Aklımdan güzel bişey geçirdiğim an, herşey alt üst oluyor

güzel gören güzel düşünür güzel düşünen de hayatından lezzet alır..hayata pozitif bakmak gerek..işleri oluruna bırakmak gerek..Allah yardımcınız olsun

Ay aynı ben ya başlığı görünce bı tıklayasım geldi hemen
Bende de böyle gelişiyor olaylar bende neyi çok isteyip heves etsem olmuyor yada olan birşeye iyi bari burda herşey yolunda diyorum pat bişey oluyor

Bende mi bişe var diyordum
Eşimde diyor artık neye ağzını açsan olmuyor sus ve bekle
Susup bekliyorum bende ne olacak diye

2 sene böyle devam mı etti yaniii

Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum :))

2 sene böyle devam mı etti yaniii
Bi fiil 2 sene devam etti, en son 16 temmuz 2016da İstanbulda düğünüm nikah artı eğlencem vardı. Malumunuz bir gece öncesi darbe girişimi nikahı yaptık 15-20 kişiyle. Eğlence iptal. Daha nolsun yahu en fazla ölürüz moduna giriş yaptık ve bitti. Ama tabi sen şey yapma ya belki bu kadar coşmaz sende

Bu bende de oluyor ya keşke bana da bir tavsiye verseniz. Bende süreç zamanı oluyor genelde. Mesela atıyorum bir yere iş başvurusu yapıyorum, görüşme baya baya iyi geçiyor yani cidden olacak gibi. Aaa bu sefer olacak galiba çok şükür hayatım düzeliyor mu ne diyorum hayaller kuruyorum ama saçmasapan bir yerden öyle bir pürüz çıkıyor ki o işim olmuyor.

Aaa aynı ben valla.ne zaman dillendirsem tersi oluyor.artık odun gibi oldum duygusuz hayali olmayan plansız yaşayan..

Ay inanamıyorum ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim :) en azından geçmiş gitmiş.

bu iş konusunda artık görüşmelerim iyi geçmiş olsa bile olmayacak ya, unutayım en iyisi ararlarsa sürpriz olur modunda takılıyodum :)

o kadar iş başvurusu yaptım, ya ücreti az ya olmadı. hayatımda hiç bi şey yolunda değil. nasıl bi lanet bu delirtir insanı resmen. bazen acaba ben de mi bi sorun var diye düşünüyorum, hiç bi yerden yüzüm gülmedi. insanları olduğu gibi kabul etmek doğru mu sizce?

Evet bozulmasından korkarak aklımdan geçiriyorum tüm bunları, dur düşünme bişey olur şimdi diyip susturuyorum hatta kendimi. Bunu nasıl aşabilirim
Kendini suçlama insanız hepimizde var olmazsada hayatın sonu değil diye düşünmek gerekiyor bende pek beceremesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…