- 26 Ağustos 2016
- 376
- 844
- 103
- 29
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İnsanlar genelde baskı hissettikleri durumlarda mutsuz olurlar ve haliyle ilişkiden uzaklaşırlar. Evlilik konusunda sohbet edin, birbirinize evlilikten beklentilerinizi sorun vs. Ama evlilik istemeyen birine de kendinizi zorla kabul ettiremezsiniz. O zaman tek care ilişkiyi bitirmek olur.Peki diyelim ki biz bes yil olmus birlikteyiz.Hala yanasmiyo evlilige.Ben napicam o zaman
Haklisin.Ama yaa 30lu yaslara gelirsek ve haaa istemezse evlilik
Haklisin.Ama yaa 30lu yaslara gelirsek ve haaa istemezse evlilik
Ciddiyim diyo ama is ciddiyr biner aileyle tanisirsam dedi
Belkide sen istemezsin seviyorsan ani yasa takilma bu kadar.Haklisin.Ama yaa 30lu yaslara gelirsek ve haaa istemezse evlilik
Benim bir senedir ilişkim var.Sevgilim korkuyo evlilikten.Geçen gun annemle tanistirmak istedim pek yanasmadi ama sonunda kabul etti.Anneme anne dedi hersey guzeldi.Arkadasim simdi diyo ki baski yap istemeye gelsin diye diyo.Niyetini anlarsin diyo.Napayim sizce?Ben suan evlilik istemiyorum.İki uc sene sonra demistim.O sekilde kabul etmisti tanismayi
Yani hiçbi Zaman mi istemiyo evlilik diyosunArkadaşını dinleme tabii ki. Bence çocuğun 2-3 seneye de pek niyeti yok gibi. Zamana bırak, ilişkini ilişki olarak yaşa, illa evlencem diye değil ,karşındakini boğma derim. Hayırlısıysa olsun değilse karşına hayırlısı çıksın inşallah.
Dogru diyosun.Ama ileride bende sevdigim insanla evlilik istiyorum ama o bana zaman diyo sadeceYani hiçbi Zaman mi istemiyo evlilik diyosun
Ee amaa diyelim ki bi bes yil ciktik.O zamanda yanasmiyo evlilige napicam benArkadaşın evlilik delisi galiba.
Bana çok itici gelir, evlenme baskısı yapanlar.
Sakın yapma.
Arkadasim diyo ki baski yapmazsan o zaman o salar iyice diyoEe amaa diyelim ki bi bes yil ciktik.O zamanda yanasmiyo evlilige napicam ben
Ee amaa diyelim ki bi bes yil ciktik.O zamanda yanasmiyo evlilige napicam ben
Yani hiçbi Zaman mi istemiyo evlilik diyosun
Bizi de aynu saçma düşünceyle nişanlanmamız için ısrar etti ablam. Annemlrin de aklını çeldi. 2 sene nişanlı kaldık. İğrenç bir şey. Sorumluluğu çok oluyor. Kv kp giriyor işin içine daha da iğrençleşiyor durum. Aman deyim.O da zaten zaman dedi bana.İki uc yil nisanli kalin diyo arkadasim
hep ailesiyle yasamis alismis bu hayata.Babam beni birakmaz diyHayır öyle demiyorum. Muhakkak düşünücektir. Ama evlilik büyük sorumluluk buna şu an hazır olmayabilir ki öylede zaten belli. Sen arkadaşını dinlersen korkutursun bu sefer onun hazır olmasını bekle
abi bu trk kadını nasıl bi varlık ya? isviçreli bilim adamları bize bi el atsın. allahım sen beni bu hallere düşürme.
kendi aklın fikrin yok mu senin? evlilik istemiyosun kaşrşındaki de istemiyo, arkadaşın mı söz sahibi sizin ilişkinizde?
Ama ailesi zaten beni taniyo ki.Gecen kendi dedi.İstesem tanisirim erkek kardesinle önemli olan insanin niyetinim ciddi olmasi dediBizi de aynu saçma düşünceyle nişanlanmamız için ısrar etti ablam. Annemlrin de aklını çeldi. 2 sene nişanlı kaldık. İğrenç bir şey. Sorumluluğu çok oluyor. Kv kp giriyor işin içine daha da iğrençleşiyor durum. Aman deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?