- Konu Sahibi Gulden_1987
-
Geçmiş olsun artık çok geç
Acilen psikologa gidin siz yazik yaMalesef fiziksel
En yakın psikiyatri servisine gider misiniz lütfen!!!Malesef fiziksel
Umarım hemen geri dönüşü olur eline sağlık Otrera.internette hiçbir ama hiçbir şey silinmez. Konu zaten geri gelecek.
Ama elimdeki ekran görüntüleri ve konu linkiyle şikayet ettim. Kayıt oluşturdular ve anında işleme aldılar şikayetimi. Ben böyle söyleyeyim siz anlayın gerisini.
Oh be, üstümden yük kalktı!
Eski konularına bak, 2019 annelerine katılmış. Sigara bırakmaya çalışmış falan. Bence gerçek üye. Anlattıkları da gerçek. Eee kendi de yüzleşsin bakalım şimdi gerçeklerle.Umarım hemen geri dönüşü olur eline sağlık Otrera.
Nasıl bir aymazlık bu dalga geçiyorsa sonunu düşünmeli böyle bir konunun.
Gerçekse daha fena, tamamen aklı yitmiş demek.
Ben ilk mesaja göre cevap vermiştim herhalde ergenin biri dalga geçiyor kendince sınavları da bittiyse demek diye.
Ama gidip üyeliğini silmeye falan çalışıyorsa ve böyle bir şeyin de olamayacağının farkında değilse baya gerçeklikle bağı kopmuş biri demektir.
Konu sahibi böyle de baba nerde anlamadım, evdeki çarpıklığın farkında değil mi?
Karısının durumunu en kötüsü çocuğunun durumunun farkına varamıyor mu?
İşten gelip on beş dakika mı görüyor çocuğunu ne yapıyor.
İzansız bir durum bu gerçekten
Malesef fiziksel
Bence saçmalamayı kesmelisiniz.Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?