Aklımdaki düşünceleri atamıyorum ?

Jareau

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
351
172
23
29
merhaba ablalarım ve kardeşlerim daha öncede bi çok konu açmıştım önerilerde bulundunuz bir çoğunu uyguluyorum psikoloğa bile gidiyorum ama aklımdaki düşünceleri atamıyorum yüzümde çok koyu renkte ve çok sayıda çil var makyajla kapanmıyor hatta daha kötü duruyor yüzümü yıkamamışım gibi duruyor ne kadar kendime bakım yaparsam yapayım güzel giyinirsem giyineyim yinede bakımsız gözüküyorum yüzümde lekeli bir görünüm var ve 22 yaşında olmama rağmen hiç kimse beni istemedi hiç sevgilim olmadı sevginin aşkın ne olduğunu bile bilmem çillerin yüzünden değil diyeceksiniz biliyorum ama emin olun ki onlardan anlayabiliyorum yorumlarıda okuyorum kesin bi çözümü yok barış çillerinle diyorsunuz ben barışsam nolucak karşıdakine iğrenç geldikten sonra ve sizin anladığınız gibi bi çil değil benimkisi az az turuncu renkte olsalar gene iyi makyajla bile kapatırım en azından ama gerçekten makyaj yapsam bile yüzümde kirli bi görüntü oluşturuyor böyle birini kim ister ki önerdiğiniz şeyleri az çok yapıyorum psikolağada gittim ama olmuyor çok üzülüyorum hayatım boyunca kimse beni istemiyceksin ömür boyu yalnız olucam biliyorum o kadar zor ki bu durum bazen diyorum ki ben neden yaşıyorum hayatta bi aracım yok doğar büyür işe girer evlenip çocuk yaparız hayatın akışı Budur ama bende böyle birşey olmuycak çok üzülüyorum içimi dökmek istedim ablalarım kardeşlerim

psikologa gittiniz ve sürekli terapi almanıza rağmen düzelmediniz mi?

sevmediğin durumların çaresi yoksa barışmak tek seçenektir ama çaresi varsa neden barışacaksın ki, mesela burnun eğridir yaptırmak varken neden barışacaksın eğri burunla, çaresi var sonuçta
çiller de lazerle falan yok ediliyordur belki, araştırmadım konuyu ama vardır illa ki bi çaresi millet göz rengini değiştiriyor

Lazer yaptıranların bile geri çıkmış o yüzden üzülüyorum

Sadece içimi dökmek istedim

Dermatolojinin yapacağı birşey yok muymuş? Silinebilir, hafifletilebilir.

Çil de bir leke sonuçta belki dermapen işe yarayabilir bir bakın ama çilleriniz varsa ve güneşe karşı korumaya dikkat etmiyorsanız daha da kötü oluyordur. Söylemeden geçemeyeceğim ben takıntılıyım sanırdım kendimi, benden beteri varmış, Allah kolaylık versin size ve çevrenizdekilere.

Arkadaşım arap kızı mıydı neydi öyle bi krem kullandı epey geçti tek kat pudrayla kapanıyo tamemn

Psikologa ne süredir gidiyorsunuz? Yeni mi başladınız?

Benim ilkokul arkadaşım vardi eskiden çok samimiydik. Yüzünde çiller vardi hatta bir ara fotoğrafımızı çeken bir adam ona çok fotojenik olduğunu söylemişti. Şu an evli gayet de mutlu. Fiziksel kusuru olan tek kişi siz değilsiniz. Ben de burnumu beğenmem mesela. Şu ana kadar hiçbir erkek arkadaşım burnun çirkin demedi. Çünkü beni dış görünüşüm için sevmiyorlar. Biraz kiloluydum mesela ama hiçbiri de Beliş bu popo ne kilo ver demedi. Sizin sorununuz kendinizi sevmemek ve saygı duymamak. Siz sevmiyorsunuz ki başkası sizi neden sevsin?

