• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklımdan çıkaramıyorum

Yazıosun yanlış bir kullanımdır,gelecekte yaşamayın günümüzde yaşayın.:KK50:Ayrıca konu sahibinin derdini anlatırken fazla falan kullanması,Türkçe'yi yanlış kullandığını göstermez,konuşma tarzının bu olduğunu gösterir.Konu sahibinin bir kelimeyi fazla kullanmasına takılıp,dilimizi yıpratan hatalardan birini yaparak eleştirmeniz beni çok güldürdü.Zaten normalde böyle yazmış olsanız kimsenin tuhafına gitmezdi,ama birini dili yanlış kullanmak konusunda eleştirmeyi biliyorsanız,-yor ekini -io olarak kullanmamayı da bilin.Evet dil değişir,50 yıl sonra yazıyorsun'a yazıorsun diyebiliriz ama 2014 yılında diyorsun yerine diorsun yazmak,Türkçe'yi doğru kullanamamaktır,üzgünüm...

NOT:Kimse falan kelimesini fazla kullanıyor diye 1 haftada sevgilisinden soğumaz.

Öyle olsa "Cadde kızı" diye tabir ettiğimiz kızların mütemadiyen terk edilmesi gerekirdi "yaneee" : )

ama yine de bana tuhaf geldi yahu :KK14: siz içinizden şu erkek olsa da sinema da öpüşsek diye düşündünüz mü hiç ? :KK45:
şahsen bi an bile aklıma gelmedi sevgili olmadan önce
halbuki libidom tavandır hep :KK70:

ilahi sen :)) sesli güldüm bu yoruma birimde herkes bana baktı :)))

yeni nesil mi hızlı ilerliyor bizim kuşak mı saftirikti, yoksa konu sahibi mi yaşıtlarından önde çözemedim.

"yazıosun" yanlış bir kullanım değildir... en az çaba kanununa göre diller yıllar içinde evrilir ve erir... insanlar en az çabayla en çok kelime kullanmaya meyillidir... bu yüzden bundan 800 yıl önce "yazatururmen" derken şimdi evrile evrile "yazıyorum" denmeye başlamıştır...ve artık nette ve telefonda kullanılmaya başlanan "r" harfinin atılımı da çok değil bir 50 yıl içinde ders kitapları, gazeteler gibi her alanda gerçekleşecektir.... evet burası edebiyat forumu değil ama siz de 20 yaşında bir yetişkinsiniz... "bir lisan,bir insan" derler... siz çocuğa da böyle "falan"lı konuşursanız ileride "sevgilim benden 1 haftada neden soğudu" başlıklı konular açmanız muhtemel.... çünkü insanlar düzgün konuşan insanlardan etkilenmeye meyillidirler... bankaların çağrı merkezlerindeki kişilerin ses tonunu hatırlayın ve bu yazdıklarımı lütfen ukalalık ya da tartışma vesilesi olarak değil "iyi niyetli bir nasihat" olarak algılayın.:)

günlük hayatımda sürekli falanlı konuştuğumu nereden çıkardınız? beni tanıyor musunuz ki? burası bir forum sitesi sonuçta. nasihatınız için teşekkür ederim ancak hitap ve üslup konusunda nasihata ihtiyaç duyduğumu düşünmüyorum.

küfür edecegimi nerde çıkardın ? fesatlık böyle bişi heralde :KK14:

ne amaçla yazdın o zaman? geldin konuyu amacından saptırdın zaten. ben burda hoşlanmışım seviyorum acı çekiyorum diyorum sen gelmişsin kızlar erkeklere karşı cinsel istek nasıl duyar diyorsun. böyle bi isteğim yok şu an o çocuğa karşı. kaldı ki olsaydı da sorun olmazdı ayrıca mesele bu değil.

ne amaçla yazdın o zaman? geldin konuyu amacından saptırdın zaten. ben burda hoşlanmışım seviyorum acı çekiyorum diyorum sen gelmişsin kızlar erkeklere karşı cinsel istek nasıl duyar diyorsun. böyle bi isteğim yok şu an o çocuğa karşı. kaldı ki olsaydı da sorun olmazdı ayrıca mesele bu değil.

konuyu saptıran sensin önceki yorumlarda ne amaçla yazdıgımın açıklamasını yaptım zaten kii ben bu yorumu yaptıktan sonra konu ilerledi sonradan herkesin msjını tek tek alıntılama gergi duyan sensin
konu açıyosan her tür yoruma da açık olacakın

forum kurallarının engellediği şeyler belli sonuçta di mi canım :))

forum kurallarını tam anlamıyla bilmiyosun demekki cınım :KK14:
böyle karşılıklı polemiğe girmekte ceza sebebi mesela
böyle gereksiz bi mevzu içinde tartışmaya girmeye degmez
o yüzden çav bella :KK54:

forum kurallarını tam anlamıyla bilmiyosun demekki cınım :KK14:
böyle karşılıklı polemiğe girmekte ceza sebebi mesela
böyle gereksiz bi mevzu içinde tartışmaya girmeye degmez
o yüzden çav bella :KK54:

o yazdığından ne anlaşıldığı o kadar açık ki hala çevirmeye çalışıyosun kıvrak zekana hayran kaldım doğrusu :D

Hanımlar araya girmek gibi olmasın ama (hiçbirinizi tanımıyorum bu arada onu belirteyim), besbelli anlaşamayacaksınız ve somut bir konu üzerinden gitmiyor tartışma. Bence iki taraf da boşversin, böyle sayfalarca uzar bu yoksa : )

Back
X