Aklımda deli sorular..

Eşiniz istiyor diye değil de kendi rızanız ile kapansanız tatile gidip açılmak istemezdiniz. Neden izin istiyorsunuz onu da anlamadım. Onun amacı da kapalı giyinmenizdi muhtemelen ki çirkin bir boyuta taşınmış.

Üniversite okuyup çalışamıyor oluşunuz hatta çalışmak için izin istemeniz de oldukça garip.

Seneler sonra çocuk sahibi olmuşsunuz ama adam 2 aylıkken esrar içmiş, tatilde bakmam derdinde. Sorumsuz ve iyi bir baba da değil.

Herkesin hayatında inişler çıkışlar var. Bunun yükünü neden size ve çocuğa atıyor ?

Ayrıca sevmediğiniz kayınvalidenize onu seviyormuş gibi davranmayın. Dürüst olun. Saygı duymanız yeterli. Eşinizden de bunu isteyin. Belki de sadece sevdiklerimize saygı duymalıyız sanıyordur.

merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır yazıp yazıp silerken bugün bir yerden başlayıp anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var.. eşimle severek evlendik. Ben açıktım onun vasıtasıyla kapandım.. son zamanlar paylaşım hissediniyorum aramızda.. hep kendi istekleri ön planda, benim isteklerim hayırlı.. üniversite mezunuyum ben ve devlete atanmadan çalışmama izin vermiyor..şuan ki gündemimiz ise balayı bile yapmadık ilk kez bir tatile gitmek istiyoruz ama kendi rahatlığı için çocuğumuz ne olacak ben hiç bakanam vs diyor. Bütün çocuğun sorumluluğu bende.ben diyor tatilde başka adam olucam içerimde rahat olmak istiyorum diyor, bana gelince ben hep dikkatli rahat olamaz mışım. Bende tatilde rahat olmak istiyorum, açılmak istiyorum sen içersen bende öyle tatil yapmak istiyorum dedim. Sen bunları kabul ediyorsan tatile gidelim diyor.çok kırıldım bu davranışlarına artık. Benim bir birey olmama karşı gibi. Aileme saygısız. Sürekli ve başkslarının yanındada annemi kötülüyor sevmediğini dile getiriyor. Bebekle nasıl olacak tatil dedi.bende sen yardımcı olmak istemiyorsan annemide götürelim o yardımcı olur bana akşamları ona bırakır dışarı çıkabiliriz dedim. Hayır dedi. Bugün ise kendi ailesine oturmaya gittiğimizde annesine tatile götüreyimmseni yok şöyle gezfireyim böyle gezdireyim çocuğada bajarsın felsn dedi. Onun ki annede benim ki ne? Çok sinirleniyprum. Bende onun annesinden hoşlanmıyorum sma saygıdızlık gösterip bunuda belli etmiyorum onun için sever gibi yapıyorum. Burda ben mi hatalıyım? Nasıl eşime kendi ailesine ayrımcılık yaptığını anlayabilirim. Açık açık söylüyorum anlatıyorum anlamıuor.şimdide eve gelirlen aynen bu yazdıklarımı dillendirdim tatil felan yok dedi kızdı. Ve bebeğim 2 aylıkken amcasının oğluyla esrar içtiğini itiraf etti ben anladım oda itiraf etti. Ve benim aile yapıma hiç uygun ç şeyler değil. Onunla bağdaştırdığım herşey yıkıldı bi anda. Güvenim sarsıldı.ve bir daha içmemedi gerektiğini o amcasının oğluylada hörüşmemedi gerektiğini söylüyorum.hala o akrabaymış görüşürmüş. Tamam içmezmiş ama içersede söylermiş. Ben derdimi iateklerimi anlatamıyormuyum. O mu anlamak istiyor. Ne yapmalıyım nasıl davranlıyım bi fikir verin lütfen..
Sonuna kadar okumadım , ben böyle bir adama eşim demezdim kusura bakmayın.

Sanırım geç olsada dediğiniz gibi kapanarak kendi sınırlarımı çizemedim büyük bir hata yaptım. Gelin görün ki kırk yıldır kapalıymışım gibi kapalılığı çok seviyorum ama tatil mevzusunda açılmak istemiyorda değilim. Belkide bende sorunluyum..
Kapanmak nedir sizin için ilk olarak onu çözün bence.
Kapanmayı seviyorum ama 15 günde bikiniyle dolaşayım istiyorum biraz absürt değil mi?
Gerçi bu dönemin getirileri böyle kapanmak. Dini hassasiyetle kapananlar bitti gitti. İlgi çekmemek için kapanmak çok eskide kaldı. Makyajlar kıyafetler dar pantolonlar ama lafta kapalıyım.
Siz de istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Dini düşünseydiniz zaten aklınıza bile gelmezdi.