Düşüncenizi değiştirin artık. 22 yaşına gelmiş biri bu ergence düşüncelerden sıyrılmalı. Size ilgi duyan biri özgüvensiz, saplantili, kendini sevmeyen biri olduğunuz için vazgeçiyordur. Böyle biri ile ben de beraber olmak istemezdim. Yoksa beni varmış, çili varmış, kolu şöyle bacağı böyleymiş bunlar hep laf.. Bilmem olayın temelindeki sorunu anlatabildim mi?

Hayatta tek beklentiniz de sevgili, eş olmasin. Yaşama amacımız evlenip, çocuk yapmak değil. Kendimi geliştirmek, eğlenmek, dostluklar kurmak, ailemle mutlu olmak için varım. Sokaktaki kediye su verdiğim için mutluyum. Kaldırımdaki çöpü aldığım ve çöp kocasına attığım için için varım belki de. Bir hastaya elimi uzattığım için huzurluyum. Sevgili, koca, çocuk bir insanın nasıl varoluş sebebi olabilir aklım almıyor. Kendim için varım ben kimse için değil. Kimseye güzel gözükmek gibi bir zorunluluğum da yok. Elimi tutan da karakterim için tutsun. Güzel yüzü, güzel poposu olana gidecek kişi bir zahmet bana gelmesin. Benim onla işim yok. Umarim hayata bakışınızı da kendinize bakışınızı da değiştirirsiniz.

Daha 22 yaşındasın neden kimse beni sevmeyecek düşüncesine saplanıyorsun ? çillerin madem hiçbir şekilde yok olmuyor onlarla yaşamaya mecbursun. Benimde hafif yüzümde, daha çok da dudaklarımın kenarında var . Yaz ayında çok belli oluyor,uzaktan yemek yemişimde bıyıklarda iz kalmış gibi duruyor

Ah canım benim o bize öğretilmiş ezbere yaşam .Belki sen dünyayı gezersin,Belki sen çok başarılı bir iş kadını olursun .Ne demek beni kimse beğenmiyor ben niye yaşıyorum Kesinlikle güzel bir koz olduğuna Emin’im sadece yanlış yerden bakıyorsun .Yapma cıvıl cıvıl ol .Bu günler geçti mi daha gelmiyor .Kendine çok mutlu arkadaşlar bul ve hayatı yaşa 22yaşında gelecek kaygın olmasın.Mutlaka sendeki güzelliği gören çıkar ama sen ışıldarsan görürler seni köşene siner mutsuz negatif biri olsan dünya güzeli de olsan kimse seninle tek kelime etmek istemez

Çok teşekkür ederim öncelikle inşallah dediğiniz gibi başarılı biri olurum üniversiteyi bitirdim iş bakıyorum şimdi :) şimdilik hayatımı yaşamaya çalışıyorum ama gelecek kaygısı oluyor insanda ister istemez ama çok teşekkürler güzel önerileriniz için uyguluycam mutlaka

Bu zamana kadar hiç kimsenin beni iç güzelliğim için tercih etmediğini gördüğüm için birazda böyleyim sanırım ama dediğiniz gibi olabilir özgüven eksikliği var maalesef ne kadar güzel arkadaşınız bir yuva kurmuş umarım benimde karşıma beni dış güzelliğim için değil içim için Sevicek biri çıkar önerileriniz içinde çok teşekkürler

Çok sevindim bunu duyduğuma mutlaka kullanıcam bende çok teşekkürler

bi ölüme çare yok
lady subaru var forumda, glikolik asitle peeling konusu var, insanlar dövmelerini falan bile silmeye çalışıyolar kimyasal peelingle, araştır bunları, inan dermansız dert değil

Yüzünü göstermeden fotoğraf atabilirmisin çillerinin merak ettim belkide sen abartıyorsun hani takıntı yaptın belki her şeyi ona bagliyorsun bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…