• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma takılan kuruntular zamanını ayırabilecek var mı ?

E neden dert ediyorsun o zaman vaktinin olmadığına inanıp görüşmediğini düşünüyorsan.. Vallahi görüşmek isteyen öyle güzel vakit bulur ki sen bile şaşarsın..
Bu arada para teklifini ortadan kaldır inan ki gerçek tavrı çıkar ortaya..

kendisi konuştuktan sonra gerek kalmadı dedi ben veririm dedim sonra yarın konuşuruz dedi tamam o zaman sen bilirsin derim ben de biliyorum ki tepkisinin değişmeyeceğini :/

Hani insan başından savmak için der birde karşısından gerçekten anlayış görmek için kafam dolu der ya anlar yani insan ben anlayış beklediğini anladım yani işler karıştırmaz ondan eminim.. bir de huyumuz değilki hiç sürekli mesajlaşır cevap vermeyince noldu napıyosun niye cevap vermedin deriz yani sessiz kalmam tuhaf gelir ama içime kurt düştü şimdi siz böyle diyince .s

Ya böyle bişey başma gelse ben yerimde hayatta durumam:(
Para knusu açılmadan da hç teklf etmemş ayrıca
Hem tamam iş derdne düşmüş ama boşta da kalmş sanırım ve bikaç kere denkte gelmiş ama o gelmdgi için bulaşamamşsnz.
Bence haber vermdn yanına git.

1 buçuk ay görüşmemek mi...
Çooook garip. baskın şart

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya böyle bişey başma gelse ben yerimde hayatta durumam:(
Para knusu açılmadan da hç teklf etmemş ayrıca
Hem tamam iş derdne düşmüş ama boşta da kalmş sanırım ve bikaç kere denkte gelmiş ama o gelmdgi için bulaşamamşsnz.
Bence haber vermdn yanına git.

Ay takip mi etsem acabaa evdeyim deyippp ???? :52:

1 buçuk ay görüşmemek mi...
Çooook garip. baskın şart

Kızlar demeyin öyle gerçekten ailesiyle öyle sorunları var ki gizli işler düşünmek derdinde değil :/ yani sevdiğim için böyle söylüyor olabilirim ama gerçekten öyle biri değil.. Kendisi de der bana ailevi sorunlardan seninle ilgilenemiyorum diye..

Olabilir ndn olmasın.yakalınrsan da süprizimi bozdun aşkım ya:))de

Hahaha mantıklı :) ama güveniyorum ki ben ona yani başka kız imkanı yok zaten.. onca derdin arasında benimle uğraştığı yetmezmiş gibi başkasıyla hiiç uğraşamaz :) acaba sabah uyandığımda desem mi ki ne bu görüşmemeler bi şey mi karıştırıyosun sen tamam meşgulsun ama fırsat varken de hiç görüşmüyosun diye ?

Kızlar demeyin öyle gerçekten ailesiyle öyle sorunları var ki gizli işler düşünmek derdinde değil :/ yani sevdiğim için böyle söylüyor olabilirim ama gerçekten öyle biri değil.. Kendisi de der bana ailevi sorunlardan seninle ilgilenemiyorum diye..

O zaman niye kafana takıp konu açtın ki.. bu kadar savunuyorsun falan. ben onu bunu anlamam. Seven adam napar eder gelir görür arkadaş. 5 dk görmek için btn imkanları değerlendirir. Bnm sevglm bnmle aynı sehırde olup 1,5 ay görüşmeyecek, bnm kafamda bin tane tilki takla atar. bence çok iyi düşünüyorsun sen.

O zaman niye kafana takıp konu açtın ki.. bu kadar savunuyorsun falan. ben onu bunu anlamam. Seven adam napar eder gelir görür arkadaş. 5 dk görmek için btn imkanları değerlendirir. Bnm sevglm bnmle aynı sehırde olup 1,5 ay görüşmeyecek, bnm kafamda bin tane tilki takla atar. bence çok iyi düşünüyorsun sen.

Savunuyorum çünkü işler karıştırmadığını biliyorum sadece anlayışsız mıyım acaba diye düşünüp fikir almak istedim ya da çok iyi düşünüyorum.. Valla şimdi benimde kafam da bin değil on bin tilki takla atıyor yarın olsun da hesabını alayım biii :ssz:

Son düzenleme:
Hahaha mantıklı :) ama güveniyorum ki ben ona yani başka kız imkanı yok zaten.. onca derdin arasında benimle uğraştığı yetmezmiş gibi başkasıyla hiiç uğraşamaz :) acaba sabah uyandığımda desem mi ki ne bu görüşmemeler bi şey mi karıştırıyosun sen tamam meşgulsun ama fırsat varken de hiç görüşmüyosun diye ?

