- 20 Mart 2012
- 277
- 22
- 118
vajınusmus sorununu yasayan kadınların buyuk bır bolumu butur kaygılar yasadıgından beyın kılıtlıyor vajına kaslarını bukadar kafanıza takmayın bunları lutfen daha buyuk sıkıntılarla karsılasıyor sonra ınsan...
canım benden ilk gece kan gelmemişti allahallaaaaah falan olmuştuk ne merak ettik ne bişey eşin anlayıslı olması lazım takılma boyle şeylere ilk geceden sonra başlıyor hersey bak biz bebek için uğrasıyoruz ilk gece hiçbir sey değil kan gelsin gelmesin nolcak nedir yani takıntı bu sadece ...
bendende gelmemisti
ama ikinci gun ortaligi kan goturduu :))
yok yanlış anlamadım,seni destekledıgım için yazdım..bende doktora gıder dıye dusundum üzüldüm yani
bu zamanda hala böyle cahilliklerin olması gerçekten üzücü. siz hymen i araştıracağınıza baştan modern bilgili çağdaş biri seçmelisiniz evlenmek için. önemli olan birbirinizi tanımanız sevmeniz güvenmeniz sonrasında sözleriniz yeter kan vs değil
size şunu söyliyim nişanlım açmadı zaten bu konuyu ben açtımm direk böyle durumlar varmış bak bizde karşılaşabiliriz dedm..bu konuyuda ona söylememin sebebi arkadaşlarımdan bazı şeyleri duymuş olmam tabikide...oda zaten bana seni ben bunun için sevmedimki dedi ve konu kapandıı..bende konuyu sizlere açtım ama gerçektende tecrübeli olan arkadaşlrımız var aramzıdaa saolsnnlarrr
bence bu kadar takma eğer öle olursa eşinle doktora gidersiniz sonuçda senin yapabilceğin bişi yokki sen merak etme kan gelir bnce
Nişanlının anlayışlı olması çok güzel bişey canım
takma hiç kafana illa kanama olacak diye bi kaide yok
Benim kanamam olmadı çünkü eşim çok bilinçli davrandı
Ama ben taktım kafama kendimi biliyordum çünkü
kanaması gerekiyordu neden olmadı diye hayıflandım
eşimse beni teselli etti ""hayatım ben bilinçli davrandım sana zarar vermedim ki kanamaması normal" dedi..
Yinede içim rahat etsin diye doktorla konuştuğumda bunun çok normal olduğunu hatta
iyi bişey olduğunu zarın yapısı mükemmel olmasından kaynaklandığı söyledi
Çokta kafana takıp anın büyüsünü bozma derim
Sen şimdi nişanlılığın ve bekarlığın son demlerinin tadını çıkarmaya bak
İçinin rahatlamasını istiyorsan da bir dr git canım
utanılacak sıkılacak hiç bir şey yok bunda emin olabilirsin
hayatım ben bilinçli davrandım sana zarar vermedim ki kanamaması normal" dedi
bu cümle beni benden aldı.şuan gülme krizindeyim.hahhahahahahahhahha..te allam yaaaa.daha neler duyucaz yaaaa
Bilinçli davranılıp davranılmadığından değil ki kanayıp kanamaması.
Anatomik yapısı nasılsa ona göre oluyor kanama.Benim eşim bilinçli davrandı kanama
olmadı,senin ki bilinçsizdi o yüzden kanama oldu diyorsunuz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?