Aklımı toplayamıyorum :(

Canim inan biliyorum biraz o sureci. Ben de son onda dondum o yoldan. Yurt disinda cok ugrastirirlar, TR de girla torpil doner, bunun uzerine derslerin stresi, acaba bir omur akademi dogru sey midir sorgulamasi, kafayi yer insan. Ask mesk sorunlari eglenceli bile kalir bunlarin yaninda.

Mumkunse bir tatile cik. Hayata farkli gozlerle bak, bir durul dinlen, tad al yasamaktan.

.

Dediğin gibi bir sürü bir sürü aksaklıklar, bir sürü torpil... Ben de doktora yaparak doğruyu mu yapıyorum diyorum zaten. Bir yere kadar sabredeyim sonrası garanti diye birşey yok. Çalış çalış sonu yok. Geçen dönem bir sürü sorun yaşadım, hocam emekli oluyor vss. Sanırım hayatıma düzgün biri girsin diye düşündüğüm için bunun üzerinde çok düşündüm :(

Yani bence aklinizi kurcaliycagina onunla konussaniz daha iyi olur sanki.sonuc iyi ya da kotu,dogru ya da yanlis bir karara varmis olursunuz.kafanizdaki bu karisiklikta sona erer bence

eğer bi büyüğün falan annen varsa çekinmiyceksen falanca kişi ilgimi çekiyor diye söyle. eğer oğlanın annesi de gelin arıyorsa, o kişi seni önersin kadına. büyükler çöpçatanlık yapınca daha rahat olur işin. şimdi o ilgi göstermeden sen yaklaşırsan zorlanabilirsin, belki geri tepebilir. hep sınavlarına da odaklanmalısın zaten.

Merhaba hanımlar,

Bu ilk gönderim olacak, bu ara aklımı pek toparlayamadım. İçinde bulunduğum durum sizden birilerinin de başına gelmiştir belki diyerek, en azından içimi dökmek istedim.

Hayatım pek istediğim gibi gitmiyor bu aralar, doktora yapıyorum, 24 yaşındayım, hem okulda durumlar istediğim gibi değil, hem de kadro bulamadım daha. Sınavlara hazırlanıyorum. Fakat bu ara kafam fena halde dağıldı. Gönül meselesi...

Biri var efendi, esprili, düzgün. Ama hem akraba, hem arada 11-12 yaş var hem de farklı şehirlerdeyiz. Polis kendisi şark görevinde. Daha önceden de dikkatimi çekerdi de ama hiç ciddi ciddi düşünmemiştim. En son bir aile yemeğinde karşılaştık yine, annesi babası bana karşı çok sıcak davranır normal de de ama o gün biraz daha farklıydı sanki annesiyle yemekte yan yana oturduk kendi eliyle besledi resmen. Yemek bitiminde de bizi eve onlar bıraktı yine annesi arabada elimi tutup oturdu öyle. Onunla da muhabbetimiz oldu ama her zaman ki kadar çünkü ben kendisine maalesef Abi diyorum. Etrafımda benden büyüklerde abi diyince ben söylemezsem garip kacacakmış gibi hissediyorum. Her söylediğimde de bir pişmanlık, çünkü doğru kişi O gibi hissediyorum...

Yemeğin üstünden 22 gün geçti fakat ben hala garip hissediyorum, facebook ta resimlerine bakıp bakıp duruyorum. Kalkıp sınavlara hazırlanmam gerekiyor bu kadar sene emek verdim bir kadro bulmam gerekiyor fakat ben aklımı toparlayamıyorum. Duygularımdan emin değilim ama onu tanımak ta istiyorum. Ama hayatında biri var mı yok mu onu bile bilmiyorum. Hem de akraba olunca korkuyorum, olmaz yarın laf söz olur diye.

Kısacası ne göze alabiliyorum, ne gözümü alabiliyorum durumu. Cesaretim de yok. Sadece dua edebiliyorum. Hayırlısı olsun diye.

Sizce bir şey yapmalı mıyım, ne yapmalıyım? Karşı taraftan bu yanda bir ışık görmeden bir şey yapmamalı mıyım? Bir şey yapsam bile görüşmek gibi bir ihtimalde yok farklı şehirlerdeyiz. Anca bayram seyranda ailesinin yanına geliyor.

Bir de bu konuyu onu bir daha görene kadar kapatmak var, fakat korkuyorum yine evlilik çağında ve ailesi evlendirmek istiyor, bir gün öyle bir haber alırsam diye korkuyorum.

İçimden geldiği gibi yazdım, cevap yazar görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim.

aranzda 11 yaş var demişsin canım ve onun doğru kişi oldugunu söylemişsin senin böyle düşünmene ney sebep oldu yani tam olarak karakterinde neleri beyendin neyine aşık oldun :))))))))))))

aranzda 11 yaş var demişsin canım ve onun doğru kişi oldugunu söylemişsin senin böyle düşünmene ney sebep oldu yani tam olarak karakterinde neleri beyendin neyine aşık oldun :))))))))))))

Fiziksel olarak genelde değerlendirmem, ilk başlarda sadece fiziksel olarak beğendiğimi fark ettim ama bir şeye yormadım. Bir seferinde gülüşü dikkatimi çekti bir daha dönüp baktım dikkatlice öyle öyle ufak şeylerle birşeyler hissettiğimi farkettim. Doğru kişi demiş olmam biraz fazla olabilir. Efendi düzgün esprili fakat bir ciddiyeti de var, karakterini beğeniyorum yani. İleri de mutlu huzurlu bir hayat kurulabilir gibi geliyor.

11 yaş meselesine aslında pek takılmıyorum. Çünkü hep biriyle olacaksam yaş farkı olması gerektiğini düşünürüm. Kendi yaşıtlarımla hiç düşünemedim kendimi.

Fiziksel olarak genelde değerlendirmem, ilk başlarda sadece fiziksel olarak beğendiğimi fark ettim ama bir şeye yormadım. Bir seferinde gülüşü dikkatimi çekti bir daha dönüp baktım dikkatlice öyle öyle ufak şeylerle birşeyler hissettiğimi farkettim. Doğru kişi demiş olmam biraz fazla olabilir. Efendi düzgün esprili fakat bir ciddiyeti de var, karakterini beğeniyorum yani. İleri de mutlu huzurlu bir hayat kurulabilir gibi geliyor.

11 yaş meselesine aslında pek takılmıyorum. Çünkü hep biriyle olacaksam yaş farkı olması gerektiğini düşünürüm. Kendi yaşıtlarımla hiç düşünemedim kendimi.

bence yaşın hiçbi önemi yok kesinlikle. Bunun dışında karakteri güzel diyorsunn beğenmişsin belli ki telefonu fln var mı msj falan atsan bence konuşabilirsin yani bu durumu onunla bi engel yok aranzda gördügüm kadarıyla :)))))))))))))))

Back
X