Düzenli terapi almadım doktor gerekli görmedi bi kere gittim konuştuk o kadarpsikologa gittiniz ve sürekli terapi almanıza rağmen düzelmediniz mi?
sevmediğin durumların çaresi yoksa barışmak tek seçenektir ama çaresi varsa neden barışacaksın ki, mesela burnun eğridir yaptırmak varken neden barışacaksın eğri burunla, çaresi var sonuçta
çiller de lazerle falan yok ediliyordur belki, araştırmadım konuyu ama vardır illa ki bi çaresi millet göz rengini değiştiriyor
Yas gerçekten 22 mi
Hayretle okudum vallahi
Yazım tarzı,düşünce şekli olarak yaş net 15 onu belirtmek istiyorum
Bütün yolları tıkamışsınız zaten,ne söylersek söyleyelim cevap hazır
Bizden beklentiniz nedir?
Düzenli terapi almadım doktor gerekli görmedi bi kere gittim konuştuk o kadar
Çok sevindim bunu duyduğuma mutlaka kullanıcam bende çok teşekkürlerArkadaşım arap kızı mıydı neydi öyle bi krem kullandı epey geçti tek kat pudrayla kapanıyo tamemn
Ah canım benim o bize öğretilmiş ezbere yaşam .Belki sen dünyayı gezersin,Belki sen çok başarılı bir iş kadını olursun .Ne demek beni kimse beğenmiyor ben niye yaşıyorum Kesinlikle güzel bir koz olduğuna Emin’im sadece yanlış yerden bakıyorsun .Yapma cıvıl cıvıl ol .Bu günler geçti mi daha gelmiyor .Kendine çok mutlu arkadaşlar bul ve hayatı yaşa 22yaşında gelecek kaygın olmasın.Mutlaka sendeki güzelliği gören çıkar ama sen ışıldarsan görürler seni köşene siner mutsuz negatif biri olsan dünya güzeli de olsan kimse seninle tek kelime etmek istemez
Psikologa ne süredir gidiyorsunuz? Yeni mi başladınız?
Benim ilkokul arkadaşım vardi eskiden çok samimiydik. Yüzünde çiller vardi hatta bir ara fotoğrafımızı çeken bir adam ona çok fotojenik olduğunu söylemişti. Şu an evli gayet de mutlu. Fiziksel kusuru olan tek kişi siz değilsiniz. Ben de burnumu beğenmem mesela. Şu ana kadar hiçbir erkek arkadaşım burnun çirkin demedi. Çünkü beni dış görünüşüm için sevmiyorlar. Biraz kiloluydum mesela ama hiçbiri de Beliş bu popo ne kilo ver demedi. Sizin sorununuz kendinizi sevmemek ve saygı duymamak. Siz sevmiyorsunuz ki başkası sizi neden sevsin?
Düşüncenizi değiştirin artık. 22 yaşına gelmiş biri bu ergence düşüncelerden sıyrılmalı. Size ilgi duyan biri özgüvensiz, saplantili, kendini sevmeyen biri olduğunuz için vazgeçiyordur. Böyle biri ile ben de beraber olmak istemezdim. Yoksa beni varmış, çili varmış, kolu şöyle bacağı böyleymiş bunlar hep laf.. Bilmem olayın temelindeki sorunu anlatabildim mi?
Hayatta tek beklentiniz de sevgili, eş olmasin. Yaşama amacımız evlenip, çocuk yapmak değil. Kendimi geliştirmek, eğlenmek, dostluklar kurmak, ailemle mutlu olmak için varım. Sokaktaki kediye su verdiğim için mutluyum. Kaldırımdaki çöpü aldığım ve çöp kocasına attığım için için varım belki de. Bir hastaya elimi uzattığım için huzurluyum. Sevgili, koca, çocuk bir insanın nasıl varoluş sebebi olabilir aklım almıyor. Kendim için varım ben kimse için değil. Kimseye güzel gözükmek gibi bir zorunluluğum da yok. Elimi tutan da karakterim için tutsun. Güzel yüzü, güzel poposu olana gidecek kişi bir zahmet bana gelmesin. Benim onla işim yok. Umarim hayata bakışınızı da kendinize bakışınızı da değiştirirsiniz.
Çok sevindim bunu duyduğuma mutlaka kullanıcam bende çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?