Aklımda deli sorular

Siz ayrı değilmisiniz

Onun çok samimi arkadaşı var ona sorsam anlatır mı bilmiyorum ayrılmis olmak değil aklimdaki sorular kahrediyor beni

Ayriyiz ayrildigimiza üzülmuyorum bitti gitti ben aralarında bişey varmı benleyken o kız varmiydi bunları bilmek istiyorum srfsiz bişey de anlamadı
AMMAN canm ya bırak ne hali varsa görsün . çokta merak ediyosan msj at sor sanane diyecek değil ya

AMMAN canm ya bırak ne hali varsa görsün . çokta merak ediyosan msj at sor sanane diyecek değil ya
Cevap atmaya tenezzül bile etmiyor zoruma gidende bu.baslarken hersaniye arardı herşey çıkmaya başlayana kadarmiydi.he bide o kızı öyle bir korudu ki o kız senden daha namuslu diye bir cümle kurdu.bende cevap verdim ben senle çıktım senle gezdim dolaştım benim namusuma laf edecegine bu kız bu namussuzlugu hangi serefsizle yaptı diye dysun dedim

Yahu hala kötü düşünme diyenler var. Fatih İstanbul'u fethetmiş huuuu.

Siz kanıt bulana kadar romayı da yakmasın
Umrumda değil nereyi yakarsa yaksin biliyorum allah büyük yaktığı yerde yanacak.ben sadece gerçeği bilmek istiyorum zaten ayrıldık barışmam imkansız kadınlık gururum ayaklar altında değecek biri olsaydı bu kadar koymazdi

ben biriyle çıkmaya başlandığında neden facebook,instagram gibi sosyal hesaplar kapatılır anlayamıyorum..bence bu bi güvensizlik meselesi.. konuya gelince o kızla küsünce sizle başlamış... ve yalan söylemiş iki senedir boşum ayağına yatmış... bırakın dürüstlük en büyük erdemdir.. kısa bir ilişki olduğu için unutmanız kolay olur ayrıca..

Suan ayrildinizmi ? Ayrildiysaniz takmayin iyiki kurtulmussunuz ..

Beraberseniz , yol verin gitsin

Son günlerde ne kadar çok açılır oldu bu konular.

Bir yalanı yakalıyorsunuz ayrılacağınıza yeminler edilince devam ediyor sonra da pişman oluyorsunuz.

Bir kere söyleyen daima söyler, yalanın büyüğü küçüğü olmaz.

İlişkide güvenden, huzurdan önemli ne var ki sineye çekiyorsunuz yalanı, anlamıyorum.

Neredeyse iki ay debeleneceğinize erkenden sıyrılırdınız işin içinden şimdi de yiyip bitirmezdiniz kendinizi.

Derdiniz size yine mi yalan söyledi.

O kızla ilişki boyutu neydi, ne kadar sürdü, sizin beraberliğinize kadar mı hatta sizle beraberken mi vs.

Oysa asıl soru şu olmalı:

Neden ilk yalanında basmadınız tekmeyi...

O zaman nerede ne yazılmış, ne yapılmış canınızı sıkamazdı.

Şu anda hayatınızda olmayan birinin çevirdiği dolaplar umrunuzda olmazdı o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…