Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Rabbim ailenize, size ve o küçük kız ile ailesine sabırlar versin.
Yaşanan çok çirkin ama iyi ki daha fazlası olmamış tek avuntu bu sanırım..
Ah yaa benim bile içim yandı sizin anneniz ve o küçük kızın annesi ne yapsın..
Sizler ne yapın..
Böyle bir utancın (suçsuz da olsanız) tarafı olmak çok zordur..
Gönüllerinize ferahlık ve selamet diliyorum..
Kardeşiniz için ne tavsiye verebilirim bilmiyorum inşaALLAH yaptığının vahametini ve çirkinliğini anlar, ömrü boyunca pişmanlığını yaşayıp doğru bir insan olma yolunu seçer..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Hepimizin olsun inşaALLAH..

Rabbim ailenize, size ve o küçük kız ile ailesine sabırlar versin.
Yaşanan çok çirkin ama iyi ki daha fazlası olmamış tek avuntu bu sanırım..
Ah yaa benim bile içim yandı sizin anneniz ve o küçük kızın annesi ne yapsın..
Sizler ne yapın..
Böyle bir utancın (suçsuz da olsanız) tarafı olmak çok zordur..
Gönüllerinize ferahlık ve selamet diliyorum..
Kardeşiniz için ne tavsiye verebilirim bilmiyorum inşaALLAH yaptığının vahametini ve çirkinliğini anlar, ömrü boyunca pişmanlığını yaşayıp doğru bir insan olma yolunu seçer..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Hepimizin olsun inşaALLAH..
Amin çok saolun Allah razı olsun sizden

Şöyle kız artık dayanamayıp ablasına anlatıyor kızın babası kardeşimi çağırıyor erzurumda bi mekana mekanda kimse yok soruyor yaptın mı diye kardeşim direk yaptım diyor orda bir güzel dayak yemiş kolu kırılmış zaten sonrasını biliyorsunuz
Kardesinizin kolunu kizin ablasi mi kırmış?

Ben pişman olduğunu düşünüyorum belki de öyle görmek istiyorum bilmiyorum hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ne onun hayatında nede bizim hayatımız da değermiydi be
Bu güdü, pişmanlıkla azalacak bir sey degil. Yanlis ornek vermekten çekiniyorum o sebeple orneklendiremiyorum.

Kendi fikrime gore yazmıyorum bunu. Sadece anlamaya çalışıyorum. Orada dayak yiyecegini bile bile neden itiraf etti sizce? Boyle durumlarda genelde inkara basvururlar. Kardesinizi ve ailenizi en iyi siz tanirsiniz. - Asla savunmuyorum- boyle itiraf edersem acaba bizi evlendirirler diye mi düşündü?

Kendi fikrime gore yazmıyorum bunu. Sadece anlamaya çalışıyorum. Orada dayak yiyecegini bile bile neden itiraf etti sizce? Boyle durumlarda genelde inkara basvururlar. Kardesinizi ve ailenizi en iyi siz tanirsiniz. - Asla savunmuyorum- boyle itiraf edersem acaba bizi evlendirirler diye mi düşündü?
Çünkü herşey ortaya çıkmıştı yalan söyleyemezdi o saatten sonra

Umarım akıllanır ne deyim ki beter olsun bize şu yaşattıklarına bak işlemediğimiz bir suçun cezasını çekiyoruz özelliklede annem babam kim ister evladını böyle görmeyi bit anne için evladını silmek kolay mı

Akıllanmaz bunlar normal değil sapıklık. Tamamen dürtüsel. Umarım en ağır cezayı almıştır ve umarım bir daha karşısına imkan çıkmaz böyle bir şey için. Pedofillerle çalışanlar hiç pişman olmadıklarını ve bunun için yaşadıklarını söylüyor

Şimdi konu başlığınızı tekrar gördüm de noldu bu işin sonu kardeşiniz ceza aldı mı? Ailecek toparlanabildiniz mi? @sareehan

Allahım hala inanamıyorum böyle bişey nasıl benim başıma gelir nasıl kafayı yemek üzereyim elim ayağım tutmuyor biz üç kardeşiz ablam var ben ve erkek kardeşim. Erkek kardeşim 28 yaşında öyle bi bişey öğrendik ki allahım ölüm haberini alsam bu kadar canım yanmazdı kardeşim bir kaç yıldır akrabamızın kızını taciz ediyormuş kız dayanamamış ablasına itiraf etmiş ve kızın yaşı daha küçük Allahım tv lerde izlerken kanım donardı benim başıma geldi ailem perişan Söyleyecek söz bulamıyorum şikayet ettiler tabi şuan karakolda ordan hapse girecek of Allahım keşke ölseydi bu kadar canım yanmazdı
Umarim kardesiniz hapisten canli cikmaz

Back
X