Aklımda deli sorular?????

buzzzz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
79
54
88
Selam arkadaşlar dün yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Dün çocuğumu okuldan almaya gittim eve doğru yürürken kolunun yaralandığını gördüm. Üzerine tentürdiyot sürülmüştü. Ben de hemen fotoğrafını çekip öğretmenine mesaj attım. (Öğretmen de kadın bu arada)nasıl oldu diye. Öğretmen de düşmüştür heralde ben görmedim dedi.siz çocuğunuza sormadınız mı nasıl olduğunu dedi.Ben de siz öğrencinize merak edip sormuyor musunuz nasıl düştün diye yazınca o da ben sizinle muhatap olmak istemiyorum artık bundan sonra bir durum olursa eşiniz benimle konuşsun dedi ben de eşim le mi konuşmak istiyorsunuz tamam söylerim diye yazdıktan sonra beni engelliyor ve eşimi arıyor bu durum normal mi

Selam arkadaşlar dün yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Dün çocuğumu okuldan almaya gittim eve doğru yürürken kolunun yaralandığını gördüm. Üzerine tentürdiyot sürülmüştü. Ben de hemen fotoğrafını çekip öğretmenine mesaj attım. (Öğretmen de kadın bu arada)nasıl oldu diye. Öğretmen de düşmüştür heralde ben görmedim dedi.siz çocuğunuza sormadınız mı nasıl olduğunu dedi.Ben de siz öğrencinize merak edip sormuyor musunuz nasıl düştün diye yazınca o da ben sizinle muhatap olmak istemiyorum artık bundan sonra bir durum olursa eşiniz benimle konuşsun dedi ben de eşim le mi konuşmak istiyorsunuz tamam söylerim diye yazdıktan sonra beni engelliyor ve eşimi arıyor bu durum normal mi
Hayır tabiki öğretmenlerin üslüpları okadar yok ki çocuklarımız kimlere emanet bende çok uğraştım böyleleriyle yerinizde olsam mesajlarla idareye gider şikayette bulunurdum

Çocuk kaç yaşlarında bilmiyorum da öğretmen her çocuğu sürekli göz hapsinde tutamaz ki.
Kreştir,yuvadir o ayrı da devlet okuluysa zor.
Öğretmen de biraz gerginmis açıkçası.
1.sınıfta

Yani nasıl düştün bu ilacı kim sürdü gibisine sordunuz mu diye sormuş öğretmenide aslında size bide misal 15 öğrencinin 15 ininde sağında solunda ne var düştü mü iyi mi kötü mü gözetmesi zordur diye düşünüyorum ya biraz sert çıkışmışssınız gibi oda engellemekle saçmalamış

Yani çocuk gostermezse ; öğretmen nereden bilecek.
Teneffüste hepsini nasıl gözhapsinde tutacak.
Siz hesap sormussunuz,o da uslubunuzdan rahatsız olmuş.
Olay bu.
Ayrıca 1. Sınıftaki çocuk anlatabilecek beceriye sahiptir iyi kötü.

Yani çocuk gostermezse ; öğretmen nereden bilecek.
Teneffüste hepsini nasıl gözhapsinde tutacak.
Siz hesap sormussunuz,o da uslubunuzdan rahatsız olmuş.
Olay bu.
Ayrıca 1. Sınıftaki çocuk anlatabilecek beceriye sahiptir iyi kötü.
Tentürdiyot sürüldüğüne göre öğretmenin bilgisi vardır. Küçücük çocuk onu çantasından çıkarıp da koluna sürecek hali yok sonuçta.

Tentürdiyot sürüldüğüne göre öğretmenin bilgisi vardır. Küçücük çocuk onu çantasından çıkarıp da koluna sürecek hali yok sonuçta.
Tamam da illa öğretmen mi sürmek zorunda ?
Düştü kantinin önünde yaptılar müdahaleyi,ben çantasından çıkarıp sürdü demiş miyim ? 🤔
Biz söylemesek öğretmenin haberi olmazdı.

