Aklımı kemiren fotoğraf konusu

napiosa yapsin hic kafani yorma! sonucta egerki birsey yaparsa kalitesini belli eder...

ha su oha falan oldum nasil yaparsin diye konusanlarida takma! bosuna esss degil istedigimi yaparim. esinede güvenmiceksen niye evleniyorsun....

Gayet doğru bir zihniyet çünkü zaman çok kötü

Bugünkü nikahlı koca yarın eski koca olabilir pekala bknz. şekil a

Boşanan erkekler de çok alçalabiliyor hani
Isterse dunyaya servis etsin fotoğraflarımı. O onun ayıbı. Kendi karısını başkalarına göstermeyi erkeklik gururu ve ahlakı kabul ediyorsa, benim yapacak birşeyim yok. Ahlaksiz her turlu yapar ahlaksızlığını. O zaman yüzümüzün fotoğrafını da gondermeyelim, cekmesine izin vermeyelim. Belki bi inat uğruna açık vucutlara montaj falan yapıp internet sitelerine koyar. Olur mu olur..

Yıllardır evliyim daha bur kere bile yollamadim
Eşim günlerce gelmedigide oldu askerde oldu yinede öyle bişey asla yapmadım yapmamda
Ben de 5 yillik evliyim, ben de gondermedim. Ama yeri gelmediği için. Kocama guvenmeyeceksem neden evlendim o zaman? Koynuna da girme, belki ilerde boşanırsan fantazilerinizi anlatır. Bunun sonu yok ki, belki boşanırsam diye hayat mi yaşanır?

Yıllardır evliyim daha bur kere bile yollamadim
Eşim günlerce gelmedigide oldu askerde oldu yinede öyle bişey asla yapmadım yapmamda
. Evet yanlış bişy yaptım biliyorum,fakat kimin neyi ne için yaptığını bilemezsiniz,yargılamak çok kolay..

Ya kime gösterecek ki? Eski karımın memesi diye mahmut dayiya nasil gösterebilir? Gavat misin derler adama.
Bence düşünmeyin bu konuyu. Nasil olsa bilemezsiniz.

+++
Oh yenge de erik gibiymiş kütür kütür abimiz diyecek halleri yok ya

Bence hiç tasalanma.Eşine bile atmayacaksın iyi hoş da.Eşin zaten Ahlak yoksunu olsa Oray'a buraya kamera koyar kaydeder bunları kullanacak biri olsa ya da gizlice çeker resmini.Ona ne diyeceğiz peki?

Boşuna strese girme bence yani niyeti o olsa senin gönderdiğin resimlere kalmaz.

Anladigim kadariyla tesetturlusun ve dekolteli fotograflari dert ediyorsun
Adamsa eger artik karisi olmadigin icin silmis olmali

Ama konu sahibi boşanmış eski eşi pekte iyi biri değilmiş halen aklında silmismidir sorusu var
Evli olsa zaten böyle bi konu açmazdı

Ya kime gösterecek ki? Eski karımın memesi diye mahmut dayiya nasil gösterebilir? Gavat misin derler adama.
Bence düşünmeyin bu konuyu. Nasil olsa bilemezsiniz.

Hakikaten yahu,adam göstermese bile telefonu biri kurcalasa o da olmadı bazı uygulamalarla yedekleme yapıyor otomatik olarak adama güvensem telefona,teknolojiye güvenmem o kadar ünlünün hesabı hacklendi bu ne rahatlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…