İyiyim mutluyum dedikten sonra kesin yine bişey çıkar bozulur diyodum bundan mı kaynaklı acabaEvet olumsuz düşünceleri cekiyorsun düşünerek ...güzel şeyler düşün ancak sonunda negatif düşünceyle destekleme.
Hayırlısı olma ihtimali olmasa aklımda dayanılmaz olur zaten inanınOlacağı varsa olur, biteceği varsa biter...
Siz facia gibi düşünürsünüz ama belki sizin için hayırlısı oluyordur o anda...
Bulup kaybetmekte, hiç olmaması da son derece zor ve üzücüSiz birseyler varken onlari teker teker kaybetmissiniz ve bu duruma gelmissiniz bende ise hic olmadilar nedenini de bilmiyorum insan uzuluyor anliyorum.
İnanın iş yerinde ben burdan emekli olurum diye düşünürken bir hafta içinde alt üst oldu herşey. İlişkimdeyse hiç aklıma dahi gelmecek bi sebepten birden bitti.Biraz algılarınız kapalı sanırım. İnsan işten ayrılmadan birkaç ay önce sinyalleri almaya başlar çünkü ilişki için de öyle. Fazla mı iyimsersiniz acaba kötü sinyalleri kabullenmekte mi güçlük çekiyorsunuz?
Evet bozulmasından korkarak aklımdan geçiriyorum tüm bunları, dur düşünme bişey olur şimdi diyip susturuyorum hatta kendimi. Bunu nasıl aşabilirimşükrederken korku enerjisi yolluyor olabilirsin
Aynen bende aklımdan geçirmemeye çalışıyorum ama buda imkansız.Seni suanda o kadar iyi anliyorum ki. Ne zamn ama bu istisnasiz kizim iyi ya bayadir hasta olmadi diyorum cocuk ertesi gun hasta kalkiyo yataktan. Her seferinde diyorum ki aklimdan gecirmicem ama olmuyor.
Tamamdır uygulayacağımenerjinizle yıkılıyor mu herşey?
sevincinizi şükürle tamamlamayı deneyin.
insan hayatının kıymetini kaybetmekle kazanmakla anlıyor.
sizde bu süreçten geçiyorsunuz.
ama iyi şeyler düşünüp isteyin evrene yayın enerjinizi dua ile tamamlamayı deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?