Yani Çocuklar koşar sıraya çarpar çürük çarık oluşur .yeğenimde 1.sınıf kaç defa eve öyle geldi . Düştüm , ya da çarptım diyor .
Bir kere bile anne babası öğretmenini aramadı bu konu için hiperaktif çünkü ☺️
Sizinkinin yarası da öyle bir şeyse tepkiniz fazla geldi , ama kesik delil vs anormal bir yaralanmaysa tabiki haberinizin olması gerekiyor.

Tamam da illa öğretmen mi sürmek zorunda ?
Düştü kantinin önünde yaptılar müdahaleyi,ben çantasından çıkarıp sürdü demiş miyim ? 🤔
Biz söylemesek öğretmenin haberi olmazdı.
Ben de siz kendisi sürdüyü ima ettiniz demedim ki.

Pansumanı okuldan biri yapmıştır ki muhtemelen bu kişi sınıf öğretmenidir, revir olduğunu sanmıyorum çünkü.

Başkası tarafından yapıldıysa da sınıf öğretmeni bilgilendirilmiştir. Malum, çocukların başına okulda bir iş gelse öğretmenler sorumlu tutuluyor.

Öğretmenin bilgisi vardır kısacası.

Ben de siz kendisi sürdüyü ima ettiniz demedim ki.

Pansumanı okuldan biri yapmıştır ki muhtemelen bu kişi sınıf öğretmenidir, revir olduğunu sanmıyorum çünkü.

Başkası tarafından yapıldıysa da sınıf öğretmeni bilgilendirilmiştir. Malum, çocukların başına okulda bir iş gelse öğretmenler sorumlu tutuluyor.

Öğretmenin bilgisi vardır kısacası.
Vallahi zaman degismis.
Biz 50 kişiydik bir sınıfta,öyle özel vs durumumuz da yoktu.
Bir şey olduğu zamanda ; yaradır beredir kadının umrunda bile olmazdı,meslek lisesinden her sezon biri staja gelir,o bakardı çocuklara.
Yani bizimkilerin bildiği tek şey yoklama kagidiydi.

Kim bilir sınıfı da 30 kişidir. Öğretmen bakıcı değildir hanımefendi, sormuşsunuz bilmiyorum demiş. Çocuğunuza sorsaydınız. Çocuktur düşer kalkar. Belki sokakta oynarken olmuştur. Ordaki birisi müdahale etmiştir. Ya da nöbetçi öğretmen pansuman yapmış olabilir. Sorunun cevabı çocuğunuzda.

Öğretmenle daha önce de aranızda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Yoksa bu çıkış normal değil.
Ayrıca 1.sınıf çocuk yarasına müdahale edilmiş. Sınıf öğretmeni, nöbetçi öğretmen varsa revir...
Hesap sorar nitelikte aramaya gerek var mıydı? Ölüm kalım kırık çıkık değil ki

Öğretmenle daha önce de aranızda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Yoksa bu çıkış normal değil.
Ayrıca 1.sınıf çocuk yarasına müdahale edilmiş. Sınıf öğretmeni, nöbetçi öğretmen varsa revir...
Hesap sorar nitelikte aramaya gerek var mıydı? Ölüm kalım kırık çıkık değil ki
Bence de. Ben hanımefendinin kibarca sorduğunu düşünmüyorum. Öğretmen neden durduk yere sizinle muhatap olmak istemiyorum desin ki? Eksik bişiler var konu sahibinin söylemediği.

Öğretmenle aranızda daha önce sorun mu oldu?
Çocuğunuza bir sey sormadan, öğretmene fotoğraf atıp hesap sormaya çalışmanız doğru gelmedi bana açıkçası.
Teşekkür ederim yorumlar için ben bir veliye böyle davrandım demek ki haklıymışım acaba fazla mı oldu diye düşünüyordum

Back
X