Teşekkür ederim. Ben gideyim değil mi onun zaten hatalarını başkasından da duyması gerek. Çünkü aptal karısı yüzü düşmesin diye ki -ailem asla taviz vermez- bir arkadaşindan başka kimselere bahsetmedi bu konulardanSiz Gidin terapiye. İhtiyaç olunca onu da çağırır zaten terapist. Boşa kurup durmayın. Bir daha borç olursa kapının önüne konulacağını söyleyin ve gerekirse yapın.
Zamana bırakmalı ama bir yandan da terapist fikrine iknaya çabalamalısınız bence
İddia ve benzeri oyunlar şu anlattığınız durumda hastalık derecesinde gibi ve şuan olmasa da sonrasında nüksetmesi muhtemel ..
Bu akşam konuşurken benim terapi almam lazım dedim git tabi rahatlarsın falan dedi sınra dedim seni de cagirabilirler ben evlilik terapistine gideceğim olur gelirim senden ayrı gitmem ama seninle giderim dedi. Sanki tedaviye ihtiyacı olan kendisi değilmiş gibi. Akşam akşam sinirlendim telefonuna içimden gelmese de baktım ve hiç ilgimiz olmayan bir bankanın mobil uygulamasını gördüm. Zaten kaçıl keyfim tümden kaçtı.
Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış ...Tesadüf görmüş gibi sordum. Müşterilere çıkan kredilerle ilgiliymiş. Beyanı o yönde. Bayramda ailemin yanına gideceğim gitmeden etraflıca konuşup gerekirse cinnet de getirip kafamda soru işareti bırakmamaya çalışacağım. Bugün bana Bodrum'da ev almaktan bahsediyor bir de. Şu çocuğum etkilenmesin istiyorum huzursuzlugumdan. Biraz terapist araştırayım bu süreçte gözlemlemeye çalışayım. Defalarca soyledim tekrarı olursa beni durduramazsın diye. somut bir şey olmadan sorular yöneltince de ona saygı duymuyormuşum gibi hissediyorum. Saygımi kaybedersem zaten bitiririm de Psikolojim hepten alt üst oldu sanirim. Hiç mutlu değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?