Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Elleri öpülesi kadın ❤️ Bak ne güzel söylüyorsun . Kardeşin de düşünmeliydi bunu. Ben bi yanlış yapıyorum ama sonu nereye varacak? Bu leke ailemin de alnına sürülecek. Onlar da utanacak. Bu yüzden diyorum işte. Değmez inan. Emin ol senin yandığın kadar yanmıyor kardeşin şuan. O yüzden onu düşünmeyi bırakmalısın kardeşim. O düşünsün bunları sen değil. Annene çok destek ol. O kadar üzgünüm ki. Kendi annemin o halde olduğunu düşünüyorum da parçalardım o kardeşi ben. Annenin psikolojik destek alması lazım lütfen bunu sağlamaya çalış:KK43:
Bende istemsizce anneme hala konuyu açıyorum bi şekilde açılıyor birdaha bahsetmiyim yanında bi taraftan da kendini dik tutmaya çalıyor kadın bizim için

Arkadaşlar bişey sorucam annem 3 ay önce covid aşısının 2.sini olunca adet kanaması gibi kanaması oldu bir süredir devam eden kasık ağrısı bel ağrısı vardı randevu almıştık bu olaylar çıkınca gitmek istemedi hastaneye bugün tekrar kanaması oldu bu arada annem menepoza gireli 12 yıl oluyor yarın hastaneye gidecek o kadar korkuyorum ki inşallah kötü bir şey olmaz
Olmaz merak etme. Menopozdan 10-15 sene sonra bile arada ufak kanamalar olabiliyor. Aşı bende de regli cok öne cekti ayni ay iki defa kanadim gibi bsiey oldu. Iki dozda da ayni sey oldu hatta.

Peki arkadaşlar bişey sorucam ama gerçekten içtenlikle cevap vermenizi istiyorum.şimdi diyelim 8 10 yıl hapis yattı çıktı bu sonrasında ne yapardınız siz olsanız annemi düşünüyorum evladı sonuçta atsa atılmaz satsa satılmaz aileden tamamen dışlasak başka suçlara bulaşır bir başkasının canını yakar değil mi tabi ki asla hiç bişey eskisi gibi olmayacak bizim için
Ben olsam asla eskisi gibi kanim canimmis gibi davranmam ama tamamen de iletişimi kesmem. Evime cocuklarima yanastirmam ama takip ederim yaşıyor mu iyi mi tedaviye gidiyor mu napiyor. Kalacagi bir yer ayarlarim tvsine akilli priz falan takarim en kötü. Evde mi degil mi bakarim arada. Anneniz de belki iki hafta da bir ayda bir gider yoklar, hem görmüş olur. Kisa gorusmeler olur. Fazla muhatap olmadan. Zaman gosterir biraz da sizin tavrinizin nasil olacagini. Sucunu bildiğini anladigini gosterebilmesi burdaki en büyük parametre.

Ben olsam asla eskisi gibi kanim canimmis gibi davranmam ama tamamen de iletişimi kesmem. Evime cocuklarima yanastirmam ama takip ederim yaşıyor mu iyi mi tedaviye gidiyor mu napiyor. Kalacagi bir yer ayarlarim tvsine akilli priz falan takarim en kötü. Evde mi degil mi bakarim arada. Anneniz de belki iki hafta da bir ayda bir gider yoklar, hem görmüş olur. Kisa gorusmeler olur. Fazla muhatap olmadan. Zaman gosterir biraz da sizin tavrinizin nasil olacagini. Sucunu bildiğini anladigini gosterebilmesi burdaki en büyük parametre.
Ben pişman olduğunu düşünüyorum belki de öyle görmek istiyorum bilmiyorum hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ne onun hayatında nede bizim hayatımız da değermiydi be

Akıllı priz ne işe yarıyor acaba

Ben pişman olduğunu düşünüyorum belki de öyle görmek istiyorum bilmiyorum hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ne onun hayatında nede bizim hayatımız da değermiydi be
Degmez kismini düşünemiyor. Zaten dusunebilse yapmaz. Insan biseyi cok isterken düşünemiyor. Geriden bakinca aldatani da anlamiyoruz en basitinden. Nasi yapmis bunu diyoruz hic mantikli degil. Hormonlarin sapitmasi sonucu oluyor mantikla anlasilacak hicbir yani yok. Onun da o hastalikli beyni onu ele geçiriyor. Suçunu kabullenisi ve itirafiyla dogrusu bana da pisman olma potansiyeli var gibi geldi. Cok sürünmesi lazim ki bir daha tekrarlamayi aklindan bile geciremesin.

