Aklımda deli sorular?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Benim bir senedir ilişkim var.Sevgilim korkuyo evlilikten.Geçen gun annemle tanistirmak istedim pek yanasmadi ama sonunda kabul etti.Anneme anne dedi hersey guzeldi.Arkadasim simdi diyo ki baski yap istemeye gelsin diye diyo.Niyetini anlarsin diyo.Napayim sizce?Ben suan evlilik istemiyorum.İki uc sene sonra demistim.O sekilde kabul etmisti tanismayi

abi bu trk kadını nasıl bi varlık ya? isviçreli bilim adamları bize bi el atsın. allahım sen beni bu hallere düşürme.

kendi aklın fikrin yok mu senin? evlilik istemiyosun kaşrşındaki de istemiyo, arkadaşın mı söz sahibi sizin ilişkinizde?

arkadaşın bu konunun kompedanı mı? onun söylediği ile mi iş yapıyorsun? 2-3 sene daha evlilik düşüncen yoksa ailelerle tanışma mevzusu gereksiz gerginlikler beklentiler doğurur.
kendi aklını ve kalbini dinlemeyi öğrenmen gerek. kimseyi de bir şey için zorlayamazsın. çok evlilik meraklısı isen seninle aynı kafada birini bulman gerekir elindekini kendine göre evirmen değil..

Ben gec evlilik istiyorum.Meslegimi falan elime almak istiyorum.Ondan sonra

Cocu
cocugun niyeti ciddi mi anlamak icin yap diyo

Çocuk ciddiyse bile ısrarınız, sevgilinize kendinizi yanlış tanıtmanıza sebep olacaktır.
Bunları açıkça konuşursunuz, olursa olur olmazsa olmaz. Ben ciddi düşünüyorum dersiniz ona göre devamını getirirsiniz.
Durduk yere "Beni isteyin" diye bastırmanız sizi ancak evlilik meraklısı gibi gösterir.

Ciddiyim diyo ama is ciddiyr biner aileyle tanisirsam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…