- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Jareau bi foto atar misin ya yuzunun hepsi gorunmeden, bi kismini. Abartiyosun bence
Yüzünü göstermeden fotoğraf atabilirmisin çillerinin merak ettim belkide sen abartıyorsun hani takıntı yaptın belki her şeyi ona bagliyorsun bilemedim
Kapanmıyor maalesef hani bi fondöten varya reklamları falan da çok dünyanın en kapatıcı fondoteni dövmeleri bile kapatıyor dedikleri ismini vermiyim şimdi o bile kapatmıyor zaten benim sorunum çillerimin koyu renk olması açık renkte olsa iyi bir fondötenle kapatabilirdim ama kapanmıyor ve yüzüm gerçekten bakımsız duruyorkaliteli bir fondotenle bile kapanır bunlar, cildinde ışıltı yok çil o yüzden batıyo bence sana
Kışa kadar birikim yapıp. Kış aylarında kimyasal peeling yaptırabilirsin. Zamanla yok olurlarmerhaba ablalarım ve kardeşlerim daha öncede bi çok konu açmıştım önerilerde bulundunuz bir çoğunu uyguluyorum psikoloğa bile gidiyorum ama aklımdaki düşünceleri atamıyorum yüzümde çok koyu renkte ve çok sayıda çil var makyajla kapanmıyor hatta daha kötü duruyor yüzümü yıkamamışım gibi duruyor ne kadar kendime bakım yaparsam yapayım güzel giyinirsem giyineyim yinede bakımsız gözüküyorum yüzümde lekeli bir görünüm var ve 22 yaşında olmama rağmen hiç kimse beni istemedi hiç sevgilim olmadı sevginin aşkın ne olduğunu bile bilmem çillerin yüzünden değil diyeceksiniz biliyorum ama emin olun ki onlardan anlayabiliyorum yorumlarıda okuyorum kesin bi çözümü yok barış çillerinle diyorsunuz ben barışsam nolucak karşıdakine iğrenç geldikten sonra ve sizin anladığınız gibi bi çil değil benimkisi az az turuncu renkte olsalar gene iyi makyajla bile kapatırım en azından ama gerçekten makyaj yapsam bile yüzümde kirli bi görüntü oluşturuyor böyle birini kim ister ki önerdiğiniz şeyleri az çok yapıyorum psikolağada gittim ama olmuyor çok üzülüyorum hayatım boyunca kimse beni istemiyceksin ömür boyu yalnız olucam biliyorum o kadar zor ki bu durumbazen diyorum ki ben neden yaşıyorum hayatta bi aracım yok doğar büyür işe girer evlenip çocuk yaparız hayatın akışı Budur ama bende böyle birşey olmuycak çok üzülüyorum içimi dökmek istedim ablalarım kardeşlerim
Lazer yaptıranların bile geri çıkmış o yüzden üzülüyorum
en buyuk sorunun ciller lekeler sanirim.bunu artik yok edebiliyolar guzellik merkezlerinde dermatolog esligindemerhaba ablalarım ve kardeşlerim daha öncede bi çok konu açmıştım önerilerde bulundunuz bir çoğunu uyguluyorum psikoloğa bile gidiyorum ama aklımdaki düşünceleri atamıyorum yüzümde çok koyu renkte ve çok sayıda çil var makyajla kapanmıyor hatta daha kötü duruyor yüzümü yıkamamışım gibi duruyor ne kadar kendime bakım yaparsam yapayım güzel giyinirsem giyineyim yinede bakımsız gözüküyorum yüzümde lekeli bir görünüm var ve 22 yaşında olmama rağmen hiç kimse beni istemedi hiç sevgilim olmadı sevginin aşkın ne olduğunu bile bilmem çillerin yüzünden değil diyeceksiniz biliyorum ama emin olun ki onlardan anlayabiliyorum yorumlarıda okuyorum kesin bi çözümü yok barış çillerinle diyorsunuz ben barışsam nolucak karşıdakine iğrenç geldikten sonra ve sizin anladığınız gibi bi çil değil benimkisi az az turuncu renkte olsalar gene iyi makyajla bile kapatırım en azından ama gerçekten makyaj yapsam bile yüzümde kirli bi görüntü oluşturuyor böyle birini kim ister ki önerdiğiniz şeyleri az çok yapıyorum psikolağada gittim ama olmuyor çok üzülüyorum hayatım boyunca kimse beni istemiyceksin ömür boyu yalnız olucam biliyorum o kadar zor ki bu durumbazen diyorum ki ben neden yaşıyorum hayatta bi aracım yok doğar büyür işe girer evlenip çocuk yaparız hayatın akışı Budur ama bende böyle birşey olmuycak çok üzülüyorum içimi dökmek istedim ablalarım kardeşlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?