- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
nişanlılığın sevgililikten pek farkı yo bence. O nedenle şimdilik böyle şeyleri düşünmeyin. Boşverin.Ama ailesi zaten beni taniyo ki.Gecen kendi dedi.İstesem tanisirim erkek kardesinle önemli olan insanin niyetinim ciddi olmasi dedi
Zaten ben uzun sure nisanli kalmak istemiyorum.Ben diyorum ki atanayim meslegimi yapayim.Sonra bulundugum sehre geleyim.Ondan sonra evlilik istiyorum.O da o zmaana kadar işini falan kurarnişanlılığın sevgililikten pek farkı yo bence. O nedenle şimdilik böyle şeyleri düşünmeyin. Boşverin.
Dimi ama.Uc yil nisanli kalmamiza ailem izin vermez.Hemen evlenin der ki.Yaa insan bi de her yasta evleniyo.Ben zaten o olmasa baskasi olsadaa suan evlilik istemiyorum.İleride istiyorumarkadaşından akıl alma bidaha
dünyanın en berbat şeyidir uzun nişanlılık, o dönem mümkün olduğunca kısa tutulmalı
evlilik için de aceleniz yok zaten hayatınızın geri kalanını evli insanlar olarak geçireceksiniz (normal şartlarda) bekarlığın tadını çıkarın.
Yaa bes senee sonra 32yasinda oluyo.İster herhalde diyorimNeden evlilik için çabalayan sen olacaksın.
Bir beş sene sonra hala kendi istemiyorsa ipini salacaksın
Sen istiyorsan o da istemeli değil mi?
Ben suan istemiyorum.Ondan ayrilmak istemiyorum.Ama ileride o istemezse naparim bilmiyorumArkadaşın evlilik için baskı yap dedi diye yapacaksan boşan dediğinde de uygulamak durumunda kalmaz mısın?
Kendi fikirlerin önemli, evlenmeyi düşünmüyorum 3 yıl var önümde falan yazmışsın. Hazır olduğun zaman evlen. Evlenin. Bu 1 yılda olabilir 6 yılı da bulabilir
Şuan istemiyorsan zaten sorun yok.Ben suan istemiyorum.Ondan ayrilmak istemiyorum.Ama ileride o istemezse naparim bilmiyorum
Haklsiin canim.Suan kafama takiyorum.Gecen o bana dedi senin beni evlilige ikna etmen lazim dedi.Bu kadar niye soguk bakiyo anlamiyorumŞuan istemiyorsan zaten sorun yok.
Kafan karışmasın. Bu sebeple ondan ayrılmana gerek te yok.
İleride onun istememesinin net bir sebebi olacaktır.
Senin sorunun o dönem başlayacaktır.
Şimdilerde lüzumsuz savaşıyorsun kendinle
hep ailesiyle yasamis alismis bu hayata.Babam beni birakmaz diyda hazir hisseder herhalde ileride.Benimle mutlu ama bana cocuk gibi davraniyon falan diyo.Bazi huylarimi begenmiyo.Bi kez ayrildigimizda ileride sorarlarsa ne cevap vericez insanlara demisti
Zamanı gelince ikna ederim deseydinHaklsiin canim.Suan kafama takiyorum.Gecen o bana dedi senin beni evlilige ikna etmen lazim dedi.Bu kadar niye soguk bakiyo anlamiyorum
Hahaa nasil etcem bilmiyom gerciZamanı gelince ikna ederim deseydin
Sagol canimAy yok artık kız babasından duydumda erkek babasından duymadım çok güldüm cnm ya. Konuştukça ilişkinin içeriği çıkıyor ortaya sen nasılsan öyle kal gerçekten sen çocuksu olduğunu düşünüyorsan değiş yoksa değişme. Zamana bırak cnm hayırlısı olsun
Zamanı geldiğinde tüm silahını kullanırsın.Hahaa nasil etcem bilmiyom gerci
Cocu
cocugun niyeti ciddi mi anlamak icin yap diyo
Arkadasim diyo ki baski yapmazsan o zaman o salar iyice diyo
Şuan aramiz gayet iyi eskisindende bagli bana ama sonumuz ne olacak onu merak ediyorumarkadaşına ne ?
derdi ona mı düştü ilişkiyi yaşayan sensin.. mutlu musun ? seviyormusun ? sana insan gibi davranıyor mu ?
3-5 sene sonranın hesabını zamanı geldiğinde yaparsınız..
Nasil silahlarim olcaksa o zamanZamanı geldiğinde tüm silahını kullanırsın.
Oohoooo 3 yıla neler gelir neler geçer..
Düşünmene değmez şimdilerde
Şuan aramiz gayet iyi eskisindende bagli bana ama sonumuz ne olacak onu merak ediyorum
Ben sanmiyorum vazgececigimi.İliskide ipler zaten sevgilimin elinde.Ben meslegimi elime alayim ozguvenim artsin bi ondan sonra belki evlilik lagi yaparim oaahaha sonunu düşünen kahraman olamaz ..
sonu ne isterseniz o olacak..
şimdi seviyorsun olmaz gibi geliyor ama belki 1 sene sonra sen sevmekten vazgeçeceksin..
kısacası yaşayıp göreceksin..
ama o arkadaşının gazına daha fazla gelirsen fazla uzun süreli bir ilişki olmayacağı kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?