- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 29
- Konu Sahibi Babygirlll
-
Kadınlar kulübü beni şaşırtmaya devam ediyor. Sanırım sizler daha evlenirken boşanmak amaçlı evleniyorsunuz. Ne demek kocaya öyle fotoğraf gönderilmez ya? İster dekolteli atar ister çıplak atar. Kocası ya kocası! Yorumları okudukça şoklardan şoklara girdim. Kusura bakmayın da sevişirken de çarşafa sarınıyorsunuzdur siz Allah bilir
Konu sahibi bence hiç kafana takma, gururu olan bir erkek öyle bir şey yapamaz. Eski karısı olsa bile..
Konu açarken size mi başvuruluyordu acaba?Biri size bu şekilde bu uslupla konuşunca siz gidin boynuna sarılın olur mu?Başına iş gelirsede kendini nikahlı kocamdı diye savun ozaman. Niye konu açıyorsun ki ?
Canım insan nişanlıyken de nikah yapabilir değil mi..Konuda nişanlılık döneminde de attım demişsinizşimdi nikahlıyken diyorsunuz. Sevgiliyken de yapmış olabilirsiniz, bizi ilgilendirmez. Kendinizle çelişmeyin yeter
Onun dışında eski eşinizi en iyi siz tanırsınız. O kadar da “şey” değildir, yapmaz diyenler olmuş ama erkekler boşandıktan sonra namus olarak görmüyor maalesef. Evliyken bile karısını utanmasa arkadaşlarına servis edecek sapıklarla dolu artık ülke
Hadi eski eş çok düzgün bir adamdı yapmadı diyelim, teknoloji bu. Maalesef çekip hemen silsek bile yok olmuyor o fotoğraflar Videolar. Uygulamaların gizlice telefonumuzu röntgenlemesi bir yana, telefon servise gittiğinde ya da satıldığında vs pekala geri getirilebiliyor içindeki tüm veriler
O nedenle her zaman dikkatli olmakta fayda var.
Edit: önceki mesajı tamamlamadan yanlışlıkla göndermişim. Şarjım bitince düzenleyemedim.
Ergenliği atlamadın daha sanırım,Umarım yakında hafif bi şekilde atlatırsın,Dualarımız seninle...Ay canım yaaa sen dert etme bu kadar zaten bu hallere bu zihniyete değil adam ,kim ne yapsın :) kim senle niye uğraşsın kıyamam :) daha fazla etiketleme ki laf yarışı yapmayalım yormayayım seni ok mi
Nikah yapınca nişanlı olunmaz, karı-koca olunurCanım insan nişanlıyken de nikah yapabilir değil mi..
nikahlı kocasına fotoğraf attı diye suçlanan bi kadın gördüm ya artık gözüm açık gitmez. siz heralde eşinize hiç güvenmiyosunuz. temelli adamın yanında çıplak uyumayın, belki gece kalkıp fotoğrafınızı çekecek. yuh ya valla acıyorum bu zihniyete.
konu sahibi sen de çıkar at bu düşünceyi kafandan. birinin fotoğrafını ifşa etmenin cezası var. kimse bu derdi başına almaz. üzerinden bi sene geçmiş. çoktan silmiştir bile.[/öyle yorumlar yazmışlarki kendi kendime n’aptım acaba bu kadar dedim..Teşekkür ederim size ve sizin gibi yorum yapan arkadaşlara..../
Bizde bazı iş sebepleri dolayısıyla öyle yapıldı hanımefendi,sizde yapılınca karı,koca veya eş gibi istediğiniz sıfatları verebilirsiniz,sıfatlara bu kadar takılıyorsanız,ben nişanlı diyorumNikah yapınca nişanlı olunmaz, karı-koca olunur
Kadınlar kulübü beni şaşırtmaya devam ediyor. Sanırım sizler daha evlenirken boşanmak amaçlı evleniyorsunuz. Ne demek kocaya öyle fotoğraf gönderilmez ya? İster dekolteli atar ister çıplak atar. Kocası ya kocası! Yorumları okudukça şoklardan şoklara girdim. Kusura bakmayın da sevişirken de çarşafa sarınıyorsunuzdur siz Allah bilir
Konu sahibi bence hiç kafana takma, gururu olan bir erkek öyle bir şey yapamaz. Eski karısı olsa bile..
