- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi Babygirlll
-
Bu çok açık sözlü olmadı mı?Ya kime gösterecek ki? Eski karımın memesi diye mahmut dayiya nasil gösterebilir? Gavat misin derler adama.
Bence düşünmeyin bu konuyu. Nasil olsa bilemezsiniz.
Isterse dunyaya servis etsin fotoğraflarımı. O onun ayıbı. Kendi karısını başkalarına göstermeyi erkeklik gururu ve ahlakı kabul ediyorsa, benim yapacak birşeyim yok. Ahlaksiz her turlu yapar ahlaksızlığını. O zaman yüzümüzün fotoğrafını da gondermeyelim, cekmesine izin vermeyelim. Belki bi inat uğruna açık vucutlara montaj falan yapıp internet sitelerine koyar. Olur mu olur..Gayet doğru bir zihniyet çünkü zaman çok kötü
Bugünkü nikahlı koca yarın eski koca olabilir pekala bknz. şekil a
Boşanan erkekler de çok alçalabiliyor hani
Bu çok açık sözlü olmadı mı?
Çok pişmanım zaten,ama yaşımın verdiği toylukla hiç düşünemedim,hem insan evlenirken ayrılacağını nasıl düşünsünki..
Genel boşanan erkekler diye sordum,fikir almak biraz olsun rahatlamak amacıyla sordum,bi fikrin yoksa bi tuşla geri çıkıyorsun konudan.Evlendiniz boşandınız bu karakteri tanımadınız bize mi soruyorsunuz
Yıllardır evliyim daha bir kere bile yollamadimO zaman siz evlenince, bir gun boşanma ihtimaline karşı hiç fotoğraf göndermeyin eşinize
Ben de 5 yillik evliyim, ben de gondermedim. Ama yeri gelmediği için. Kocama guvenmeyeceksem neden evlendim o zaman? Koynuna da girme, belki ilerde boşanırsan fantazilerinizi anlatır. Bunun sonu yok ki, belki boşanırsam diye hayat mi yaşanır?Yıllardır evliyim daha bur kere bile yollamadim
Eşim günlerce gelmedigide oldu askerde oldu yinede öyle bişey asla yapmadım yapmamda
Tesettürlü bi bayan açık foto atıyor. Bundan çekiniyor. Normal değilmi sence wiyoletcim :)Yıllardır evliyim daha bur kere bile yollamadim
Eşim günlerce gelmedigide oldu askerde oldu yinede öyle bişey asla yapmadım yapmamda
. Evet yanlış bişy yaptım biliyorum,fakat kimin neyi ne için yaptığını bilemezsiniz,yargılamak çok kolay..Yıllardır evliyim daha bur kere bile yollamadim
Ya kime gösterecek ki? Eski karımın memesi diye mahmut dayiya nasil gösterebilir? Gavat misin derler adama.
Mahmut dayı da tam şark köşesi olmuşSansur yapmaya kıyamadım ya cuk diye oturdu oraya
Ama konu sahibi boşanmış eski eşi pekte iyi biri değilmiş halen aklında silmismidir sorusu varBen de 5 yillik evliyim, ben de gondermedim. Ama yeri gelmediği için. Kocama guvenmeyeceksem neden evlendim o zaman? Koynuna da girme, belki ilerde boşanırsan fantazilerinizi anlatır. Bunun sonu yok ki, belki boşanırsam diye hayat mi yaşanır?
Bana akıl vereceğine kadar önce kendi derdini çöz ama o bi tuşla olmuyor işteGenel boşanan erkekler diye sordum,fikir almak biraz olsun rahatlamak amacıyla sordum,bi fikrin yoksa bi tuşla geri çıkıyorsun konudan.
Ya kime gösterecek ki? Eski karımın memesi diye mahmut dayiya nasil gösterebilir? Gavat misin derler adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?