- 8 Ağustos 2017
- 159
- 267
- 18
- Konu Sahibi Babygirlll
-
Nasıl konuşuyorsunuz ya ben ozamnlar nikahlı olan eşime attım,altını çiziyorum lütfen düzgün konuşun!"Önceden yediğin hurmalar şimdi böyle biyerini tırmalar" işte
Adam olduğu pek söylenemez sadece çok kinci olduğu için silebilir diye düşünüyorum ama işte bilemiyorumAdamsa göstermez onu siz iyi tanırsınız yapar mıı
"Önceden yediğin hurmalar şimdi biyerini böyle tırmalar" işte
Bu nasil bir zihniyet? Nikahli kocasina açık fotoğraf göndermekten daha dogal ne olabilir?"Önceden yediğin hurmalar şimdi biyerini böyle tırmalar" işte
İnsanın başına ne geleceği belli olmaz degilmi eşin de olsa atmayacaktinizNasıl konuşuyorsunuz ya ben ozamnlar nikahlı olan eşime attım,altını çiziyorum lütfen düzgün konuşun!
Çıplak değil tabikş sadece açık dekolteli falanVallahi 3 yıldır evliyim eşime sadece karnımın fotografını atmıştım hamileyken. Nikahlı kocam felanndemişsiniz de herkes nikahlı kocasına çıplak foto atmıyor.
Güven değil bu uygun bulmama benim için.
Ve eğer başkasına göstermişmidir diye düşünüyorsan evet göstermiştir..
Eşinizi az çok tanimaniz lazım.. Ama büyük ihtimalle yapmaz diye düşünüyorum bunu da sizin iyiginiz için olmasa bile kendi erkeklik onuru için yapmaz yapmamalı..Meraba arkadaşlar,ben kısa süreli bi evlilik yaşadım,nişanlılık döneminde ve evli olduğum dönemde eski eş kişisine açık fotoğraflar atardım,1 sene oldu ayrılalı sürekli aklımda acaba sildimi fotoğraflarımı,bazen düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorum,hiç atmasaydım diyorum belli mi olur diyorum,ya başkasına göstermişse diyorum,bilemiyorum size sormak istedim hanımlar sizce silmişmidir?bide sizce boşanan bi erkek karısını başkasına anlatırmı?tabiki anlatan adamlık ve insanlıktan yoksundur bnce ama kafamı çok kurcalıyor bu konu.....
Ben kötü zihniyetliyim doğruBu nasil bir zihniyet? Nikahli kocasina açık fotoğraf göndermekten daha dogal ne olabilir?
Çok pişmanım zaten,ama yaşımın verdiği toylukla hiç düşünemedim,hem insan evlenirken ayrılacağını nasıl düşünsünki..Yargılamak bizlere düşmez bence atmış kendi kararı herkese hersey doğru gelecek die durum yok bence tedirgin olup olayı iyice uzerinze cekmeyin derim ben bosvern nasılsa bnu ögrenemezsnz kendnizi sıkmaya degmez
Bu nasil bir zihniyet? Nikahli kocasina açık fotoğraf göndermekten daha dogal ne olabilir?
O zaman siz evlenince, bir gun boşanma ihtimaline karşı hiç fotoğraf göndermeyin eşinizeBen kötü zihniyetliyim doğru
Bu devirde herşey olabilir kimseye guvenmeyeceksin hele de akıllı tel kullaniyosak acik fotoğraf çok sakıncalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?