- 15 Ekim 2016
- 7.401
- 13.260
- 248
Ben kizima özel bölgesinin bir ismi oldugunu ogrettim . Geçen etek giymis altinada kisa bir tayt giymis babasina gidip baba bak artık kimse vajinami göremez demiş eşimin agzi açık kaldi. Bana neden öyle ogrettin ya daha küçük diyor manyakmisin sen dedim ne ogretseydim kuku fındik, pipi diye cahilliklemi buyutseydim tacize karsi bir koruma yöntemi bu tabiki hersekilde yalniz birakmam kimseyede emanet etmiyorum ama en doğrusu bu şekilde ogrenmesi .Hicbir cocuga izinsiz dokunulmaz, ben yegenime soruyorum ope bilir miyim, sarila bilir miyim diye isterse dokunuyorum istemezse asla dokunmuyorum. Her cocuga bu egitim verilmeli ama maalesef aileler cok bilincsiz cocuklara bu egitim verilmiyor. Ozel bolgelerini ogrettim mesela bu bolgelere kimse dokunamaz vs diye.
Ben küçükken yasli komsumuz beni kucagina alirdi kimse yokken orama tuhaf bir isimle yerim Ben onu yapardi mezarinda ters donsun inşallah.
Tamam haklisin dedi e sadece erkek kardeşi var esimin ögrenmemiski ailesinden
Eşimde bende ise gideceksek bile birbirimizi bekliyoruz eğer cocuklar hasta ve evdelerse. Is falan hiç önemli değil evladin yaninda. Kimseye hiç kimseye güvenmiyorum.