- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi Trizomi13-15
merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır yazıp yazıp silerken bugün bir yerden başlayıp anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var.. eşimle severek evlendik. Ben açıktım onun vasıtasıyla kapandım.. son zamanlar paylaşım hissediniyorum aramızda.. hep kendi istekleri ön planda, benim isteklerim hayırlı.. üniversite mezunuyum ben ve devlete atanmadan çalışmama izin vermiyor..şuan ki gündemimiz ise balayı bile yapmadık ilk kez bir tatile gitmek istiyoruz ama kendi rahatlığı için çocuğumuz ne olacak ben hiç bakanam vs diyor. Bütün çocuğun sorumluluğu bende.ben diyor tatilde başka adam olucam içerimde rahat olmak istiyorum diyor, bana gelince ben hep dikkatli rahat olamaz mışım. Bende tatilde rahat olmak istiyorum, açılmak istiyorum sen içersen bende öyle tatil yapmak istiyorum dedim. Sen bunları kabul ediyorsan tatile gidelim diyor.çok kırıldım bu davranışlarına artık. Benim bir birey olmama karşı gibi. Aileme saygısız. Sürekli ve başkslarının yanındada annemi kötülüyor sevmediğini dile getiriyor. Bebekle nasıl olacak tatil dedi.bende sen yardımcı olmak istemiyorsan annemide götürelim o yardımcı olur bana akşamları ona bırakır dışarı çıkabiliriz dedim. Hayır dedi. Bugün ise kendi ailesine oturmaya gittiğimizde annesine tatile götüreyimmseni yok şöyle gezfireyim böyle gezdireyim çocuğada bajarsın felsn dedi. Onun ki annede benim ki ne? Çok sinirleniyprum. Bende onun annesinden hoşlanmıyorum sma saygıdızlık gösterip bunuda belli etmiyorum onun için sever gibi yapıyorum. Burda ben mi hatalıyım? Nasıl eşime kendi ailesine ayrımcılık yaptığını anlayabilirim. Açık açık söylüyorum anlatıyorum anlamıuor.şimdide eve gelirlen aynen bu yazdıklarımı dillendirdim tatil felan yok dedi kızdı. Ve bebeğim 2 aylıkken amcasının oğluyla esrar içtiğini itiraf etti ben anladım oda itiraf etti. Ve benim aile yapıma hiç uygun ç şeyler değil. Onunla bağdaştırdığım herşey yıkıldı bi anda. Güvenim sarsıldı.ve bir daha içmemedi gerektiğini o amcasının oğluylada hörüşmemedi gerektiğini söylüyorum.hala o akrabaymış görüşürmüş. Tamam içmezmiş ama içersede söylermiş. Ben derdimi iateklerimi anlatamıyormuyum. O mu anlamak istiyor. Ne yapmalıyım nasıl davranlıyım bi fikir verin lütfen..