A ordaki senmişsn vallahi ben isimlere bakmyrum;)
Bence öyle dme iyice buluşamzsın bide:(

A ordaki senmişsn vallahi ben isimlere bakmyrum;)
Bence öyle dme iyice buluşamzsın bide:(

evet benim memnun oldum :1: Ama bişey demeye yüzü olur mu ki ? Doğruya doğru sonuçta.. Ben yarın bunu bir takip edeyim cidden ama yollarda bulamazsam ?? tam yerini sorsam anlar sizce nasıl yol izleyim ? bir de bir arkadaş para verme nasıl tavır alcak gör falan demişti yanlış olmasın şimdi sizce ne yapayım ?

1,5 ay çok fazla ya. ne kadar sorun olsa da senin desteğin iyi gelir ve mutlaka zaman yaratılır.

Savunuyorum çünkü işler karıştırmadığını biliyorum sadece anlayışsız mıyım acaba diye düşünüp fikir almak istedim ya da çok iyi düşünüyorum.. Valla şimdi benimde kafam da bin değil on bin tilki atla atıyor yarın olsun da hesabını alayım biii :ssz:

Sen mi anlayışsızsın. Yok artık. İdeal hatun olmuşsun sen baksana. Hala kendini suçluyosun. Düşüncesizce mi davranıyorum diye :) bu kadar iyi olma. Güvenmek güzeldir ama körü körüne güvenmemek gerek (bence).
sen gayet anlayışlısın dua etsin. Ben olsam şimdiye ohoooooo :D :D

Sen mi anlayışsızsın. Yok artık. İdeal hatun olmuşsun sen baksana. Hala kendini suçluyosun. Düşüncesizce mi davranıyorum diye :) bu kadar iyi olma. Güvenmek güzeldir ama körü körüne güvenmemek gerek (bence).
sen gayet anlayışlısın dua etsin. Ben olsam şimdiye ohoooooo :D :D

O zaman dişleri gösterme vaktiiii :47: sinirli halimde çok fena oluyor sözle şiddet ediyorum resmen :1: yarın tepkimi koycam hatta kedicikcik sağolsun takip etme kararı aldım yakalanırsam sürpriiz dicem :1: ya işler karıştırmıyorsa sadece işlerini hallederse ? O zaman sizce nasıl tavır sergileyim ?

evet benim memnun oldum :1: Ama bişey demeye yüzü olur mu ki ? Doğruya doğru sonuçta.. Ben yarın bunu bir takip edeyim cidden ama yollarda bulamazsam ?? tam yerini sorsam anlar sizce nasıl yol izleyim ? bir de bir arkadaş para verme nasıl tavır alcak gör falan demişti yanlış olmasın şimdi sizce ne yapayım ?

Bende memnun oldum:)
Ama parayı vercem demiştiniz şayet inanırsa bi yalan bulup veremeycgni söyleyblrsnz.siz tanysunuz onu.
Suan çalşysa işyerine çkşta gidemezmisin
Yada onu biyere yönlendirip oraya getirtip bi nedenle.sizde oraya gideblrsnz
Parayıda vereblrsn mesela düşürdüm ama buldm bende aşkma süpriz yapayım dedim:)diyeblrsnz

O zaman dişleri gösterme vaktiiii :47: sinirli halimde çok fena oluyor sözle şiddet ediyorum resmen :1: yarın tepkimi koycam hatta kedicikcik sağolsun takip etme kararı aldım yakalanırsam sürpriiz dicem :1: ya işler karıştırmıyorsa sadece işlerini hallederse ? O zaman sizce nasıl tavır sergileyim ?

Yine de üste çık :D bana 5 dk ayıramıon insan özlemez mi de :D haa bide akıllı tlfn mu tlfnlarınız

Bende memnun oldum:)
Ama parayı vercem demiştiniz şayet inanırsa bi yalan bulup veremeycgni söyleyblrsnz.siz tanysunuz onu.
Suan çalşysa işyerine çkşta gidemezmisin
Yada onu biyere yönlendirip oraya getirtip bi nedenle.sizde oraya gideblrsnz
Parayıda vereblrsn mesela düşürdüm ama buldm bende aşkma süpriz yapayım dedim:)diyeblrsnz

bugün çıktı işten canım kafasına fikir yatmış ayraç yaptırcak matbaacıya onu satcakmış.. Yarın onlarla uğraşcak hangi matbaacıya gitcek yeri nerde hiçbir fikrim yok o yüzden diyorum ya, ya bulamazsam diye :)

Yine de üste çık :D bana 5 dk ayıramıon insan özlemez mi de :D haa bide akıllı tlfn mu tlfnlarınız

Evet canım benim samsung dokunmatik onun blackberry klavye bi önerin varsa bu konuyla ilgili diye açıklama yaptım yanlış anlasılmasın :)

Evet canım benim samsung dokunmatik onun blackberry klavye bi önerin varsa bu konuyla ilgili diye açıklama yaptım yanlış anlasılmasın :)

Bi kaç prog var karsı taraftada aynı prog oldgnda konumunu göreblıosun. Onu geçelim.. Hmm... W.app kullanıyorsanız ufak bi tartışma çıkarıp nerdesın falan deyip konum göndermesini sağlayablrsın. Ordanda sokak ismini öğrenmiş olursun. :) taksiye atla vızzzzzz

Back
X