Aklımda deli sorular?

arkadaşından akıl alma bidaha
dünyanın en berbat şeyidir uzun nişanlılık, o dönem mümkün olduğunca kısa tutulmalı
evlilik için de aceleniz yok zaten hayatınızın geri kalanını evli insanlar olarak geçireceksiniz (normal şartlarda) bekarlığın tadını çıkarın.

nişanlılığın sevgililikten pek farkı yo bence. O nedenle şimdilik böyle şeyleri düşünmeyin. Boşverin.
Zaten ben uzun sure nisanli kalmak istemiyorum.Ben diyorum ki atanayim meslegimi yapayim.Sonra bulundugum sehre geleyim.Ondan sonra evlilik istiyorum.O da o zmaana kadar işini falan kurar

Dimi ama.Uc yil nisanli kalmamiza ailem izin vermez.Hemen evlenin der ki.Yaa insan bi de her yasta evleniyo.Ben zaten o olmasa baskasi olsadaa suan evlilik istemiyorum.İleride istiyorum

Arkadaşın evlilik için baskı yap dedi diye yapacaksan boşan dediğinde de uygulamak durumunda kalmaz mısın?
Kendi fikirlerin önemli, evlenmeyi düşünmüyorum 3 yıl var önümde falan yazmışsın. Hazır olduğun zaman evlen. Evlenin. Bu 1 yılda olabilir 6 yılı da bulabilir

Ben suan istemiyorum.Ondan ayrilmak istemiyorum.Ama ileride o istemezse naparim bilmiyorum

Ben suan istemiyorum.Ondan ayrilmak istemiyorum.Ama ileride o istemezse naparim bilmiyorum
Şuan istemiyorsan zaten sorun yok.
Kafan karışmasın. Bu sebeple ondan ayrılmana gerek te yok.
İleride onun istememesinin net bir sebebi olacaktır.
Senin sorunun o dönem başlayacaktır.
Şimdilerde lüzumsuz savaşıyorsun kendinle

Haklsiin canim.Suan kafama takiyorum.Gecen o bana dedi senin beni evlilige ikna etmen lazim dedi.Bu kadar niye soguk bakiyo anlamiyorum

Ay yok artık kız babasından duydumda erkek babasından duymadım çok güldüm cnm ya. Konuştukça ilişkinin içeriği çıkıyor ortaya sen nasılsan öyle kal gerçekten sen çocuksu olduğunu düşünüyorsan değiş yoksa değişme. Zamana bırak cnm hayırlısı olsun

Sagol canim Allah buyuk bakalim

arkadaşına ne ?
derdi ona mı düştü ilişkiyi yaşayan sensin.. mutlu musun ? seviyormusun ? sana insan gibi davranıyor mu ?
3-5 sene sonranın hesabını zamanı geldiğinde yaparsınız..
Şuan aramiz gayet iyi eskisindende bagli bana ama sonumuz ne olacak onu merak ediyorum

Şuan aramiz gayet iyi eskisindende bagli bana ama sonumuz ne olacak onu merak ediyorum

ahaha sonunu düşünen kahraman olamaz ..
sonu ne isterseniz o olacak..
şimdi seviyorsun olmaz gibi geliyor ama belki 1 sene sonra sen sevmekten vazgeçeceksin..
kısacası yaşayıp göreceksin..
ama o arkadaşının gazına daha fazla gelirsen fazla uzun süreli bir ilişki olmayacağı kesin..

Ben sanmiyorum vazgececigimi.İliskide ipler zaten sevgilimin elinde.Ben meslegimi elime alayim ozguvenim artsin bi ondan sonra belki evlilik lagi yaparim oa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…