İnsan bilemiyor o evli olduğu insanın bigün yabancı bi insan olacağını bilemiyor değil mi ,bilse zaten farklı olur olaylar dimi..Burada mesele çıplak foto yollayıp yollamama değil, zaten koca denilen varlık karısının canlı olarak o çıplak resimlerinden çok daha fazlasını görüyor. Kötü niyetli biri istese gizli videolar resimler çeker mesele o değil.
Mesele kendi tlf olsa bile o şekilde resimleri bulundurmanın tehlikesi.
Geçen yıllarda bir prof. adamın ve sevgilisinin çırılçıplak resimleri instagrama düşmüştü. Yanlışlıkla kendisi paylaşmış.
Bin türlü watsap grubu var üyeyiz. Tlfda bin tane uygulama var. Yanlışlıkla foto paylaşmak öyle kolay ki.
İnsanın başına her tür iş gelebilir. Telefon kaybolabilir, bozulup servise gidebilir, çalınabilir, virüs bulaşabilir. Biri telefonu kurcalayabilir.
Kendi telefonun olunca bile bu tehlikeler varken, üstelik artık evli olmadığın, kontrol edemeyeceğin, yabancı bir adamın telefonunda resim bulunması gayet de sakıncalı ve de tehlikeli.
Sağolun,kötü ayrıldık,İnşaallah göstermez.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın..Biz yaptik mi yapmadik mi sorulmamis ki derdini anlatmis arkadas...Yargilamak bize dusmes. Kendisi de diyor pismanim hata yaptim. Herneyse ex esin Le nasil ayrildin, erkek bu benim fikrim kendi bakar Ama O sinirle de Kessin O fotolari da silmistir eger kotu ayrildiysaniz. Cunku yuzunu gormek istemiyordur, hatirlamak istemiyordur. Ama Gidip de baskasina gosterecek hali yoktur... Ayip Adama ne derler ya...Dert etme yoluna Devam et.
Erkekler bizim kadar didiklemiyorlar bazı şeyleri, ve anlatacağını sanmıyorum.Silmişdir de şuan ki hayatında sorun yaşamak istemediğindenMeraba arkadaşlar,ben kısa süreli bi evlilik yaşadım,nişanlılık döneminde ve evli olduğum dönemde eski eş kişisine açık fotoğraflar atardım,1 sene oldu ayrılalı sürekli aklımda acaba sildimi fotoğraflarımı,bazen düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorum,hiç atmasaydım diyorum belli mi olur diyorum,ya başkasına göstermişse diyorum,bilemiyorum size sormak istedim hanımlar sizce silmişmidir?bide sizce boşanan bi erkek karısını başkasına anlatırmı?tabiki anlatan adamlık ve insanlıktan yoksundur bnce ama kafamı çok kurcalıyor bu konu.....
Çok haklısın,atarlanınca,tepki verince sanki yükseldiklerini sanıyorlar,zaten bidaha kolay kolay konu açacağımı sanmıyorum,Bnde Burda destekleyici Mesajlar olacağını bekliyordum,evet eleştiri tabiki olabilir fakat okadar abartılmışki konuyu okumadan yorumları okusam,kim bilir napmış derim,hatta üyeliğimide iptal ettirmeyi düşünüyorum.Teşekkür ederim, güzel mesajın için..Canım bugun ikinci yazisim gercek derdin varsa bdv ye konu acma çünkü hakkaniyetli yorum yapan cok az..herkes atarlı mesaj yazma derdinde
Çok haklısın,atarlanınca,tepki verince sanki yükseldiklerini sanıyorlar,zaten bidaha kolay kolay konu açacağımı sanmıyorum,Bnde Burda destekleyici Mesajlar olacağını bekliyordum,evet eleştiri tabiki olabilir fakat okadar abartılmışki konuyu okumadan yorumları okusam,kim bilir napmış derim,hatta üyeliğimide iptal ettirmeyi düşünüyorum.Teşekkür ederim, güzel mesajın için..
"Önceden yediğin hurmalar şimdi biyerini böyle tırmalar" işte[/QUO
Kocasına zamanında resim atmış bunda ne gibi bir sakınca var , miller nikahsuız yaşayıp çoluk çocuk sahibi olurken oo ne desteklemeleri ne desteklemeleri yaparsınız, sorun sadece"nikahlı"olması mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?