aklımı yitiricem lütfen yardım arkadaşlar...

ne insanlara nede hayata güvenmiyorum diyorsun, asil ilk önce kendine güvenmiyorsun.
Kendine güven hazirliklarini yavas yavas yap.
Bir isin üstüne cok düsersen, etrafindakileride tedirgin edersin. Düsünsene seni gercekten seven birisi bile olsa, böyle davrandigin icin senden soguyabilir.
Rahat ol ve kafani baska seylerle mesgul et, ölüm kalim meselesi degil sonucta.
Bana cok sacma geldi hareketlerin, hic sevmem öyle koca meraklisi evlenme meraklisi tipleri. Yani cool ol biraz ya.....

aileme karşı mahçup olamaktan,tekrar hem ailemin hem benim hayal kırıklığı yaşamaktan korkmammı saçma geldi size????fikrinize saygı duyuyorum ama kuşkularımda yanılmıyorum çünkü tavırları değişti bana karşı eskisi gibi araamıyor..böyle bir durumdamı hazırlıklarıma başlayayım yanii......

cnm inş dediğin gibi boşunadır kendimi yiyip bitirmem ama,dün geceden belli değişik tavırlar içinde..eskisi gibi aramıyor..hatta şu saate kadar hiçç aramadı..bende onu aramıyorum çünkü deniyorum bakalım ne zaman arayacak diye..yaa inan çıldırmak üzereyim..boşuna korkmuyorumkii,böyle aramaması soğuk davranması normalmi sence???önceden sık sık arayan insan birde...haklısın bayrama sayılı günler kala,bu durumda davranıyor..işte buna o kadar çok üzülüyorumkiii

yine konuştum ve bayramda gelmek için ailesinin terdeddüt ettiğini söyledi.. bayram da zaman bulurmuyuz gitmeye diye..bende sen kararından eminmisin diye sordum buna karşılık ben gelmeyeceğiz demiyorum ama bizimkiler ziyaretlerden fırsat bulamaz diye korkuyorlar diyor..ama aynı zamanda beni sevdiğinide söylüyor..artık beynim durmuş durumda

yine konuştum ve bayramda gelmek için ailesinin terdeddüt ettiğini söyledi.. bayram da zaman bulurmuyuz gitmeye diye..bende sen kararından eminmisin diye sordum buna karşılık ben gelmeyeceğiz demiyorum ama bizimkiler ziyaretlerden fırsat bulamaz diye korkuyorlar diyor..ama aynı zamanda beni sevdiğinide söylüyor..artık beynim durmuş durumda

Bayram 3 gün gün 24 saat bi yere gitmezler bir kaç yerde az otururlar gelir bahane değil mi bu ?Nişanlı olsanız bayramda nasılsa geleceklerdi

korkularını ona yansıtıyorsun bence.
o da artık gelip gelemiyeceklerinden korkmaya başlamış olabilir.:)

hayır ona hiçbişey yansıtmıyorum..sadece keyifsiz ve banada bugün bayram için böyle kararsız konuşunca çok üzüldüm..

keinlikle bende bahane olduğunu düşündüğüm için üzülüyorum..ama açık açık gelemeyeceğiz demedi..sadece şimdiden ylunu yaptığını düşünüyorum..ama ne kadar uzatabilecekkii..bana bni sevdiğini söylüyor..ayrıca çokta inançlı bir insan..umarım hayallerimi yıkmaz

keinlikle bende bahane olduğunu düşündüğüm için üzülüyorum..ama açık açık gelemeyeceğiz demedi..sadece şimdiden ylunu yaptığını düşünüyorum..ama ne kadar uzatabilecekkii..bana bni sevdiğini söylüyor..ayrıca çokta inançlı bir insan..umarım hayallerimi yıkmaz

İnsanların inancının olması seni kandırmayacaklarına delalet olmuyor.Bir arkadaşın da bi sorunu vardı o da adamın çok inançlı olmasından bahsetmiş ama annesinin sözüyle herşeyi bitirmiş.Benim erkek arkadaşımda inançlı ama yinede inancını bana karşı kullanmaktan geri kalmadı.İnanıyor ama bir kadını korumak yerine onu zorda bırakmanın planını yapıyor

