Aklımdan güzel bişey geçirdiğim an, herşey alt üst oluyor

Yorgun112

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
157
103
18
31
1-harika bir işim vardı mutluydum, o zamanlar içimden ne güzel bi işe sahibim hayatım kurtuldu diye geçirdim, bi kaç ay önce işten ayrılmak zorunda kaldım.
2- aradan zaman geçti işsizlik bunalımını atlattım, işim olmasa bile mutluyum çabucak atlattım, herşey yolunda gidiyo diye geçirdim içimden, aradan çok kısa bi süre geçti 4 yıllık ilişkim bitti.
Ayrılmadan öncede ay ne güzel uzun zamandır tartışmıyoruz diye düşündüğümün ertesi günü büyük bi kavga ederdik.
3- ilişkim bitti aradan zaman geçti karşıma birisi çıktı. Buluşmalarımız çok keyifli geçti. Kendi kendime hayaller kuruyorum vs baya mutluyum yani. Ya dedim bak kaç senelik ilişkim bitti ama yüzümü güldürebilen biri çıktı karşıma, mutlu oluruz biz onla dedim içimden, ertesi gün çocukla aramızdaki o şey bitti.
Bütün bunlar 5 6 ay içinde oldu. Ve en önemlilerini yazdım ufak tefek olanları es geçtim. Neden böyle oluyo anlam veremiyorum. İyi şeyler düşünmeye korkar oldum. Sürekli bunalım takılmaya karar verdim çünkü ne zaman mutlu olsam bi kaç gün sonra 5 katı daha mutsuz olacağım şeyler yaşıyorum. Bişeye heveslensem hep boğazımda kalıyo.
Aceba ben mi olumsuz enerji gönderiyorum da olaylar birden tersine dönü veriyo.
Bu tarz şeyler yaşayanlar var mı? Yada bana bi tavsiyesi olan?
Bıktım bunaldım aklımdan güzel bişey geçirmeye korkar oldum.

Biraz algılarınız kapalı sanırım. İnsan işten ayrılmadan birkaç ay önce sinyalleri almaya başlar çünkü ilişki için de öyle. Fazla mı iyimsersiniz acaba kötü sinyalleri kabullenmekte mi güçlük çekiyorsunuz?

Kendine nazar değdiriyorsun herhalde.. ben de sık şükrederim hayatımdaki iyi şeyleri düşünürüm pek bozulmaz ama bence tesadüf olmuş ya,böyle düşünmeyin denk gelmiştir sadece.

İnanın iş yerinde ben burdan emekli olurum diye düşünürken bir hafta içinde alt üst oldu herşey. İlişkimdeyse hiç aklıma dahi gelmecek bi sebepten birden bitti.

Tamamdır uygulayacağım

Ben 2 yıl boyunca yaşadım bunu, çok net anlıyorum seni. Öncelikle korkmaktan vazgeçtim, herşey iyi gibi hayırlısıyla iyi olmaya devam edecek dedim onun yerine. Sonra bazı konularda aslında bir problem olduğunu daha önceden farkettiğimi ama anlayamadığımı gördüm,senin ilişkilerde de bu oldu bence. Sonra bir falcı bana yıldızın çok düşük hemen etkileniyor, şükür niyetine bol bol ayetel kürsi oku dedi. Falcılar inanmam ama gerçekten iyi geldi. 2. Senenin sonuna doğru aman enfazla ölürüm diyordum ki düzeldi

Öyle düşündüm böyle oldu diyerek her şeyin sorumlusu olarak kendinizi görüp suçluyorsunuz.böyle depresyona girersiniz.işten çıkarıldınız çünkü çıkaracakkardı pek çok insan çıkarılıyor.sevgilinizle ayrıldınız çünkü zaten yürümüyordu hep kavgalıydınız o bi kaç gün kavga etmemeniz sizin anlaltığınızı göstermezdi.senin dışında olan şeylerden ötürü kendini ezmekten vazgeç.düşündüm oldu nedir allasen.yeni iş ara yenş sevgili ara hayırlısını dile.Allah gönlğne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…