aklımdaki şüphe:(:(

Böyle birşey için doktora gidilirmi allah aşkına,

Ne gerek var.

Çarşaf istemek ne demek,ilk gecenizi kendi evinizde geçirmeyecekmisiniz?

Sabah size gelip çarşafı verin mi diyeceklermiş

dışardan bakıp görülüyorsa o zaman millet bisiklete bindim kızlığım bozuldu,jimnastik yaptım kızlığım bozuldu dediklerinde haklılar,ne diyeyim

tabi şöylede bir durum var bisiklet binmek spor esnasında bacakları cok acmak evet bu durumlarda yırtılma ıhtımalı var ama ...her böyle söyleyenede ınanmam şahsen

demek istediğini anladım arkadaşım evet o kişinin yapısına bağlı. kişiden kişiye değişiyor.

Böyle birşey için doktora gidilirmi allah aşkına,

Ne gerek var.

Çarşaf istemek ne demek,ilk gecenizi kendi evinizde geçirmeyecekmisiniz?

Sabah size gelip çarşafı verin mi diyeceklermiş

kaynanam ve eltilerimle aynı bina oturucam..tabikide göstermycemm vee sormalarına müsade etmycem...sadece onların orda böyle bi adet varmışş dedimm konuyu yazarken bu bilgies geçmymki yorumlr buna göre olsun istedmm

demek istediğini anladım arkadaşım evet o kişinin yapısına bağlı. kişiden kişiye değişiyor.

evet aynen öyle anatomik yapılara gr değişiyor..ya benım bir arkadasımın kızı 13 yasında havuzda düştü vaginal bölgesını havuz kenarındakı tırtıklı taslara vurdu ve bıraz kanadı şansımızada tatıl yerınde bir jınelolog vardı muayene ettı zedelenmıs ama tam anlamıyla yırtılmamıs dedı düşün yani

kaynanam ve eltilerimle aynı bina oturucam..tabikide göstermycemm vee sormalarına müsade etmycem...sadece onların orda böyle bi adet varmışş dedimm konuyu yazarken bu bilgies geçmymki yorumlr buna göre olsun istedmm

Adetleri varsa bakmak ısteyebılırler mı yanı bence bunu hıc dusunme ya konusunu bıle ettırme bunun ıcın mı evlenıyorsunuz

peki sen zarına nasıl bakabildin

ayrıca doktorlar o tür şeylerle kızlık zarının bozulmayacağını söylüyor

bu hymenle ilgili bir şey daha söylemek istiyorum evet eğilip bakarsan hymenını görürsün ama zedelenmıs mı esnek mı bunu anlayamazsın onun içinde jınekolog muayenesı lazım

bu hymenle ilgili bir şey daha söylemek istiyorum evet eğilip bakarsan hymenını görürsün ama zedelenmıs mı esnek mı bunu anlayamazsın onun içinde jınekolog muayenesı lazım

kişi kendini bildikten sonra bu tür şeyleri araştırmanın ne anlamı var ben bunu anlamıyorum.evleneceğim zaman benim hiç aklıma gelmedi zarım nasıldır diye.bende duymuştum bu esnek zar hikayeklerini ama şüphelenmek hiç aklıma gelmedi.

tabi canım işin orası cok farklı bende merak etmedım sahsen kendımı biliyorum sonucta ..ben hymen konusu acılınca bildiklerimi paylaşmak istedim sadece

Bence şimdiden bunları düşünüp kendini korkutma o zaman kendini kasıcak ve ilişki hiç gerçekleşemicek benim de senin gibi korkularım vardı ve ben ilk gece korkudan hiç bişey yapamadım 2 ay geçti gene yapamadım sonra dr gittik bişekilde ilişki gerçekleşti.Ama bu seferde kanamam gelmedi.Eşim sorun yapmadı olabilir esnektir dedi ama ben bu sefer şüphe içinde kaldım ve dr. gittim dr. bana sen hala kızsın bozulmamışsın dedi şaşırdım.Zaman geçtikten sonra kan geldi.Yani demek istediğim sakın korkma... :26:

tamam canım saol tecrübelerin için.bu durumu yaşayan bi teke ben değilmişim evlenmeden önce böle kuşkuya düşen çok arkadaşlar varmış kimine göre gereksizde olsa benim için gerekli.kimine göre özel bir konu milleti buraya toplamayın dese bilee bence bu siteye yazılan her konu özel konular olduğunu düşünüyorum...

Kendini böyle şeylerle üzme, güzel zamanlar bunlar tadını çıkar. İnsan hayatında kaç kez evleniyor, aklını yorma böyle şeylerle.

Ama bir abla tavsiyesi : hayatın boyunca kadın olduğunu, bunun övünülecek bir şey olduğunu, vücudunun kendine ait olduğunu, kocan dahil kimseye bir şey ispatlama zorunluluğunun olmadığını, her konuda herkesin senin yapacağın açıklamayla yetinmesi gerektiğini aklının bir köşesinde tut güzel kardeşim. Endişelerin ve yaptığın araştırmalar bunları daha özümseyemediğini hissettirdi bana.

Çok mutlu ol inşallah :)

Kendini böyle şeylerle üzme, güzel zamanlar bunlar tadını çıkar. İnsan hayatında kaç kez evleniyor, aklını yorma böyle şeylerle.

Ama bir abla tavsiyesi : hayatın boyunca kadın olduğunu, bunun övünülecek bir şey olduğunu, vücudunun kendine ait olduğunu, kocan dahil kimseye bir şey ispatlama zorunluluğunun olmadığını, her konuda herkesin senin yapacağın açıklamayla yetinmesi gerektiğini aklının bir köşesinde tut güzel kardeşim. Endişelerin ve yaptığın araştırmalar bunları daha özümseyemediğini hissettirdi bana.

Çok mutlu ol inşallah :)

çokkn teşkkr ederm gzel yorumlrn için tecrübelernden tabikide faydalınıcmm ..özel bir varlk olduğumzu tekrr htrltdn saol

esnek bile olsa zarın bir zaman ilişkiye girdikten sonra kanama gelecektir bir iki damla dahi olsa benimde kızlığım yırtılmadı ama bir kaç ilişkiden sonra oldu doğum yapıncada doktor kızlığın daha yeni bozuluyor kanaman şimdi oluyor demişti ve eşimin problem yapıp yapmadığını sordu bende asla öyle bişey geçmedi aramızda dedim eğer öyle bir durum varsa konuşabilirim dedi ama dediğim gibi hiç bir porblem yoktu bende kendimi biliyordum eşimde beni iyi bilirdi bence sende takma artık sakınan göze çöp batarmış
nişanlına konu açıp beynini sulandırma derim ben bazı erkekler kıllanır böyle durumlardan bazı erkeklere göre kanama olması önemli değil kii zaten ilk ilişkide bir erkek anlar karşındakinin ne olduğunu yaşayınca anlarsın artık buradan açık anlatamıyorum

Bu esnek olayı küçümsenmeyecek kadar yüksek bir oran. Neredeyse kadınların yüzde 30 u sahip. Doktora gidip genel bir kontrol yaptırırsın canım, hazır o kontrolu yaptırmışken de bunu sorarsın olur biter. Hem sen niye utanıyorsun ki ? Kapı önünde olursa çarşaf bekleyecekler utansın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…