Aklımı kemiren fotoğraf konusu

Babygirlll

Sevilde Sevme,Ağlama ağlat ;)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
159
267
18
Meraba arkadaşlar,ben kısa süreli bi evlilik yaşadım,nişanlılık döneminde ve evli olduğum dönemde eski eş kişisine açık fotoğraflar atardım,1 sene oldu ayrılalı sürekli aklımda acaba sildimi fotoğraflarımı,bazen düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorum,hiç atmasaydım diyorum belli mi olur diyorum,ya başkasına göstermişse diyorum,bilemiyorum size sormak istedim hanımlar sizce silmişmidir?bide sizce boşanan bi erkek karısını başkasına anlatırmı?tabiki anlatan adamlık ve insanlıktan yoksundur bnce ama kafamı çok kurcalıyor bu konu.....

Vallahi 3 yıldır evliyim eşime sadece karnımın fotografını atmıştım hamileyken. Nikahlı kocam felanndemişsiniz de herkes nikahlı kocasına çıplak foto atmıyor.
Güven değil bu uygun bulmama benim için.
Ve eğer başkasına göstermişmidir diye düşünüyorsan evet göstermiştir..

Nasıl konuşuyorsunuz ya ben ozamnlar nikahlı olan eşime attım,altını çiziyorum lütfen düzgün konuşun!
İnsanın başına ne geleceği belli olmaz degilmi eşin de olsa atmayacaktiniz
İnternet ortamindayiz telini kaybetse teli bi tamirciye görürse içinden başkası resimleri alır çoğaltır internet ortamında paylaşılır eşinin haberi bile olmaz

Çıplak değil tabikş sadece açık dekolteli falan

Eşinizi az çok tanimaniz lazım.. Ama büyük ihtimalle yapmaz diye düşünüyorum bunu da sizin iyiginiz için olmasa bile kendi erkeklik onuru için yapmaz yapmamalı..

Yargılamak bizlere düşmez bence atmış kendi kararı herkese hersey doğru gelecek die durum yok bence tedirgin olup olayı iyice uzerinze cekmeyin derim ben bosvern nasılsa bnu ögrenemezsnz kendnizi sıkmaya degmez

Yargılamak bizlere düşmez bence atmış kendi kararı herkese hersey doğru gelecek die durum yok bence tedirgin olup olayı iyice uzerinze cekmeyin derim ben bosvern nasılsa bnu ögrenemezsnz kendnizi sıkmaya degmez
Çok pişmanım zaten,ama yaşımın verdiği toylukla hiç düşünemedim,hem insan evlenirken ayrılacağını nasıl düşünsünki..

Bu nasil bir zihniyet? Nikahli kocasina açık fotoğraf göndermekten daha dogal ne olabilir?

Gayet doğru bir zihniyet çünkü zaman çok kötü

Bugünkü nikahlı koca yarın eski koca olabilir pekala bknz. şekil a

Boşanan erkekler de çok alçalabiliyor hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…