Aklımda deli sorular

duygusalca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
16
0
36
34
Merhaba ben 2ay önce çalıştığım çevreden biriyle tanıştım sevgili olduk en son ilişkimizin ne zaman bittiğini falan sorduk ben dürüstçe cevap verdim o 2sene önce dedi neyse konuyu kapattık facebook intagram fourquare gibi sosyal medya hesaplarımizi kapattık herşey iyi gidiyordu bir kere yalan söyledi bana yalanini yakaladim ve yemin etti birdaha asla yalan soylemeyecegine sonrasinda bende bi güvensizlik oldu her lafinda bi acabalardaydim ilişkimiz ızdırap oluyordu iki ay dolmadan ayrıldık. Facebook da bi fotoğraf gördüm kızla beraber resmin altında "o benim istanbulum"yaziyor bu resmi Mayıs da paylasmis kızın integram hesabina ulaştım kız da bayramda yalnız kendi resmi olan bir fotoğraf paylasmis altına da "Àşık fatif olunca maşuka istanbul olmak düşer "yazmış bu arada Sevgilimin adı fatih. Kız bunu paylastiginda fatihin bunu görecek bi hesabı yoktu eğer aralarında bişey varsa hala hergün telefonuna bakiyordum neden bi msj bi arama görmedim .kafayı yiycem aklımda deli sorular nasıl çözüm bulabilirim bu sorulara

zaten cok yeniymiş. boşver gitsin.
büyük ihtimal aldatılmış olabilirsiniz

ben resmen birbirine laf gönderme gibi düşündüm.

paronayaklık yapmayın...
belki kız kasti olarak aranız bozulsun diye bu şekil paylaşım yapıyordur
ama 2 sene öncesi diyipte mayısta foto paylaşmayı anlayamadım..

gidin açın açık sorun neden kendinizi yiyorsunuzki illaki bi açıklaması vardır.

aslında aklında deli sorular olmasına gerek yok
anlaşılan o ki
kandırılmış durumdasın
deymeyecek insanlar için güzel beynini yorma canım
daha çok yeni bir ilişki miş
muhtemelen kişiliksiz erkek arkadaşın seni onunla değil
onu seninle aldatmış
sana düşen sessizce çıkıp gitmek
yok eğer benim mizacıma uymaz hırsımı alama diyorsan
o zaman da aç ağzını yum gözünü
ern azından içindekileri dökersin
ben olsam aynen böyle yapardım

kafani yormaya degmeyecek kadar yeni bi iliski bence hic uzatma hele bir de yalanini yakaladiysan hic,bi iliski guvensizlik uzerine kurulmaz erkeklerin masallahi var sen instagr filan kapali diyorsunda ne biliyosun baska bi hesabi olmadigini Allah askina guvenini kazanana kadar onumu takip edip duracaksin yol yakinken dön bence

şu an ayrı mısınız, beraber misiniz?
ayrıldınızsa boşverin uğraşmaya değmez.
beraberseniz yalan söylemiş güven olmaz, yine uğraşmaya değmez.

ben resmen birbirine laf gönderme gibi düşündüm.
Bende öyle düşünüyorum ama o kız o resmi paylastiginda onun o resmi görecek bi akıllı telefonu yoktu nasıl görecek kız niye öyle yazdı bilmiyorum açıkla bana diyorum telefona cevap vermiyor bi insan 80 defa aranır mi sizofrene bağladım resmen

Ortak tanıdık bi arkadaşınız yokmu ? siz birlikteyken aralarında bişe olsa kesin belli edrlerdi bi şekilde . kız belki platonik seviyo olamazmı ?

B
Ortak tanıdık bi arkadaşınız yokmu ? siz birlikteyken aralarında bişe olsa kesin belli edrlerdi bi şekilde . kız belki platonik seviyo olamazmı ?
N çok mu kurdum yoksa gizli bi aşk mı var çünkü yanimdayken hiç bi msj gelmiyordu yabancı birinden.mahalleden bi kız aramisti sadece onun için deli demişti arayıp sevgilisi olduğumu soylemistim.baska da bişey gormedim

nasıl biri olduğunu bilmediğimiz için net bişeyler diyemiyoruz . gelen msjları silmediyse :) kız ona karşı bişeler hissediyo benim fikrim

nasıl biri olduğunu bilmediğimiz için net bişeyler diyemiyoruz . gelen msjları silmediyse :) kız ona karşı bişeler hissediyo benim fikrim
Kıza dair hiç bir mesaj yok facebook da arkadaş bile degiller instagramda mayısta takiplesmisler ama şuan takip durumu da yok aralarinda ama kız Àşık mis gibi şeyler paylaşıyor aklımdan çıkmıyor uyuyamiyorum benimle konuşsa anlatsa aldattim da dese razıyım ama bu belirsizlik kahrediyor.psikologa gitmeyi düşünüyorum böyle asamayacagim

başka bir hesabı olabilir. pc den falan takip ediyor olamaz mı?
normalde kıskanç ve şüpheli yaklaşmam olaylara ama yani bu kadar tesadüf olabilir mi?

Mutlu iliskinin sırrı bütün mavilerden uzak durmak diye düşündük

Değilmiş demekki..

Öyle şey olur mu yahu? Kızma da saçmalık bu. Elbette sosyal medya hesaplarınız olacak. Zaten bu iş kısıtlama ve güvensizlikle başlamış, karşılıklı olarak. Yürümezmiş ilerde de. Allah kurtarmış seni, uzak dur böyle insanlardan. Kendinde kısıtlama karşındaki insanı. Mutlu ilişkinin sırrı, karşılıklı güven ve saygıdır, sosyal medya hesaplarını kapatmak değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…