Aklımı kaybedeceğim..

Ben insanların ilk çocuğu da ikinci çocuğu da yapmadaki motivasyonlarını anlayamıyorum. Bu kadar mı toplumu dinlemeye meraklısınız?
Hayır efendim çocuğunuzun kardeşe değil onu anlayacak anneye, babaya ihtiyacı var.
Kendisiyle beraber boğulacak kardeşe değil.
Şaka mı bu konu? Böyle bir konu üzerinden yalan konu mu açıyorsunuz?
Bu nedir ya?
Doğruysa gidin tedavi olun ama tüp bebek tedavisi değil yanlış anlamayın psikolojik tedavi.
Böyle yazmam normalde ama kendisinin bu kadar farkında olup hala 2.yi mi yapsam yaa nasıl olur ki haksızlık olmaz mı ki benden olur mu ki deme kısmı ve farkındalığı bana fazla geldi.
Korkutucu hatta.
Şaka mı bu konu???
Alsalar sizden o yavruyu keşke

Lütfen lütfen yapma ne yaşadığını bilmiyoruz ama bir an bile toparlanabiliyorsan git hemen tedavi ol. O kadar üzüldüm ki uykum kaçtı komple yapma lütfen

internette hiçbir ama hiçbir şey silinmez. Konu zaten geri gelecek.

Ama elimdeki ekran görüntüleri ve konu linkiyle şikayet ettim. Kayıt oluşturdular ve anında işleme aldılar şikayetimi. Ben böyle söyleyeyim siz anlayın gerisini.

Oh be, üstümden yük kalktı!

Kesinlikle başka çocuk yapma...Önce kendini tedavi ettirmek zorundasın...Çocuğuna asla ne fiziksel ne de sözel şiddet uygulama...Çocuğun çığrından çıkmış vaziyette bile olsa sakinleşene kadar git kendini bir odaya kapat...Ama asla aslaaaa çocuğuna şiddet uygulama....

Onlar melek...Onun seni seçme şansı yoktu...Bile isteye onu dünyaya getirdin...Ve şimdi onu kendinle cezalandırıyorsun ...Yapma...

Bir an önce psikiyatriye git..Maddi durumun yoksa devletin randevu sistemini hergün ara..Geç bile alabilsen pes etme..Yeter ki tedavi olmak için çaba göster...

Tedavine başla ve elindekini maddi manevi mutlu etmek için ada...Ona kardeş olsun deyip,onun hayatını daha da karartırsın

NET

Emzirmek için uyandırmaya kiyamadigim bebeğim su an yanımda.. yaa nasıl kiyiyosun nasıl. Nasıl aglatabiliyosun? Gucu gücü yetene tabi nasi korkuyodur yawrum minicik canı sana nasi karşı koysun.. sen anneliği haketmiyosun net. Anca amip gibi cogalmayi biliyosun anne olamaz sen ve senin gibiler!! Hadsiz. Kendin korkudan nasıl tuydun ama?? Uçuklatirlar adami . Ödün patladı gece boyu uyku girmesin bakalım gözüne. O çocuğu nasıl korkuttuysan sen de öyle kork!!!

Umarım hemen geri dönüşü olur eline sağlık Otrera.
Nasıl bir aymazlık bu dalga geçiyorsa sonunu düşünmeli böyle bir konunun.
Gerçekse daha fena, tamamen aklı yitmiş demek.
Ben ilk mesaja göre cevap vermiştim herhalde ergenin biri dalga geçiyor kendince sınavları da bittiyse demek diye.
Ama gidip üyeliğini silmeye falan çalışıyorsa ve böyle bir şeyin de olamayacağının farkında değilse baya gerçeklikle bağı kopmuş biri demektir.
Konu sahibi böyle de baba nerde anlamadım, evdeki çarpıklığın farkında değil mi?
Karısının durumunu en kötüsü çocuğunun durumunun farkına varamıyor mu?
İşten gelip on beş dakika mı görüyor çocuğunu ne yapıyor.
İzansız bir durum bu gerçekten

Eski konularına bak, 2019 annelerine katılmış. Sigara bırakmaya çalışmış falan. Bence gerçek üye. Anlattıkları da gerçek. Eee kendi de yüzleşsin bakalım şimdi gerçeklerle.

Keşke bu konuyu okumasaydım ya moralim bozuldu insanlar hastane hastane hoca hoca gezip çocuk sahibi olamıyorlar sen bulmuşsun bunuyorsun yazık günah minicik çocuk sen kocaman ellerinle boğazına yapıştığında kim bilir neler hissediyor nasıl korkuyor ama yine de senden başka anne!!si olmadığı için yine sana sığınıyor. Çok üzüldüm çok

Yazıp yazıp siliyorum. Bir anne olarak empati kurayım diyorum kuramıyorum. Eleştirmek istemiyorum çünkü hiçbir anne yavrusuna böyle bir şey yapamaz. Belliki ruh sağlığın yerinde değil. Sadece tavsiye verebilirim. Lütfen hem senin hen yavrunun canı yansın istemiyosan tedavi ol. Ama asla ikinci çocuğu yapıp bir yavrunun daha günahına girme.

Ayy yapmayın çok çok üzüldüm gerçekten o bebeğe ben de hanımlara katılıyorum acilen psikolojik tedavi almalısınız. Benim düşüncem 2.çocuğu ilk çocuğunuzdan kurtulmak için yapmak istiyorsunuz. Böylece çocuklarınız oyun oynayacak, size bağımlı olup yapışmayacak deyim yerindeyse e siz de rahat edeceksiniz. Keşke psikolojiniz ve karakteriniz çocuk sahibi olmaya uygun değilse yapmasaydınız çocuğunuzu çok üzüldüm o yavrucuğa. Kimi bulamaz kimi bilemez demişler

Bence saçmalamayı kesmelisiniz.

Sırf milleti kiskirtayim,sinirlerini bozayim diyerekten açılmış bir konu.
Çocuğu mu bogacaksiniz :)
Cevabını bildiğiniz soruları neden bize soruyorsunuz ?
Yapmayın o halde.
Bu konu da net bir biçimde gerçekçi gelmedi bana
Hangi anne çocuğumu bogazlamak istiyorum derki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…