Kocanı tebrik ediyorum :KK9:Köle yaratmış resmen.
merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır yazıp yazıp silerken bugün bir yerden başlayıp anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim 4 aylık bir oğlum var.. eşimle severek evlendik. Ben açıktım onun vasıtasıyla kapandım.. son zamanlar paylaşım hissediniyorum aramızda.. hep kendi istekleri ön planda, benim isteklerim hayırlı.. üniversite mezunuyum ben ve devlete atanmadan çalışmama izin vermiyor..şuan ki gündemimiz ise balayı bile yapmadık ilk kez bir tatile gitmek istiyoruz ama kendi rahatlığı için çocuğumuz ne olacak ben hiç bakanam vs diyor. Bütün çocuğun sorumluluğu bende.ben diyor tatilde başka adam olucam içerimde rahat olmak istiyorum diyor, bana gelince ben hep dikkatli rahat olamaz mışım. Bende tatilde rahat olmak istiyorum, açılmak istiyorum sen içersen bende öyle tatil yapmak istiyorum dedim. Sen bunları kabul ediyorsan tatile gidelim diyor.çok kırıldım bu davranışlarına artık. Benim bir birey olmama karşı gibi. Aileme saygısız. Sürekli ve başkslarının yanındada annemi kötülüyor sevmediğini dile getiriyor. Bebekle nasıl olacak tatil dedi.bende sen yardımcı olmak istemiyorsan annemide götürelim o yardımcı olur bana akşamları ona bırakır dışarı çıkabiliriz dedim. Hayır dedi. Bugün ise kendi ailesine oturmaya gittiğimizde annesine tatile götüreyimmseni yok şöyle gezfireyim böyle gezdireyim çocuğada bajarsın felsn dedi. Onun ki annede benim ki ne? Çok sinirleniyprum. Bende onun annesinden hoşlanmıyorum sma saygıdızlık gösterip bunuda belli etmiyorum onun için sever gibi yapıyorum. Burda ben mi hatalıyım? Nasıl eşime kendi ailesine ayrımcılık yaptığını anlayabilirim. Açık açık söylüyorum anlatıyorum anlamıuor.şimdide eve gelirlen aynen bu yazdıklarımı dillendirdim tatil felan yok dedi kızdı. Ve bebeğim 2 aylıkken amcasının oğluyla esrar içtiğini itiraf etti ben anladım oda itiraf etti. Ve benim aile yapıma hiç uygun ç şeyler değil. Onunla bağdaştırdığım herşey yıkıldı bi anda. Güvenim sarsıldı.ve bir daha içmemedi gerektiğini o amcasının oğluylada hörüşmemedi gerektiğini söylüyorum.hala o akrabaymış görüşürmüş. Tamam içmezmiş ama içersede söylermiş. Ben derdimi iateklerimi anlatamıyormuyum. O mu anlamak istiyor. Ne yapmalıyım nasıl davranlıyım bi fikir verin lütfen..

Birde burda utanmadan anneme laf ediyor diyorsunuz bunu yazarken bile utanır insan kendinden tek sorum siz onun annesine laf etseniz başkalarına sevmiyorum deseniz size ne yapar acaba iç sesim kapıya koyar diyor.İlerde anne olursam evladım karısına/ kocasına bana laf ettirdiğini duyarsam alnının ortasına tükürür evlatlıktan red ederim !!! Annenize laf ettirdiğiniz için birşey demek geldi içimden ama demeyeceğim.Sizin olayınız ne biliyormusun sen onun eşi değilsin kölesisin ! size hayırlı köleli akşamlar dilerim hanımefendi öziradeniz zaten yok

Ben kapalı bir ailede büyümedim. Ailemde herkes açık. Kapalılığı eşim vasıtasıyla tanıyorum.. ilk ailem bile karşı çıkarken.. şusn onlarında hoşuna gidiyor..kendimi böyle kabul ettirdim çevreme.soruyorum kendime bu saatten sonra açılır öıyım hayır açık gezemem diyorum benimsedim kapalılığı. Ama bazende çok sıkılıyorum, bu sıcaklarda, tatil mevzusunda sanki kapalı tatil yapılmaxmıl gibi hissediyorum. Değişik durumlar içimdeyim bu kadar açık yazıyorum ki belki bende sorunluyum ne istediğimi bilemiyormuyum acaba bu bocalama neden kafamdaki deli sorulara cevap bulmak istiyorum..

