Aklımda deli sorular?

Ben sanmiyorum vazgececigimi.İliskide ipler zaten sevgilimin elinde.Ben meslegimi elime alayim ozguvenim artsin bi ondan sonra belki evlilik lagi yaparim oa

:)) işte bunu diyorum vazgeçme ihtimalin bile yok kendinde..
ama hayatın ne getireceği bilinmez .. o yüzden zaten hemen olmasını düşünmediğin bir evlilik için plan yapmaya gerek yok.. anlıyorum aşıksın benim olsun benden vazgeçemesin istiyorsun.. gençlik güzel şey yahu:)

Ben vazgecmek istemiyorum ki.Biz ayrilmistik benim yuzumden.O bana dedi ki gun gelir insanlara neden ayrildigimizi aciklayamayiz bak demisti.Sonra senin çenen yuzunden evlenemiycez demişti.Galiba biraz benim degişmem lazim.Çok animiz var nasil unuturum onu ben.O da bi hayli isteksiz evlilige falan.Acaba diyorum ileride suan ki hayatindan da sklrmi :-(

bu tarz baskılar kurarsan kaybeden yalnızca sen olursun. üstelik her şey daha yeni, acele etme. bu konuda ürkek davranması çok normal. bence sen biraz aceleci davranıyorsun. ayrıca arkadaşlarından elbette ki akıl alabilirsin bu konuda ama o şöyle diyo napim, bu böyle diyo sizce napim falan dersen ortaya karışık uydurma saçma sapan şeyler yapar sevgilinle aranı bozarsın. sakin ol, doya doya yaşa aşkını.

Şuan hersey sukur cok guzel.Ama bana zaman diyo.Zaman demesi beni korkutuyo.Arkadasim diyo ki seni oyaliyo.istese parmagina yuzuk takar falan diyo.Skstr onu diyo.Ben tabi kendimi bile hazir hissetmedigimden baski yapmak istemiyorum

Şuan hersey sukur cok guzel.Ama bana zaman diyo.Zaman demesi beni korkutuyo.Arkadasim diyo ki seni oyaliyo.istese parmagina yuzuk takar falan diyo.Skstr onu diyo.Ben tabi kendimi bile hazir hissetmedigimden baski yapmak istemiyorum

ne diyorduk, ağzı olan konuşuyor. bir aşk yaşıyorsunuz üstelik "şu an her şey çok şükür güzel" diyorsun. madem güzel neden bunun tadını çıkarmıyorsun. arkadaşlarının burnunu sokmasına ve kafanı karıştırmalarına neden izin veriyorsun? yapma.. sonuna kadar yaşa aşkını.. evet çok seviyor olabilirsin hatta evlenmek istiyor da olabilirsin. ama bu nevi sorunları kafana takarsan ve ona yansıtırsan ilişkide problemler olması kaçınılmaz. güveniyorsan sorun yok. ilk bunu sorgula, yeterince güveniyor musun? bu hikayenin sonunda evlilik olmayabilir. ama bazı şeyleri deneye yanıla öğrenirsin. güzel bir aşk yaşamaya bak sadece. ha bu arada, bunu sevgilini tanımadığım için söylüyorum yanlış anlama. sana bu konuda tek uyarım evlilik vaadine kanıp, gözü kapalı her şeyi yapan kızlardan olma.

Yok buyuk konusmiyayimda yapmam oyle seyler.Zaten o da istemez.Ben sonu guzel bitsin istiyorum.Ayrica uzun sure cikinca belki benden sogur.Ben bundan korkuyorum

Sakİn ha sakın

Ya nedir bu evlilik merakı??sonra şiddet diyoruz,eşim benimle ilgilenmiyor diyoruz,kayınvalidem zart zurt diyoruz..Baskı yaparak evlenmek istemekte neyin nesi nasıl mutlu olacaksınız..sonra mutsuz evlilikler yapıyorsunuz..bir kadın olarak hemcinslerimin bu tavırları çok itici geliyor.Bence rahat olun zamana bırakın erkekleri resmen tepemize çıkardınız.Seçilmeyin seçin bakalım doğru adammı diye düşünün..

En mantikli yorum.Hep karsima baska biri cikmaz gibi geliyo o yuzden takildim onda

En mantikli yorum.Hep karsima baska biri cikmaz gibi geliyo o yuzden takildim onda

Dunyada baska erkek kalmadigi fikrine nasil kapildin?

Eski konularini okudum da bu sahis seni elinde oynatiyor. Evlenecek kadar yakin olmuyor ama tamamen birakmaman icin tam dozunda ilgi gosteriyor degil mi? Daha once de soylemis evlenmeyecek. Ama dogrusu seninle evlenmeyecek. Cevremde kac tane "ivlilik bini giri digil" diyen erkek varsa baskalarini bulduklari an evlendiler. Hatta bi arkadas vardi 35 yaslarina gelmisler "naapsin korkuyor evlilikten" derdi. Herif face den cocukluk askini bulunca 1 ay icinde arkadasimi birakti kizla evlendi. Benim fikrim sen kendini kandiriyorsun. Ayrica onunla beraberken karsina duzgun biri cikmaz tabii ki.

Bu sahsiyet sana telefon aldirip calindi diye ayak yapan kisi mi? Eger oyleyse Allah mustehakini versin. 25 yasindasin 15 degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…