Ben artık insanların vicdanlarını önemsiyorum inançlarını değil ki bende inançlı biri olduğum halde.İnanan insan bazen inanmayan insandan bile beter çıkıyor

evt çk haklısın ama bende her ne kadar başım açık olsada,namaz kılmasamda,yinede şu mübarek ayda beddua almak kimsenin asla günahına girmek istemem...bunu göze alamam..demek istediğim buydu arkadaşım..herkeside kendim gibi gördüğüm için her zaman kaybeden ben oluyorum ne yazıkkii

evt çk haklısın ama bende her ne kadar başım açık olsada,namaz kılmasamda,yinede şu mübarek ayda beddua almak kimsenin asla günahına girmek istemem...bunu göze alamam..demek istediğim buydu arkadaşım..herkeside kendim gibi gördüğüm için her zaman kaybeden ben oluyorum ne yazıkkii

Merak etme kaybedenler kulübünde yalnız değilsin :))))) bizde varız

Bak bende ne öğrendim benimde erkek arkadaşım bana evlilik sözleşmesi sundu kabul etmedim arkadaşın birinin verdiği cevap demek sana güvenmiyor ki bu sözleşmeyi sundu.Neden evlenmek istiyor peki isteyebilir :)))))))

Erkekler hem sana güvenmeyip hemde seninle yaşamanın tadına varmak isteyebiliyorlarmış.

Boşver sallama gelmezsede yapacağın bir şeyi söyleyim benimde yapacağım bir psikologa yada psikiyatriste gidip konuşmak ve eksiklerimi görüp ona göre bir yaşam belirlemek.Onlara ne kadar tabi olsanda eğer kendi içinde yanlış yapıyorsan yine sonuç hüsran oluyor

bugünki knuşmalardan söylediklerinden snrada beklemelimiyim??tek dileğim ben abartıyor olayım..o bahane yapıyor olmasında,yeterki yanılayım...

cnm zaten 2 defa yaşadım bu hayal kırklığını,tekrar çk sevdiğin insanı kanserden kaybettim..yeteri kadar üzüldüm ve psikolojik tedavi gördüm 8 ay kadar..ama aksi bir durum olursa bu kez ise asla toparlayamam

cnm zaten 2 defa yaşadım bu hayal kırklığını,tekrar çk sevdiğin insanı kanserden kaybettim..yeteri kadar üzüldüm ve psikolojik tedavi gördüm 8 ay kadar..ama aksi bir durum olursa bu kez ise asla toparlayamam

Neden toparlanamayacaksın ki?Ölüm zor onu atlatmak kolay değil ama eğer biri olmazsa onu atlatırsın unutmaki senden daha değerlisi yok.

Bende iki kez ameliyat oldum zor dönemler geçirdim atlattım sevdim aldatıldım yine sevdim bu kez saçma sapan şeyleri yaşadım ama herkes herşey unutuluyor.İnsan herşeye alışır ölümede yalnız kalmayada ama unutma sen DEĞERLİSİN karşındaki değil.Sen olmadan onun bir anlamı yok bu tür umutsuz şeyleri düşünme

Benim hayattaki tek umutsuzluğum ameliyattan sonra bişey dahi kaldıramadığım zaman asla iyileşemeyeceğim oldu ama şimdi şükür daha iyiyim umudunu kaybetmemelisin

düşüncelerinle kötülükleri çağırırsın, böyle bişeyler okumuştum nette bugün. insan beyni mıknatıs gibiymiş, düşündüklerimizi çekermiş.

katılıyorum.. sen pozitif olacaksın ki hayat da sana pozitif şeyler sunsun. onu denemek için aramıyorum diyorsun ya bence bunu yapma. kendini üzmekten başka bir sonuca varmazsın. o seni aramıyorsa sen onu ara. belki o da sen onu aramıyorsun diye aramıyor. erkekler kadınlar kadar düşünceli değiller. senin içinde olup bitenleri kendiliğinden anlamasını bekleme. endişelerinden ona bahsedebilirsin. sonuçta o evlenmeyi düşündüğün adam. aranızda gizli kalmasın. gelmeyeceğiz demediği için üzme kendini tatlım. seni seviyorsa bayramda gelemeseler bile elbet bir yolunu bulup gelir. terkedecek insan da bayramda gelip sonra da terkedebilir. bu tamamen ona ve kendine olan güveninden kaynaklanıyor.

Back
X