Aklıma takılan kuruntular zamanını ayırabilecek var mı ?

Kinaye? Okuyunca şok oldum!
Iliski ve olgunluktan bahsetmis ve suprize dair yazmistiniz... ben de hepsi icin bu sefer lafi "uzatmadan" yanit vermeye calismistim. Umuyorum ki guzel olacak her sey...
neyse. ben daha fazla lafa tutmayayim.
Haklisiniz, saglik icin kotu belki ama is yetismeyince mecbur kaliniyor iste:)
Tesekkur ederim :)
Size de guzel gunler...

Anlama kitligi oldugundan uyku da gelince anlayamadim valla kusura bakmayin kotu niyetli degil kinaye mi derken :) su saatte ayaktayim ama gozlerimin nasil yandigini zar zor yataktan nasil kalktigimi anlatamam yaa

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:

Görüşüp görüşmeme konuna birşey diyemem de,sevginden ölsen de bir erkeğe paranı verme.Hoş bir durum değil.Kaç yaşlarındasınız siz.Bir ilişkide para muhabbetine hiç girilmemesi gerekiyor.

Görüşüp görüşmeme konuna birşey diyemem de,sevginden ölsen de bir erkeğe paranı verme.Hoş bir durum değil.Kaç yaşlarındasınız siz.Bir ilişkide para muhabbetine hiç girilmemesi gerekiyor.

20 yaşındayız bilmiyorum haklı olabilirsiniz ama ben karşıyım ya yani kocan değil baban değil evet ama eşin gözüyle bakınca ve ihtiyac olduğunda ben saklayamam paramı her ilişkimde değil tabi öyle olmadı hep ama biz ilişkimizde sorun etmiyoruz yemeğe gittiğimizde o öder bazen ben

Güzelim bak o kadar genç bir yaştasın ki? Bugün sana böyle geliyor.Eşin gözüyle bakman başka birşey eşin olması başka birşey.20 yaında bir çocuğunda kalkıp iş kurmaya çalışması ne kadar aklı havada olduğunun göstergesi.Sonuçta erkek arkadaş.Ne kadar seversen sev.Ne diye para veresin.Sonuçta sen de ailenden alıyorsun veya çalışıyorsa kendi alın terin.Ne kimse senin parana güvenerek iş kursun ne de sen kimsenin parasına güven.Hoş şeyler değil bunlar.Daha evlenmeden karı koca gibi davranma araya mesafe koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…