Ta
Birde burda utanmadan anneme laf ediyor diyorsunuz bunu yazarken bile utanır insan kendinden tek sorum siz onun annesine laf etseniz başkalarına sevmiyorum deseniz size ne yapar acaba iç sesim kapıya koyar diyor.İlerde anne olursam evladım karısına/ kocasına bana laf ettirdiğini duyarsam alnının ortasına tükürür evlatlıktan red ederim !!! Annenize laf ettirdiğiniz için birşey demek gelmek geldi içimden ama demeyeceğim.Sizin olayınız ne biliyormusun sen onun eşi değilsin kölesisin ! size hayırlı köleli akşamlar dilerim hanımefendi öziradeniz zaten yok
tabikide o her buna yeltendiğinde kıxıyor ve tartışıyoruz çok keskin yazmayın hanfendi çok bire bir yazılmıyor haliyle özet olarak yazıyorum. Bundan dolayı çok büyük tartışmalarımız var zaten. Bu durum beni çok rahatsız ettiği için yazıyorum burayada.

Sanırım bazen çok acımasız direk cümleler kullanıyoruz belkide bu halim bunu gerektiriyor. Gerçekten ne doğru ne yanlış farkedemiyorum artık.

Ta

tabikide o her buna yeltendiğinde kıxıyor ve tartışıyoruz çok keskin yazmayın hanfendi çok bire bir yazılmıyor haliyle özet olarak yazıyorum. Bundan dolayı çok büyük tartışmalarımız var zaten. Bu durum beni çok rahatsız ettiği için yazıyorum burayada.

sizde anneymişsiniz empati yapın benim eşim anneme laf etse kapıya valizlerini koyarım değil elin adamı kendi babam bile laf etse görüşmeyi keserim daha fazla da yazmayacağım

Ben kapalı bir ailede büyümedim. Ailemde herkes açık. Kapalılığı eşim vasıtasıyla tanıyorum.. ilk ailem bile karşı çıkarken.. şusn onlarında hoşuna gidiyor..kendimi böyle kabul ettirdim çevreme.soruyorum kendime bu saatten sonra açılır öıyım hayır açık gezemem diyorum benimsedim kapalılığı. Ama bazende çok sıkılıyorum, bu sıcaklarda, tatil mevzusunda sanki kapalı tatil yapılmaxmıl gibi hissediyorum. Değişik durumlar içimdeyim bu kadar açık yazıyorum ki belki bende sorunluyum ne istediğimi bilemiyormuyum acaba bu bocalama neden kafamdaki deli sorulara cevap bulmak istiyorum..
Bence sen olayları çok yanlış anlamışsın bacım senin olmayan bi hayatı yaşıyor gibisin

Ne yasiyorsunuz siz böyle?

Eşiniz uyusturucu konusunda piskin ve tuhaf biri.

Eşiniz yokmuş gibi davranın.

Ikiniz de evlilikte bogulmus gibisiniz.
Kapalilik size fazla, evlilik esinize fazla gelmiş.
Tatili evden kaçış sayiyorsunuz.

Cift terapisi şart size.

Annenize gidin bebekle ilgilenirken anneniz bi sosyallesin ve iyice düşünün lütfen " yaşadığınız ne? "

Allah hayırlı ömürler versin evladiniza ve evladiniz için daha iyi anne baba olun esinizle konuşun, bu ortamda nasıl büyür bebe?

Ya arkadaşım bende tesettür luyum ama başkası istedi diye yapanlara vallahi açıyorum!
Kendi fikriniz yokmu sizin öyleyse kusura bakmayın hep başkalarıni zikr etmeye mecbursunuz!
"Evvel kendini sev say"derdi dedem
Aaa bide adam perhizi lahana tursusuyla bozanlardan;madem alkol alıyor sizi ne diye seTr ediyor arkadaşım!bendeki de soru tabiki egosuna pis nefisli oluşuna tedavilik kiskancligi ve komplekslerine ne olacak başka!

Back
X