Akıllı priz ne işe yarıyor acaba
Uzaktan cep telefonuyla takili oldugu aleti açıp kapamaya yarıyor. Sen kendi telefonuna tanimlarsin. Ya da takip etmek isteyen herhangi bir kisi. Evdeki bir kac elektronik alete (televizyon, kettle, tost makinesi, bilgisayar vb.) takarsan gelmis mi evde mi acmis mi yasio mu sag mi en ucuz yollu kontrol etme biçimi olur diye düşündüm. Kamera koymak da bir secenek tabi ama yanaşmaz kimse kolay kolay ona. Bi de caktirmadan yapmak icin akilli priz dedim. Tabi watt olcerli bi akilli priz lazim. O cihaz acildigi an watt sarfiyati grafigine yansiyacagi icin. Kacta acilmis kapanmis gorebilceksiniz.

Son düzenleme:
Uzaktan cep telefonuyla takili oldugu aleti açıp kapamaya yarıyor. Sen kendi telefonuna tanimlarsin. Ya da takip etmek isteyen herhangi bir kisi. Evdeki bir kac elektronik alete (televizyon, kettle, tost makinesi, bilgisayar vb.) takarsan gelmis mi evde mi acmis mi yasio mu sag mi en ucuz yollu kontrol etme biçimi olur diye düşündüm. Kamera koymak da bir secenek tabi ama yanaşmaz kimse kolay kolay ona. Bi de caktirmadan yapmak icin akilli priz dedim.
Anladım teşekkür ederim

Degmez kismini düşünemiyor. Zaten dusunebilse yapmaz. Insan biseyi cok isterken düşünemiyor. Geriden bakinca aldatani da anlamiyoruz en basitinden. Nasi yapmis bunu diyoruz hic mantikli degil. Hormonlarin sapitmasi sonucu oluyor mantikla anlasilacak hicbir yani yok. Onun da o hastalikli beyni onu ele geçiriyor. Suçunu kabullenisi ve itirafiyla dogrusu bana da pisman olma potansiyeli var gibi geldi. Cok sürünmesi lazim ki bir daha tekrarlamayi aklindan bile geciremesin.
Umarım akıllanır ne deyim ki beter olsun bize şu yaşattıklarına bak işlemediğimiz bir suçun cezasını çekiyoruz özelliklede annem babam kim ister evladını böyle görmeyi bit anne için evladını silmek kolay mı

Çok üzücü herkes için ne denilebilir ki
Kendimi ne sizin ne ailenizin ne çocuğun ve ailesinin yerine koyamıyorum çok ağır bir imtihan
Siz aile ile karşı karşıya gelmemeye özen gösterin
Yaşadığınız yerde karşı tarafla aranızda köprü olabilecek akil bir büyüğünuz vardır muhakkak bence siz o kişiden sizin üzüntünüzü ve hakettiği cezayı alması konusunda hemfikir olduğunuzu iletsin ki büyümesin husumetiniz
Kardeş de hakettiği cezayı alacaktır lakin sadece reddetmek hiçbir şeye çözüm değil. Cezaevinde psikolojik destek almaya başlaması için önayak olmanız başkasına da yapmaması için alabileceğiniz bir önlem
Diyelim ki reddettiniz o daha da iyi değil daha kötü şeyler yapacaktır. Siz elinizden geleni yapın da aile olmak demek bu işte.
İntihar etsin ölsün demek kolay
Kardesinizi bilmiyorum ama genelde tacizciler çocukluğunda taciz edilenler oluyor belki bir hastalıktır ve düzeltebilir kendini. Ben olsam gorusurdum kardeşimle.
Kalbinizi ferah tutun adalet yerini bulacak zaman herseyin ilacı olacaktır

Allahım hala inanamıyorum böyle bişey nasıl benim başıma gelir nasıl kafayı yemek üzereyim elim ayağım tutmuyor biz üç kardeşiz ablam var ben ve erkek kardeşim. Erkek kardeşim 28 yaşında öyle bi bişey öğrendik ki allahım ölüm haberini alsam bu kadar canım yanmazdı kardeşim bir kaç yıldır akrabamızın kızını taciz ediyormuş kız dayanamamış ablasına itiraf etmiş ve kızın yaşı daha küçük Allahım tv lerde izlerken kanım donardı benim başıma geldi ailem perişan Söyleyecek söz bulamıyorum şikayet ettiler tabi şuan karakolda ordan hapse girecek of Allahım keşke ölseydi bu kadar canım yanmazdı
Konuyu bugün gördüm inanın çok üzüldüm nasıl teselli edebilirim bilemiyorum :( Bu suçu ne kadar bireysel işlemiş olsa da toplumda işler öyle yürümüyor farkındayım. Ama siz başınızı eğecek bişey yapmadınız o yüzden lütfen güçlü durup ailenize destek olun.. Kardeşiniz olacak o insan müsvettesinin de hakettiği cezayı almasını umuyorum. Mağdur kızcağıza ne kadar utansanız da bir şekilde destek olmaya çalışın, onun yanında olmanız sizin bu suça ortak olmadığınızın da en büyük kanıtı olacaktır. Bir de şunu merak ettim acaba yakalandı mı birine, nasıl itiraf etti bu kadar şeyi? Çünkü fiziksel bir kanıt yoksa sonuna kadar inkar da edebilir bu tarz suçlular? İtiraf etmesine şaşırdım gerçekten..

