Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizce bu düşünceleri aklı:mdan nasıl atabilirim sanki onlarla yaşıyor gibiyim benim asıl derdim sanırım söyledikleri sözlerin hep altında kalıyorum en son geçinemiyoruz bu borçlar bizi mahvetti dedim bana sende zengin kocayla evlenseydin dedi şaşıp kaldım ...
sizce bu düşünceleri aklı:mdan nasıl atabilirim sanki onlarla yaşıyor gibiyim benim asıl derdim sanırım söyledikleri sözlerin hep altında kalıyorum en son geçinemiyoruz bu borçlar bizi mahvetti dedim bana sende zengin kocayla evlenseydin dedi şaşıp kaldım ...
valla bayıldım size bu söze ayrı bi bayıldım işte bende diyebilsem ah ahhh nerde onlar beni yapıştırıp koyuyorbu borç konusu uzun zamandır benide mahvetti ama nedense kaynanalar gelin birşey dedimi bu en son sözü söylüyolar benimkide aynısını söyledi ve ben cevabı yapıştırdım
BÖYLE OLUCAĞINI KEŞKE DAHA ÖNCE SÖYLESEYDİNİZDE BENDE BULSAYDIM HİÇ SÖZ NİŞAN DÜĞÜN OLMASAYDI HATTA TANIŞMASAYDIK DEDİM
O ŞAŞA KALDI
a aaaaaa......
bilemedim işte napcan bunun gibi bi çulsuzu aldım diyeydin
böylede denmezde hani onu alt etmiş olurdun en azından![]()
bu borç konusu uzun zamandır benide mahvetti ama nedense kaynanalar gelin birşey dedimi bu en son sözü söylüyolar benimkide aynısını söyledi ve ben cevabı yapıştırdım
BÖYLE OLUCAĞINI KEŞKE DAHA ÖNCE SÖYLESEYDİNİZDE BENDE BULSAYDIM HİÇ SÖZ NİŞAN DÜĞÜN OLMASAYDI HATTA TANIŞMASAYDIK DEDİM
O ŞAŞA KALDI
valla bayıldım size bu söze ayrı bi bayıldım işte bende diyebilsem ah ahhh nerde onlar beni yapıştırıp koyuyor![]()
muhattap olmıycaksın ve içinde ne var ne yok eşine şikayet etmeden lafları soku soku verceksin kaynanayaAğzını açtığı an o alanı terk edip kafam kaldırmıyo artık hiçbişeyi psikolojikmen çöküşteyim bittim ben öldüm aman allah ım çok kötüyüm diyip çıkıcaksın işin içinden
![]()
yorgun ne kadar altta kalırsan emin ol kayınvaliden o kadar laf sokar sana bence artık yavaş yavaş cevabını ver kayınvaliden şimdi sana bu lafı diyebiliyorsa sonra neler demezki kaç yıllık evlisiniz bu arada
valla hanımlar çok hoşsunuz :) buraya üye olduğum için çok şanslıyım enazından içimi döküp rahatlıyorum söylediklerinizi yapmaya çalışırım inşllh yapabilirim yoksa bu dert beni hasta edecek![]()
aaa calisomussun ya bosver ya bütün gün evde olup onlari mecburen düsünsedin boswer yaaaa calis takma kafana giiiccc
çalışmasaydım kesin uçuşa geçerdim :)