aklımı mı kaçırıyorum ?

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
benim derdim hanımlar çalışırken dahi eşimin ailesinin bana yaptıklarını düşünüyorum hesap kitap yaparken bile aklıma onlar geliyor 2 yıl oldu nerdeyse evleneli ama yaptıkları içimden çıkmıyor sizce düşünmemek için ne yapmalıyım ???????

ona göre değer biç sende
ayda yılda bir gidip gel
resmi dur
sonrada ne haliniz varsa görün de, kendi hayatını mutlu yaşamaya bak.

sizce bu düşünceleri aklı:mdan nasıl atabilirim sanki onlarla yaşıyor gibiyim benim asıl derdim sanırım söyledikleri sözlerin hep altında kalıyorum en son geçinemiyoruz bu borçlar bizi mahvetti dedim bana sende zengin kocayla evlenseydin dedi şaşıp kaldım ...

sizce bu düşünceleri aklı:mdan nasıl atabilirim sanki onlarla yaşıyor gibiyim benim asıl derdim sanırım söyledikleri sözlerin hep altında kalıyorum en son geçinemiyoruz bu borçlar bizi mahvetti dedim bana sende zengin kocayla evlenseydin dedi şaşıp kaldım ...

a aaaaaa......
bilemedim işte napcan bunun gibi bi çulsuzu aldım diyeydin
böylede denmezde hani onu alt etmiş olurdun en azından:52:

bu borç konusu uzun zamandır benide mahvetti ama nedense kaynanalar gelin birşey dedimi bu en son sözü söylüyolar benimkide aynısını söyledi ve ben cevabı yapıştırdım

BÖYLE OLUCAĞINI KEŞKE DAHA ÖNCE SÖYLESEYDİNİZDE BENDE BULSAYDIM HİÇ SÖZ NİŞAN DÜĞÜN OLMASAYDI HATTA TANIŞMASAYDIK DEDİM

O ŞAŞA KALDI

bu borç konusu uzun zamandır benide mahvetti ama nedense kaynanalar gelin birşey dedimi bu en son sözü söylüyolar benimkide aynısını söyledi ve ben cevabı yapıştırdım

BÖYLE OLUCAĞINI KEŞKE DAHA ÖNCE SÖYLESEYDİNİZDE BENDE BULSAYDIM HİÇ SÖZ NİŞAN DÜĞÜN OLMASAYDI HATTA TANIŞMASAYDIK DEDİM

O ŞAŞA KALDI
valla bayıldım size bu söze ayrı bi bayıldım işte bende diyebilsem ah ahhh nerde onlar beni yapıştırıp koyuyor :D

a aaaaaa......
bilemedim işte napcan bunun gibi bi çulsuzu aldım diyeydin
böylede denmezde hani onu alt etmiş olurdun en azından:52:

buğday tanesi aynen katılıyorum benimkide dedi ama cevabı verdim altta kalsaydım bende çok içime atardım kurdukça kurardım ama neyseki o an iyiki cevabı oturtturmuşumm

O ŞAŞA KALDI

:46::46::46::46::1:
Ağzına sağlık

muhattap olmıycaksın ve içinde ne var ne yok eşine şikayet etmeden lafları soku soku verceksin kaynanaya :27: ağzını açtığı an o alanı terk edip kafam kaldırmıyo artık hiçbişeyi psikolojikmen çöküşteyim bittim ben öldüm aman ALLAH ım çok kötüyüm diyip çıkıcaksın işin içinden:9:

seninde oğlun bakamıycağı kadını almasaydı madem öle deseydin keşke....

valla bayıldım size bu söze ayrı bi bayıldım işte bende diyebilsem ah ahhh nerde onlar beni yapıştırıp koyuyor :D

yorgun ne kadar altta kalırsan emin ol kayınvaliden o kadar laf sokar sana bence artık yavaş yavaş cevabını ver kayınvaliden şimdi sana bu lafı diyebiliyorsa sonra neler demezki kaç yıllık evlisiniz bu arada

muhattap olmıycaksın ve içinde ne var ne yok eşine şikayet etmeden lafları soku soku verceksin kaynanaya :27: Ağzını açtığı an o alanı terk edip kafam kaldırmıyo artık hiçbişeyi psikolojikmen çöküşteyim bittim ben öldüm aman allah ım çok kötüyüm diyip çıkıcaksın işin içinden:9:

valla hanımlar çok hoşsunuz :) buraya üye olduğum için çok şanslıyım enazından içimi döküp rahatlıyorum söylediklerinizi yapmaya çalışırım inşllh yapabilirim yoksa bu dert beni hasta edecek :(

valla hanımlar çok hoşsunuz :) buraya üye olduğum için çok şanslıyım enazından içimi döküp rahatlıyorum söylediklerinizi yapmaya çalışırım inşllh yapabilirim yoksa bu dert beni hasta edecek :(

sen kafanda büyüttükçe o insanlar kendini bişey sanıyor emin ol...bazn deliye yatıcaksın çat çat vericeksin cevaplarını bak ozaman nasılda rahatlıyorsun...onlar kendini düzeltmiyorsa sen kişiliğini değiştirceksin...unutma şeytan marka giyer :47:

Back
X