Konuyu bugün gördüm inanın çok üzüldüm nasıl teselli edebilirim bilemiyorum :KK43: Bu suçu ne kadar bireysel işlemiş olsa da toplumda işler öyle yürümüyor farkındayım. Ama siz başınızı eğecek bişey yapmadınız o yüzden lütfen güçlü durup ailenize destek olun.. Kardeşiniz olacak o insan müsvettesinin de hakettiği cezayı almasını umuyorum. Mağdur kızcağıza ne kadar utansanız da bir şekilde destek olmaya çalışın, onun yanında olmanız sizin bu suça ortak olmadığınızın da en büyük kanıtı olacaktır. Bir de şunu merak ettim acaba yakalandı mı birine, nasıl itiraf etti bu kadar şeyi? Çünkü fiziksel bir kanıt yoksa sonuna kadar inkar da edebilir bu tarz suçlular? İtiraf etmesine şaşırdım gerçekten..
Şöyle kız artık dayanamayıp ablasına anlatıyor kızın babası kardeşimi çağırıyor erzurumda bi mekana mekanda kimse yok soruyor yaptın mı diye kardeşim direk yaptım diyor orda bir güzel dayak yemiş kolu kırılmış zaten sonrasını biliyorsunuz

Çok üzücü herkes için ne denilebilir ki
Kendimi ne sizin ne ailenizin ne çocuğun ve ailesinin yerine koyamıyorum çok ağır bir imtihan
Siz aile ile karşı karşıya gelmemeye özen gösterin
Yaşadığınız yerde karşı tarafla aranızda köprü olabilecek akil bir büyüğünuz vardır muhakkak bence siz o kişiden sizin üzüntünüzü ve hakettiği cezayı alması konusunda hemfikir olduğunuzu iletsin ki büyümesin husumetiniz
Kardeş de hakettiği cezayı alacaktır lakin sadece reddetmek hiçbir şeye çözüm değil. Cezaevinde psikolojik destek almaya başlaması için önayak olmanız başkasına da yapmaması için alabileceğiniz bir önlem
Diyelim ki reddettiniz o daha da iyi değil daha kötü şeyler yapacaktır. Siz elinizden geleni yapın da aile olmak demek bu işte.
İntihar etsin ölsün demek kolay
Kardesinizi bilmiyorum ama genelde tacizciler çocukluğunda taciz edilenler oluyor belki bir hastalıktır ve düzeltebilir kendini. Ben olsam gorusurdum kardeşimle.
Kalbinizi ferah tutun adalet yerini bulacak zaman herseyin ilacı olacaktır
Benimde bu konuda kafam bi milyondu o yüzden burda ki arkadaşlara sormuştum siz olsanız ne yapardınız diye tamamen dışlasak başka suçlara karışsa yine bizim canımız yanacak affedip aramıza alsak bunu kendime yediremem görüşsemde selam Aleykümselam tarzımda olur çok yakın bi arkadaşım bana dedi ki intihar etse ebedi cehenbemlik tövbe edip doğru yolu bulması için rehber olun sizin dediğiniz gibi dışlasak başka acılar yaşatacak yine ucu bize dokunacak

Kendinizi kandırmayın, sapıklar pişman olmazlar, pişman olduğunu söylese bile inanmayın. Yarın fırsatını bulduğunda aynısını başka birine yapacak.

Benimde bu konuda kafam bi milyondu o yüzden burda ki arkadaşlara sormuştum siz olsanız ne yapardınız diye tamamen dışlasak başka suçlara karışsa yine bizim canımız yanacak affedip aramıza alsak bunu kendime yediremem görüşsemde selam Aleykümselam tarzımda olur çok yakın bi arkadaşım bana dedi ki intihar etse ebedi cehenbemlik tövbe edip doğru yolu bulması için rehber olun sizin dediğiniz gibi dışlasak başka acılar yaşatacak yine ucu bize dokunacak
Bence gidip bir görüş hatta ailen de görüşsün ama sakın ha intiharı teşvik edecek bir söz söylemeyin. Kızarsın edersin ama akıl verip yonlendirebilirsin de

Şöyle kız artık dayanamayıp ablasına anlatıyor kızın babası kardeşimi çağırıyor erzurumda bi mekana mekanda kimse yok soruyor yaptın mı diye kardeşim direk yaptım diyor orda bir güzel dayak yemiş kolu kırılmış zaten sonrasını biliyorsunuz
Anladım :( Yani itiraf etmesi en azından belki pişmanlığının göstergesidir.. Tabiki pişmanlık neyi değiştirir o ayrı ama bundan sonra kimsenin canını yakmaz bir ihtimal :dua:

Back
X