyimde çok terledim gelince bi banyo yapayım rahatlarım dedi benim garibime gitti böyle banyo yapacağı zaman önceden söylemezdi anlam veremedim .içime düşen şüphe ile çamaşırına baktım boşalmış olduğunu gördüm telefonuna baktım birşey yoktu. Niye olduğuna anlam veremiyorum ne düşündü acaba biriyle mi görüştü yatarken kafayı yiyecek gibiyim Sizden istediğim yardım şu ben önceden aldatılma yaşadığım için biriyle mi görüşüyor diye kafayı yiyecem ne yapmalıyım sormak istemiyorum hep böyle şüphelerimi sorduğumda tartışma çıkıyor ve hep ispatlıyo bunuda sormamak için kendimi zor tutuyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim kötü hissediyorum

Güvenin bir hayli zedelenmiş normal olarak ancak bu şekilde yaşayamazsın. Normal bir konuşma ile sormayı dene ya da bu konuyu hiç açma. Ilımlı düzgün bir konuşma gerçekleştir cinsel birliktelik sonrası yap bu konuşmayı daha makul olur belki o zaman daha doğru bir cevap alabilirsin

Benim dert ettiğim o değil. eğer gerçekse yine aldatma varsa bu sefer direk davayı açacam yapmam gereken ne yine sorayım mı yoksa izlemeye devam edip kanıt mı bulayım zaten boşanmak için çabalıyorum o istemiyor kaç defa denedim avukatla görüştüm hep engelledi

Evet güvenim sıfır az önce mesaj attım nasıl olduğunu sormak. için ama hiç canım falan demedim aradı hemen gece aniden uyandın merak ettim dedim ama açıkça sormadım bağırmaya başladı ne öğrenmek istiyon ne soruyon falan diye tartıştık. Açıkçası ben onu bıktırdım sürekli soru sorarak kontrol ederek yoruyorsun beni diyor ama kendimi alıkoyamıyorum sormaktan. Şüphe ediyorum her hareketinden çünkü

adam masturbasyon yapmış yani illaki biriyle konuşması gerekli değil. Ama hayal dünyasında acaba kimi düşündü?
Madem affedilmeyecek bir konuyu affettiniz, kurcalamayacaksınız ve ömür boyu da içinizde o şüphe ile yaşayacaksınız. Zor işler bunlar..

ruya gormustr belki uyku esnasinda da olabilir

Evet affedilmeyecek birşeyi afettim ailesi çok yalvardı daha doğrusu çok detaylı bilmiyor ailesi. Benim ailem hiç bilmiyor kimseye anlatamadım sadece burda yazmıştım. Çevremden kimse bilmiyor. En ufak açık arıyorum dava açmak için çok zor böyle yaşamak hep kafmda birşeyler kuruyorum

Affettiyseniz yaşanmamis sayacaksiniz!Gecmişe sunger cekin hayatinizi daha cekilmez hale getirmek istemiyorsaniz,yok affedemiyorum diyorsaniz acik aramayin ne yapmaniz gerektigini biliyorsunuz!

Haklısınız böyle yaparak sadece kendime zarar veriyorum ve hayatım çekilmez oluyor ama mantıklı sonuçlar göremeyince veya cevaplar alamayınca sürekli sorguluyorum onu

Buyuk ihtimalle sen tv izlerken o da iceride baska seyler izlemis. Ee daha onceden de vukuati oldugu icin telefonda bir sey birakmaz tabiki.

Eğer uyuyorsa buna eminseniz rüyalanmış olabilir. Bu durumda elimde olan birşey değil. Sizden de çekindiği yada şüphelendiğinizi bildiği için rahatsızım demiştie belki.

Yine de takipte kalın hemen sormayın bir halt karıştırıyorsa daha dikkatli olur. Bir süre gizlice takip edin. Şüpheli telefon konuşmaları veya sürekli telefonla oynuyor mu? Yada şifre falan koyup size söylemiyorsa duruma göre hareket edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…