Aklımdan yemek fikri çıkmıyor

O sürekli yeme isteği hepimizde var, duygusal yeme herhalde. Ben yarından itibaren kendime çeki düzen vermeye karar verdim, böyle olmaz çünkü :/

Oof of en büyük derdim bu olabilir. Sorunlarımla yiyerek baş edebiliyorum. Bu bende çok kötü bir bağımlılığa sebep oldu. Sağlıklı beslendiğim zamanlar hayatım öyle güzel bir düzene giriyor ki. Kilo veriyorum, dinçleşiyorum, enerjim kat kat artıyor, moralim acayip düzeliyor, geleceğe dair hayaller kuruyorum. Ama bir yerde patlıyor ve eski düzenime geri dönüyorum. İyi olan herşey de olduğu gibi kötüye evriliyor. Bunun farkında olup da düzenli ve sağlıklı beslenmeye dönememek çok acı veriyor.

Bu süreçte neredeyse herkes kilo aldı. Öncelikle kendinize yüklenmeyin, kızmayın. Bugün en sevdiğiniz yemekleri son bir kez yiyin ve hiç ertelemeden yarın diyetinize dönün.

Oof of en büyük derdim bu olabilir. Sorunlarımla yiyerek baş edebiliyorum. Bu bende çok kötü bir bağımlılığa sebep oldu. Sağlıklı beslendiğim zamanlar hayatım öyle güzel bir düzene giriyor ki. Kilo veriyorum, dinçleşiyorum, enerjim kat kat artıyor, moralim acayip düzeliyor, geleceğe dair hayaller kuruyorum. Ama bir yerde patlıyor ve eski düzenime geri dönüyorum. İyi olan herşey de olduğu gibi kötüye evriliyor. Bunun farkında olup da düzenli ve sağlıklı beslenmeye dönememek çok acı veriyor.
Aynı duygu geçişlerindeyiz
Beslenme ne kadar önemli

Ahh şimdi şöyle sucuklu, kaşarı ısırdıkça uzayan, ketçaplı bi tost ne iyi giderdi beee :olamaz:

Ben de kilo almak istiyorum alamiyorum tersine dunya

Merhaba kk.. Hemen konuya geciyorum.
Avukatım,kendime ait bir bürom var.
Pandemiydi salgındı derken işimi evden takip etmeye azaltmaya çocuğun kreşi kapanınca da dosya almamaya başladım. Eşim yoğun çalışıyor evde olduğunda da çoçuk onu bırakmıyor o uyuyunca da çalışıyor derken aramızdaki ilişki gerekmedikçe konuşmaya dönüştü :KK70: Kilo verme sürecindeyken tersine döndü almaya başladım ve uyandıgımdan yatana kadar tek düşündüğüm şey ne yesem oluyor.. aklımdan atamıyorum anlamsız bir takıntıya dönüştü. Kilo alıyorum aldıkça da yiyorum :KK43:(
Bunu okuduktan sonra gidip puding yapip yiyecegim... hayat kisa istediginiz yiyin ama porsyonlari az az yiyin. Tika basa doyma hissi gelince yemeyi birakmayin, nefsiniz kesilince birakin

Gece hamurişi yiyin alırsınız
Kilo alamıyorsanız iştahınız yoktur
Metabolizmam hizli yemek yeme ile alakali değil aslında, iştahı açık biriyim yedigimde tam tersi kilo kaybediyorum, genelde tavsiyeler bu şekilde gece ye iştahın yoktur senin gibisinden tavsiyeler geliyor ama malesef bünye meselesi.

Metabolizmam hizli yemek yeme ile alakali değil aslında, iştahı açık biriyim yedigimde tam tersi kilo kaybediyorum, genelde tavsiyeler bu şekilde gece ye iştahın yoktur senin gibisinden tavsiyeler geliyor ama malesef bünye meselesi.
O zaman bir doktora görünün,yiyip de kilo veriyorsanız, sıkıntı :(

Merhaba kk.. Hemen konuya geciyorum.
Avukatım,kendime ait bir bürom var.
Pandemiydi salgındı derken işimi evden takip etmeye azaltmaya çocuğun kreşi kapanınca da dosya almamaya başladım. Eşim yoğun çalışıyor evde olduğunda da çoçuk onu bırakmıyor o uyuyunca da çalışıyor derken aramızdaki ilişki gerekmedikçe konuşmaya dönüştü :KK70: Kilo verme sürecindeyken tersine döndü almaya başladım ve uyandıgımdan yatana kadar tek düşündüğüm şey ne yesem oluyor.. aklımdan atamıyorum anlamsız bir takıntıya dönüştü. Kilo alıyorum aldıkça da yiyorum :KK43:(
Yalniz değilsin hayatım boyunca hep zayıftım boyum 1.62 şuan şuan 65 civarıyım sanırım
ben ilk doğumumda bile 60 kilo ile doğuma girmiş bebeğim bi haftalıkken 52leri görmüş insanım nasıl bu duruma geldim evden dışarı çıkmıyorum evde kaldikcada dediğin gibi aklımda sürekli ne yesem düşüncesi önceden sürekli dışarıda gezerdim yaz kış demeden çocuklarda alıp çıkardım sanırım öyle öyle veriyordum bide yemek ihtiyaç olduğu kadar ruketiyordum şimdi zevkle keyifle dalıyorum tabaklara
Artık porsiyonları küçültmenin , bazı şeyleri hayatımdan çıkarmanın vakti geldi

Back
X