Hayır yani çok kötüyü bırak kötü bile durmuyor.Abartıyorsun.İnsanlar çil olmayan suratlarına bile çil yapıyorlar makyajla
Bence senin takıntı sorunun var.Bunun üzerine git.
Fondöten pudrayla kapatıp cildini matlaştırmak yerine daha ışıltılı ürünler kullan.Yüzünün başka yerlerine dikkat çek makyajla.
Ya gerçekten kapanmıyor yada fondöteni doğru uygulayamıyorum bilmiyorum.Fondöten veya pudra sürdüğümde böyle alttan koyu şekilde çıkıyor yani yüzüm kirliymiş gibi
Gerçekten öyle bir anlatıyorsunuz ki bunun gibi görünüyor diye düşünmüştüm, hiç bir şey yok yüzünüzde. İlkokulda kızıl saçlı bir arkadaşım vardı ve turuncu koyu çilleri vardı yüzünde inanılmaz beğenirdim, fondötenle kapanmayacak gibi de değil abartmayın insanlar doğum, yara lekesi gibi şeyleri kapatıyorlar, ki kapanmaya ihtiyacı bile yok bana kalırsa.
Nasıl bu kadar abarttınız anlamadım gerçekten...
Yüzünüzde bir şey Yok, ayrıca kapatmak çalışmak hariç hiç bir şey de denememişsiniz...
Bu kadar hayata kuseceginize bir şeyler yapın.
Kimyasal Peeling, deneyin, ardından iyi bir markanın cilt tonu eşitleyici serumunu kullanın.
Estee lauder in gözenek için olan serumundan memnun kalmıştım ben. Siz de cilt tonu eşitleyici olanı deneyebilirsiniz.
Lazeri de deneyin. Belki siz tekrarlamayan şanslı kısımda olursunuz. Ve yaz kış güneş kremli bir nemlendirici kullanın.
Görümcemin de Çilleri var, kışın bile güneş kremi kullanmasa renkleri değişiyor. Camdan bakarken bile sürer...
Çok sağolun moral verdiniz banaBazi insanlar, ben de dahil, herkes gibi oku sevgili bul evlen cocugun olsun yaslan seklimde bir yasam tarzi yuzunden depresyoma bunalima girerken sen bunun olmayacagina uzuluyorsun. Ama asıl uzgun olma nedrnjnin bu olmadigini düşünüyorum. Kendini begenmiyorsun.
Bende kendimi pek begenmiyorum hatta bir donem cok kusurlu oldugumu dusunurdum. Benimde yuzum suan kapkara oldu. Moralim bozuk makyaj bile yapamiyorum. Herkesi oldugu gibi kabul edecek birileri oluyor hayatinda. O yuzden canıni sikma arkadasim
Deniycem mutlaka teşekkür ederimBence kötü durmuyor ama siz çok rahatsız oluyorsanız kimyasal peelingi araştırabilirsiniz. Ben yaptırmadım ama bir ara sivilce lekeleri için kullanılıyordu.
Araştırıcam çok teşekkürlerDermaceutic diye bi marka var yellow bişeydi neydi unuttum ama leke kremi var bi araştır bu markayı
Ya belki fotoğrafta çok koyu görünmüyolar ama koyular gerçektenÇil böyle oluyor zaten. Kirli görüntü deyince kahverengi lekeleri düşünmüştüm ben.
Tabiki anlamsız değildir ama ilerde yalnız kalmaktan korkuyorumAnam,.içim karardi gece gece. Senden epey büyüğüm, ne çocuk var, ne eş. Benim hayatım anlamsız, boş mu yani? Boşami yaşıyorum ben?
Canım bak korkma niye yalnız kalasin. Fotonu gördüm ,gercekten sandığın kadar sorun yok. Onu geçtim hiç sokakta etrafına bakmıyor musun? Sanki türk erkeğinin ortalamasi çok mu iyi? Önce dönüp kendilerine baksın onlar.Tabiki anlamsız değildir ama ilerde yalnız kalmaktan korkuyorum
Ya öyle tabiki kimse 4-4lük değildir ama bu zaman kadar beni isteyen kimsenin olmaması falan yalnız kalacağımı düşünmeye başladımCanım bak korkma niye yalnız kalasin. Fotonu gördüm ,gercekten sandığın kadar sorun yok. Onu geçtim hiç sokakta etrafına bakmıyor musun? Sanki türk erkeğinin ortalamasi çok mu iyi? Önce dönüp kendilerine baksın onlar.
O senin ışığınla ilgili olabilir bence. Beni kimse beğenmez zaten diye düşündüğün için kendini kapatıyorsun. Gülümse, yaşının neşeli insanı ol, özgüvenli dur o zaman insanları çekersin.Ya öyle tabiki kimse 4-4lük değildir ama bu zaman kadar beni isteyen kimsenin olmaması falan yalnız kalacağımı düşünmeye başladım
Gel istersen benim son acitigi topige. Moral ve motivasyon olur sana daÇok sağolun moral verdiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?