- 8 Ağustos 2017
- 159
- 267
- 18
- Konu Sahibi Babygirlll
-
EveAnladigim kadariyla tesetturlusun ve dekolteli fotograflari dert ediyorsun
Adamsa eger artik karisi olmadigin icin silmis olmali
Turnacigim doğru mu yani tesettürlü de olsa öyle resimler yollaması bide ayrılmış içinde şüphe kalmış işteTesettürlü bi bayan açık foto atıyor. Bundan çekiniyor. Normal değilmi sence wiyoletcim :)
Çıplak değil tabikş sadece açık dekolteli falan
Amin amin.Turnacigim doğru mu yani tesettürlü de olsa öyle resimler yollaması bide ayrılmış içinde şüphe kalmış işte
O yüzden dikkatli olmamız lazım degilmi bu zamanda
İnşallah silmistir telide kırmıştır
Dost acı söyler oldu ilk mesaj
Bana akıl vereceğine kadar önce kendi derdini çöz ama o bi tuşla olmuyor iştehadi byss
Bakın sizin atıp atamadığınızı sormadım zaten,ben atmış bulundum dedim..Yorumunuz için teşekkürler..Basim kapali degil ama hicbirzaman internet uzerinden esime dekolteli vs fotograf cekmedim, atmadim. Elbise alirken esime denedigim elbiselerin fotolarini atarken bile eşim yuzun ve bacaklarin gorunmesin kirparak at fotolari diyordu.
Eşimin fotograflari yayacagindan degil ama o wptan filan attiginiz fotograflari sadece siz gormuyorsunuz ve internete koyulan hicbisey tamamen yok olmaz. Esiniz yapar mi yapmaz mi bilinmez
Baktımki ihtiyacın var akıl verdim,hala burda olduğuna göre bi tuşla yapılacak işi bile becerememişsin..tekrar dene belki olur hıı :)Bana akıl vereceğine kadar önce kendi derdini çöz ama o bi tuşla olmuyor iştehadi byss
Ay canım yaaa sen dert etme bu kadar zaten bu hallere bu zihniyete değil adam ,kim ne yapsın :) kim senle niye uğraşsın kıyamam :) daha fazla etiketleme ki laf yarışı yapmayalım yormayayım seni ok miBaktımki ihtiyacın var akıl verdim,hala burda olduğuna göre bi tuşla yapılacak işi bile becerememişsin..tekrar dene belki olur hıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?