Aklımda deli sorular?

Peki diyelim ki biz bes yil olmus birlikteyiz.Hala yanasmiyo evlilige.Ben napicam o zaman
İnsanlar genelde baskı hissettikleri durumlarda mutsuz olurlar ve haliyle ilişkiden uzaklaşırlar. Evlilik konusunda sohbet edin, birbirinize evlilikten beklentilerinizi sorun vs. Ama evlilik istemeyen birine de kendinizi zorla kabul ettiremezsiniz. O zaman tek care ilişkiyi bitirmek olur.

Haklisin.Ama yaa 30lu yaslara gelirsek ve haaa istemezse evlilik

yahu bir gelin. ilişkiniz sağlıklı biçimde ilerlerse o zaman planlarsınız evliliği.

nişanlılığın sonu evlilikle bitecek diye bir kaide de yok. elin şeyiyle gerdeğe girme lütfen. kendi ilişkini kendin yönet.

Arkadaşın beynini mi yönetiyor?
O nişanlı kal deyince nişanlı kalacaksın evlen deyince evleneceksin çocuk yap deyince yapacaksın.
Hiç hayır deme, gidişat bu.

Hayir evliligi istemiyorsun. Zaman ne getirir bilmiyirsun ama adam beni istesin bugun niyetini anlayayim diyorsun. Gerci onuda sen degil ARKADASIN soyluyor.

Hayatta ogrenmen gereken en onemli sey baskalari istiyor diye asla bir sey yapma.

Arkadaşını dinleme tabii ki. Bence çocuğun 2-3 seneye de pek niyeti yok gibi. Zamana bırak, ilişkini ilişki olarak yaşa, illa evlencem diye değil ,karşındakini boğma derim. Hayırlısıysa olsun değilse karşına hayırlısı çıksın inşallah.

Yani hiçbi Zaman mi istemiyo evlilik diyosun

O da zaten zaman dedi bana.İki uc yil nisanli kalin diyo arkadasim
Bizi de aynu saçma düşünceyle nişanlanmamız için ısrar etti ablam. Annemlrin de aklını çeldi. 2 sene nişanlı kaldık. İğrenç bir şey. Sorumluluğu çok oluyor. Kv kp giriyor işin içine daha da iğrençleşiyor durum. Aman deyim.

Hayır öyle demiyorum. Muhakkak düşünücektir. Ama evlilik büyük sorumluluk buna şu an hazır olmayabilir ki öylede zaten belli. Sen arkadaşını dinlersen korkutursun bu sefer onun hazır olmasını bekle
hep ailesiyle yasamis alismis bu hayata.Babam beni birakmaz diy da hazir hisseder herhalde ileride.Benimle mutlu ama bana cocuk gibi davraniyon falan diyo.Bazi huylarimi begenmiyo.Bi kez ayrildigimizda ileride sorarlarsa ne cevap vericez insanlara demisti

Ama ailesi zaten beni taniyo ki.Gecen kendi dedi.İstesem tanisirim erkek kardesinle önemli olan insanin niyetinim ciddi olmasi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…