- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Gerçekten doğru tespit etmişsiniz. Birde ben ona dönerken aileme yüzümü kara çıkarma onlar güvenmiyor ben buna rağmen rest çektim dedimEşinizi eşşek sudan gelene kadar dövesin varresmen ona mecbur olduğunuzu düşünüp bunu kullanmaya çalışıyor.
Eşim mesafe koymayı bilmiyor maalesef. Güvensem zaten barışırdım ama bu sefer kesin boşanırız.Icim alir gider ellerini oper ama mesafeyi korurum ne küs ne barışık gibi olurum diyorsan belki kabul edilebilir .Ama sen onlara gidince ayni sorunlar olusacak ve esin yine kotu olacaksa hic yapma .Bunu en iyi sen bilirsin
Onlar akıllanmadı ki .. Pişman bile değiller arayıp bir özür bir güzel söz duymadım. Barışırsak eskisinden beter olacağımıza eminim. Eşim mesafe koyamıyorBazı sorunların çözümü yoktur işte .. Ailesi ile barış diyemiyorum çünkü ne yaşadığını bilmiyorum ama en mantıklısı o şu an.
Ben çok yapıcı biriyim bana en büyük kötülüğü yapanı bile affedebilecek karakterdeyim. Ama bunu yaparsam eşimle eski günlere dönücez ve dönülemeyen bir yola gireceğiz diye çok korkuyorumBu meseleyi giriş gelişme sonuç olarak o kadar çok okuyoruz ki burda..
çözümü bulan var mı bilmiyorum.
Peki bana adım atmamalarına rağmen yine ben adım atmalı mıyım sizce ? 4 yıldır tüm adımları ben attım eşim ve evliliğim içinHiç birşeye mecbur değilsin ama küslük ömür boyu da süremez.
Dediğin gibi eşini sürekli dolduracaklar o da sana saracak ve huzurunuz hiç olmayacak.
En iyisi orta yolu bulmak.
Yani barışıp mesafeli olup uzak durmak yine sorun çıkarsa eşini uyar aynı şeyleri yaşamak o da istemiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?