Aklimdan cikmayan dusunceler

angelina 34

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.609
1.633
133
Herkese iyi geceler benim sorunum şu aklımda hep olumsuz düşünceler ve korkular var.bunlarin hepsi çocuklarımla ilgili.hep aklıma kötü şeyler geliyor.babasiyla oğlum dışarı çıkarsa bensiz stresten oluyorum.ya kaybolursa ya biri kötü bir şey yaparsa diye.televizyonda ya da internette çocuklarla ilgili bi olumsuz haber duysam dünyam başıma yikiliyo.bu durumu nasıl atlatabilirim.ya da bu durumu sadece yasayan benmiyim.

Babasiyla disari cikan oglunuzun ardindan dusundukleriniz normal degil,destek almaniz sart.

Haberleri çok takip etmemenizi öneririm. Öyle şeyler duyuyoruz ki malesef. Bende de bir ara eşimin nöbet günlerini takip eden biri gece birden eve girip bana zarar verecekmiş hissiyatı çok oluyordu. Bir de psikolojik destek tabi ki çok yardımcı olur

Müge anli mi izliyorsunuz? Ben bı dönem izleyip sizin gibi şeyler düşünmeye başlamıştım da.:)

Müge anli mi izliyorsunuz? Ben bı dönem izleyip sizin gibi şeyler düşünmeye başlamıştım da.:)
Izlememeye çalışıyorum ama her yerden karşıma çıkabiliyor.mesela dün okudum pisliğin teki markette bi çocuğa istismar yapmış.gelde cildirma

Ben anlamadım eşinizden ayrı mısınız, eğer öyleyse kötü biri miydi, kötü mü ayrıldınız? neden böyle saçma bir paranoya içerisindesiniz?

Back
X