- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
O da zaten zaman dedi bana.İki uc yil nisanli kalin diyo arkadasimKaba bir tabir olacak kusura bakmayin ama nedir bu kendini yamama meraki.
Hersey zamanla olur anneyle tanisma arkadasim dedi istesinler birakin baskalarinin kafasiyla yasamayi.
Arkadaşa endeksli mi ilişkin.O da zaten zaman dedi bana.İki uc yil nisanli kalin diyo arkadasim
Evlenince kaynana gorumce para gecimsizlik derdin olunca o arkadas olmaz yaninda oylede arkadas olmaz.O da zaten zaman dedi bana.İki uc yil nisanli kalin diyo arkadasim
Benim bir senedir ilişkim var.Sevgilim korkuyo evlilikten.Geçen gun annemle tanistirmak istedim pek yanasmadi ama sonunda kabul etti.Anneme anne dedi hersey guzeldi.Arkadasim simdi diyo ki baski yap istemeye gelsin diye diyo.Niyetini anlarsin diyo.Napayim sizce?Ben suan evlilik istemiyorum.İki uc sene sonra demistim.O sekilde kabul etmisti tanismayi
Peki diyelim ki biz bes yil olmus birlikteyiz.Hala yanasmiyo evlilige.Ben napicam o zamanYok artık ne baskısı. Bence siz o arkadaşları duymayın. Erkek de kadın da yapsa bu hareketi soğurum ben net.
Ben suan evlilik istemiyorum
Ben gec evlilik istiyorum.Meslegimi falan elime almak istiyorum.Ondan sonraarkadaşın bu konunun kompedanı mı? onun söylediği ile mi iş yapıyorsun? 2-3 sene daha evlilik düşüncen yoksa ailelerle tanışma mevzusu gereksiz gerginlikler beklentiler doğurur.
kendi aklını ve kalbini dinlemeyi öğrenmen gerek. kimseyi de bir şey için zorlayamazsın. çok evlilik meraklısı isen seninle aynı kafada birini bulman gerekir elindekini kendine göre evirmen değil..
cocugun niyeti ciddi mi anlamak icin yap diyoEee? Daha ne?
Arkadaşınız nikah başına prim mi alıyor, ona ne?
Ben gec evlilik istiyorum.Meslegimi falan elime almak istiyorum.Ondan sonra
Haklisin.Ama yaa 30lu yaslara gelirsek ve haaa istemezse evlilikEvlenince kaynana gorumce para gecimsizlik derdin olunca o arkadas olmaz yaninda oylede arkadas olmaz.
Arkadasini degil sevgilini dinle ikiniz karar verin baskalarina ozelini anlatma.
Cocu
cocugun niyeti ciddi mi anlamak icin yap diyo
Ciddiyim diyo ama is ciddiyr biner aileyle tanisirsam dediÇocuk ciddiyse bile ısrarınız, sevgilinize kendinizi yanlış tanıtmanıza sebep olacaktır.
Bunları açıkça konuşursunuz, olursa olur olmazsa olmaz. Ben ciddi düşünüyorum dersiniz ona göre devamını getirirsiniz.
Durduk yere "Beni isteyin" diye bastırmanız sizi ancak evlilik meraklısı gibi gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?