aklımı yitiricem lütfen yardım arkadaşlar...

cnm benim tşkler yorumlarınız için ama düşünüyorum önceden daha sık arıyordu...şimdi ise benim zorlamamla sankii..ailemle ailesi tanıştı ve aileme bayramda geliceklerini söyledim..gelmezlerse ailemin yüzüne bakamamki...rezil olmuş hissederim kendimi...sonrasına ise hayal kırıklığı yaşamaktan kadar çok yoruldumkiii...tüm yaşadıkarım gözlerimin önünde yine aynı acıları yaşayacağım sankiii...yine destek almak,yine ilaçlara mahkum kalmaktan korkuyorum...

10 defa evlensen 10'u da hayırsız çıksa ayrılsan 11.nin suçu ne ?
geçmiş deneyimlerinin gününü mahvetmesine izin verme canım...

cnm benim tşkler yorumlarınız için ama düşünüyorum önceden daha sık arıyordu...şimdi ise benim zorlamamla sankii..ailemle ailesi tanıştı ve aileme bayramda geliceklerini söyledim..gelmezlerse ailemin yüzüne bakamamki...rezil olmuş hissederim kendimi...sonrasına ise hayal kırıklığı yaşamaktan kadar çok yoruldumkiii...tüm yaşadıkarım gözlerimin önünde yine aynı acıları yaşayacağım sankiii...yine destek almak,yine ilaçlara mahkum kalmaktan korkuyorum...

olaya farklı bi açıdan bakcam ben.kısmen aynı şeyleri yaşamışız.yani erk ark la yaşadıklarını ben eşimle çıkarken ve nişanlıyken yaşadım.anladığım ve okuduğum kadarı ile sen erk ark la evlenmeyi hayatında ki TEK hedef haline getirmişsin.aileler tanıştı diyosun bayramda gelecekler istemeye diyosun şimdi ki korkun ya gelmezlerse.

geldiler istediler diyelim ve nişanlandınız.bu sefer de düğün tarihi konusun da düğün aşamasın da bazı sorunlar yaşanacak ve sen bu sefer de acaba nişan atılır mı die korkacaksın.bunun olmaması için ise zaman zaman gururunda taviz bile vereceksin.

diyelim ki evlendiniz ve hayatın da ki TEK hedef olarak gördüğün hedefine ulaştın.sana söleyim kısa bi süre sonra bi boşluğa düşeceksin"bu muy du bile" deme ihtimalin var.her şey sorunsuz ve mükemmel gitse bileçünki o kadar gözün de büyütmüşsün ki birden hedefe ulaşunca bocalanıyo ister istemez:1:

bunlar yaşama ihtimalin yüksek olan şeyler.yani şunu dicem sana nacizane tavsiyem kendini tutabildiğin kadar tut fazla belli etme duygularını.inan ki seni çok sevse bile bunu kullanabiliyo masumca da olsa.nasıl olsa benden vazgeçemez kızar kızar affeder die düşünerek.en azından vurdum duymaz senin sorunlarını önemsemeyen bi kişilik olabiliyo eşin nişanlın ya da sevgilin.

umarım ne demek istediğimi anlatabilşmişimdir.ALLAH yardımcın olsun.hakkın da hayırlısı olsun

Son düzenleme:
tşk ederim yorumlarınız için ama ben artık gerçekten mutlu olmak istiyrum..hayatımda tek hedef olarak geitirdiğim doğru bunun sebebi ise,yenillgiyi hazmedemiorum artık..yaşadıklarıma bakıyorum ve auçlarımdan kayıp giden mutluluklarım..ve bana kalan yenilgilerim..yine yenildim dediğim o kadar fazla oldukiiiii,kendime güvenimi kaybettim artık..bir bakıma belkide savaşıyorum ve bu savaştan yine yeniden mağlup ayrılmak istemiyorum..

psikoljim o kadar bozuldukii yaşadıklarımdan..insanlar sebepsiz hayatmdan çıkabiliyor..hemde evlilik gibi önemli duruma gelince...

bugün grştük ve ilgisizliğinden bahsettim sitem ettim,o ise işyeri ile alakalı sorunlar olduğunu söyledi..bayrama sayılı gün kala,bayramda gelip gelmeyeceklerinden bahsedecekmi merak ettim ve bişey sormadm..o ise haftada birgün grşyoruz zaten izninde,bayramda gelicekleri ile alakalı tek kelime etmedi..yaa sanırım krkularım boşuna değilmiş kızlar..ne yapıcam ben

nişan oldu,yüzükler takıldı..aileme karşı rezil olmaktan kurtuldum ancak sevemiyorum aşk yok sevgi yok,dünde yeni konumu açtım zaten cnm bununla alakalı..sevmediğim kişi ile evlenmeye mecburum diye

Back
X